Her finder du alle produktinformationer om Greengates produkter. 


Du kan hente en oversigt ned ved at klikke her:

https://www.hebehome.dk/image/catalog/pdf-billeder/Greengate-Produkt-info-og-vedligholdelse.pdf
  Fleur Blue fra Greengate  Marie fra Greengate

Greengate Stoneware - Stentøj

Stoneware er et stærkt og lidt tungere porcelæn. Det bliver brændt på højere temperaturer, hvilket gør det robust og slidstærkt. Materialesammensætningen er anderledes end ”Ceramic” serien – stoneware indeholder en større procentdel naturligt ler. Efter brænding er leret mørkere og mere struktureret end typisk porcelæn, så de endelige farver fremstår varmere og blødere. Stoneware kan tåle temperatur forandringer og er egnet til mikroovn og kan komme i opvaskemaskinen. Stoneware opfylder alle relevante krav i EU forordning nr. 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer. 

Noget stålbestik kan give nogle grimme gråsorte streger på stentøjet. Det kan du rense med Glaskeramisk rens fra Sterling. Hæld en smule glaskeramisk rens ud på din tallerken, gnid med den bløde side af en grydesvamp, der er fugtig. Vask derefter tallerkenen på normal vis. Og tallerkenen er som oftest som ny igen. 

Termokrus tåler opvaskemaskine og microovn - dog kan dem i metal ikke komme i microovn

Ella fra Greengate

Greengate Tekstiler

Tekstilerne er 100% bomuld enten garnfarvet, gennemfarvet eller styk printet -produceret i materialer certificeret efter Oeko-Tex® Standard 100. Tekstilerne er testet for sundhedsskadelige stoffer og opfylder kravene for standarden fastsat for produkter, der kan være i direkte hudkontakt. Bomulds tekstilerne anbefales vask på 40° C. og kan forventes at aftage smukt i farverne efter vask.

TIP: Hvis du ønsker at bevare farverne lidt længere tid, kan du ligge dine tekstiler i blød i 24 timer i koldt vand og eddike. 

Hør tekstiler i 100% bomuld kan vaskes i maskine ved 30 grader

Pudefyld er 100% bomuld med et mix af ande og gåsefjer og dun fra Danmark. Kan vaskes ved 30 grader og tørretumbles, gerne med bolde. 

Quiltet stof / tæpper og pudebetræk og dækkeservietter og lign. er lavet i 100% bomuld med fyld af bomuld og eller polyester. De tåler 30 grader maskinvask, men må ikke tørretumbles. Farver aftager med tid. 

Velour puder, tasker mm - 100% bomuld. Tåler 30 grader maskinvask. Ikke tørretumbling

Uld - produkter lavet i uld, tåler Kun tør rens.

De store tykke boxhynder indeholder et mix af bla uld i fyldet og kan derfor ikke vaskes i maskine. Vi anbefaler at du bruger bilsæde rens. Ellers kun tørrensning. Bilsæderens er rigtig nemt at bruge. Det er en skum, der suger skidtet op, derefter bliver det til pulver, som lige kan støvsuges væk.

Greengate Puder

 

Greengate gulvtæpper

Gulvtæpperne laves i forskellige materialer som bomuld, læder, jute mm. Det er angivet på tæpperne hvad de er lavet af. Guldvtæpper må kun tør renses. 

Enkelte løbere kan håndvaskes. Dette oplyses på det enkelte produkt.

Greengate tæpper

 

Greengate Tasker, Kosmetikpunge, toilettasker og punge

Aftør med en klud hårdt opvredet i koldt vand

Greengate Service

Greengate Bordservice

GreenGate har en serie af bordservice med skåle, tallerkener og kander i farverne taupe, varm grå og mint. Bordservicen er produceret i Portugal. Produkterne er lavet af stentøj i naturlige former – håndmalet og håndglaseret, så de har et rustikt håndlavet look. Derfor er små ujævnheder også en naturlig del og charme af produkterne – ligesom produkterne vil få patina efter langvarig brug. Produkterne er egnet til opvaskemaskine og mikroovn, men kan ikke anvendes i ovnen. Bordservicen opfylder alle relevante krav i EU forordning nr. 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til at komme i kontakt med fødevarer.

Greengate Tableware

Greengate Voksduge

Voksdug er 100% PVC belagt bomuld. PVC er resistent mod mange pletter, men vi anbefaler at tørre enhver snavs af med en fugtig klud med det samme efter brug, da nogle farvestoffer i fødevarer kan efterlade mærker. PVC kan ikke tåle høje temperaturer, men det er muligt at stryge voksdugen på bagsiden ved laveste temperatur. Bliver voksdugen udsat for solstråling kan farverne og kvaliteten påvirkes. Voksdugen er ikke sundhedsskadelig ved kortvarig kontakt med fødevarer. Kemikalierne brugt i PVC produktionen opfylder kravene i REACH forordningen og indeholder ingen stoffer, der er forbudt af EU standarderne.

Køletasker er lavet i Pvc 8oz canvas, de tåler ikke maskinvask. Kan aftørres med en fugtig klud. Udsættes de for sollys vil farver afbleges.

Greengate til picnic turen

Greengate Melamin

Melamin er et stærkt og let plastik materiale. Melamin produkterne er slidstærke og går ikke let i stykker. Melamin produkterne er dekoreret med designprintet folie og glaseret. Produkterne er egnet til opvaskemaskine i øverste kurv på max 50 grader.

Produkterne kan tåle op til 70° C i væsker og fødevarer i max 2 timer.

De kan ikke anvendes i ovn, fryser eller mikroovn. Farverne vil aftage med tid og brug.

Melaminen overholder EU direktiv 2002/72/EC for anvendelse af formaldehyd og opfylder alle relevante krav i EU forordning nr. 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer

melamin fra Greengate

Greengate Alice Plastic Skåle med låg

Plastic skålene er lavet til fødevarer. De tåler varme fødevarer op til max 99 grader. 

Må kommer i opvaskemaskine og i microovn uden låg. Kan bruges i fryser på max -20 grader med låg.

Lavet i 100% Polyptopylene.


Greengate Ceramics - Keramik serie

Materialesammensætningen er lidt anderledes end Stoneware. “Ceramics” bliver brændt på lidt lavere temperaturer end Stoneware, og dette giver en bedre kontrol over en større palet af farver. Leret er fra naturens side mere hvidt, hvorfor farverne er mere klare og friske. “Ceramics” produkterne er generelt noget lettere i vægten, og også i prisen! “Ceramics” overholder Fødevarestyrelsens standarder: PDA og Prop 65. De er egnet til mikroovn og kan komme i opvaskemaskinen. 

keramik fra Greengate

Greengate Ovnfaste fade

De ovnfaste fade (fade, kasseroller og tærteforme) er lavet af stærk tung keramik, der er robust og slidstærk. Prikkerne på produkterne er håndmalet, hvilket giver varerne et rustikt og håndlavet look. Produkterne kan tåle temperatur forandringer og er egnet til ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser, men kan ikke anvendes direkte på komfuret. Ovnfast til max 230 grader. De ovnfaste fade opfylder alle relevante krav i EU forordning nr. 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til at komme i kontakt med fødevarer.

Ovnfaste fade fra Greengate

Greengate Jern og Aluminium

Alle produkter i jern eller metal lignende materialer må kun aftørres med en hårdt opvredet klud eller helst en tør klud. Opbevares de i fugtige omgivelser, vil de ruste. Det er kun godkendt til dekoration, ikke til fødevarer. 

jern metal fra Greengate - produktinformation

Greengate Rustfrit stål

Bestik er primært lavet i rustfrit stål med eller uden porcelænshåndtag. Tåler opvaskemaskine, men holdbarheden vil blive væsentlig forbedret ved håndvask, derofr anbefales dette. Skyl af efter brug. Tåler ikke i blødsætning. Længerevarende kontakt med særlig basisk eller syreholdig mad vil kunne give pletter.

Greengate bestik

Greengate Fattigmandssølv-glas

Kun til dekoration. Kan aftørres med fugtig klud

fattigmandssølv fra Greengate

Greengate Lys

Lysene er produceret i 100% parrafin, brændetiden er angivet på det enkelte produkt. Lad aldrig brændende stearinlys være uden opsyn. Hold vægen trimmet til 0,6cm. Fjern afskalninger og ujævnheder fra stearinlys inden de tændes. Brug altid en beholder, fad eller lysestage, som er velegnet til brændende lys. Brænd stearinlys i 2 timer og sluk derefter. Lad ikke lysvæggene være mere end 2,5 cm højere end vægen.

Lys fra Greengate

Greengate Guld og sølvkanter

Alle dele med guld eller sølv dekoration må ikke komme i microovn. Ganske få dele tåler opvaskemaskine, men det anbefales at håndvaske for bedre holdbarhed, metalliske belægninger vil forsvinde i opvaskemaskine. 

Greengate med gulv og sølv - produktinformation

Greengate Dåser

Lavet på tinplate 0.23 mm. Håndvaskes, eller aftørres med tør klud. Kun godkendt til tørvarer. Kan ruste i forbindelse med fugt og væske. Ikke godkendt til fødevarer. Enkelte dåser er fødevarer godkendt - dette er angivet på produktet. 

Dåser fra Greengate

Greengate Glas og glasflasker

De fleste glas kan komme i opvaskemaskinen. Og så dem med trykt mønster på. Glas med sølv, metal eller guld dekoration må kun håndvaskes. Glas tåler max 60 grader - brug dem derfor ikke til varme eller kogende drikke. Farver i printet falmer med tid og brug. 

Det anbefales Ikke at stable glassene oveni hinanden da spændingen i glasset kan gøre at de sætter sig fast og vil dermed knække når de skilles ad. Det anbefales at du stiller dem enkeltvist. 

Nogle glas produceres som hverdagsglas - de er lidt tykke og tåler hverdagsbrug. Andre glas er produceret som lidt finere glas, de er meget tynde i glasset og er kun velegnet til særlige lejligheder. 

Det anbefales at håndvaske alle glas, der ikke er klare og tykke glas.

 

Greengate Papirvarer

Papir servietter 3-ply FSC tissue, Chlorine-Free Paper, Biodegradation Ability
Papir baking cup 175g PE food grade laminating paper, ovnfast til max. 220°
Papir kop 230g PE food grade laminating paper , tåler varme madvarer op til 90°
Papir tallerkner 320g PE food grade laminating paper
Ingen af papirvarerne kan vaskes og genbruges.

Papir varer fra Greengate

Greengate Opvaskemiddel

Indeholder 5-15% Anionic surfactants (Sodium Laureth Sulphate), < 5% Amphoteric surfactants (Cocoamidopropyl Betaine)  <5% Non ionic surfactants (Glycereth-6 Cocoate)

Greengate opvaskemiddel

Greengate Termokander

Lavet i rustfrit stål med PP plastic låg. Tåler ikke ovn, opvaskemaskine eller fryser.

Kan tåle -10 grader til +99 grader. Holdbarhed på cirka 6 timer afhængig af udenoms temperaturen. 

Termokander fra Greengate

Greengate Willow - Jute

Lavbet af Søgræs eller bambus. Tør af med en fugtig klud.

Greengate bambus produktinformation

Greengate Træ

Der bruges forskellige træsorter, men primært MDF, Mango, Pinewood, fyr og ceder. Alt kan aftørres med en opvredet fugtig klud.

Greengate Træ - produktinformation

Greengate Julepynt

Julepynten er fremstillet i glas, metal, polyresin, keramik, MDF, og bomuld. Behandles som ovenstående produkter. Der er ikke garanti på perler og glimmer, som meget let forsvinder / falder af på varen. 

Julepynt fra Greengate

Generelt om Greengate Produkter

Langt de fleste produkter er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af produkterne. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, streger, skygger, forskellige farvetoner, form, forskelle på print, ujævnheder i bund,  og lign. 

Vi ved der findes masser af billigere og mere holdbart porcelæn / stentøj end Greengate - Men her får du charmen ved det helt unikke design to gange om året. Glæden ved det smukke design som kan kombineres på kryds og tværs fra den første produktion til de kommende produktioner. Greengate er et dansk brand, udviklet med kærlighed til det unikke design. Bag det smukke design står Jesper og Mona - som to gange om året sammen producerer en fantastisk kollektion med helt unikke og smukke sammensætninger af farver og mønstre som ikke ses andre steder.  Rigtig God fornøjelse med dit nye Greengate produkt - Og husk at ting er lavet til at blive brugt og nydt. KH Tina & Jens - www.Hebehome.dk