Menu
Kurv

Levering & Afhentning

Hurtig Levering

Bestiller du en vare der er på lager inden kl. 10.00 - prioriterer vi altid at sende til dig samme dag. Hurtig levering er i højsæde, når du bestiller hos HebeHome.dk. 

Vi sender altid en mail med ordreopdateringer - hold derfor øje med din mailboks


Levering eller afhentning?

Alle varer hos HebeHome kan afhentes eller leveres direkte til dig eller nærmeste pakkeshop.
Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.


Priser

Ved forsendelse med GLS har vi følgende priser (i DKK ved levering i Danmark)

                                Til Pakkeshop    Til Privat

op til 1 kg.                45,00                    69,00

op til 10 kg               49,00                    75,00

ml. 10 og 15 kg        60,00                    80,00

ml. 15 og 20 kg        70,00                    99,00

ml. 20 og 30 kg                                    155,00

Ved tungere forsendelser, fx. møbler og marmor, sendes med fragtmand til DKK 500,- ved levering til brofaste øer. Forhør evt. om pris.

Det er nu også muligt at få gratis fragt ved køb af møbler etc. - Køb for over 3500,- så leverer vi gratis inden for 12-21 dage.

(Maks vægt 100kg - har du mere end 100kg i kurven, så kontakt os for at høre nærmere)


Afhentning:

Når du bestiller hos HebeHome kan du vælge at afhente dine varer her hos os. Du gennemfører bestilling og betaling og skriver i kommentarfeltet, hvornår du ønsker at afhente dine varer. Du får en mail retur efter bestilling om afhentningstidspunktet er muligt for os også. Vi pakker din bestilling og stiller den klar til du kommer. Betaling skal afregnes inden du afhenter dine varer, så uanset betalingsform gennemføres betalingen med det samme. Der er ikke mulighed for at betale kontant, da vi ingen fysisk butik har. Når varerne er betalt, kan du afhente dine varer hos os på Årupvej 41, 5492 Vissenbjerg. Et helt almindeligt sort hus. Har du problemer med at din GPS ikke kan finde det; kan du eventuelt prøve at stave Årupvej = Aarupvej. Ellers er du velkommen til at ringe på 20432687.


Levering:

Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 45,- kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 

Gratis fragt på møbler ved køb over 3500,- max 100kg

Du kan altid se den samlede vægt ved at gå til Kurven - her står vægten øverst


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand eller kurer.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage. Er gratis levering opnået på møbler er levering 12-21 dage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.
Levering med GLS Privat Pakke

Når du vælger GLS Privatpakke, betyder det at du betaler for at få leveret din pakke hjem til din adresse. GLS afleverer pakken og du kvitterer for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme, så ligger GLS pakken til dig, hvis du har oprettet en fuldmagt - dette kan gøres på https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt, alternativt bliver pakken sendt videre til nærmeste pakkeshop. Pakken bliver ikke kørt ud til dig igen. Pakken kan blive i pakkeshoppen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Vær opmærksom på at GLS har indskrænket forsikring og erstatning, hvis du gør brug af fuldmagt. Du kan Kontakte GLS her >>>


Når din pakke er sendt fra os til dig med GLS får du altid et pakkenummer fra dem i din email. 

!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Levering med GLS Pakkeshop incl. forsikring

Når du vælger GLS Pakkeshop, betyder det, at du betaler for at få leveret din pakke til nærmeste pakkeboks. Du kan også selv vælge et af GLS' andre udleveringssteder, du vælger selv på listen, når du har valgt GLS Pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.


!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Ved køb over 500 kr eksklusiv porto og max 10 kg, så leverer vi din pakke Gratis til Pakkeshop efter dit valg. 


Afhent Inden 14 Dage!

Pakken kan blive i pakkeboksen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Det er derfor vigtigt at få afhentet din pakke.  I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret. Du skal gøre HebeHome opmærksom på at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af pakken. Du risikerer at pakken går til destruktion og ikke retur til HebeHome. Der udbetales ikke refusion for pakker, der ikke er modtaget hos HebeHome. Hvis pakken kommer retur til HebeHome opbevares den i to måneder. Derefter overgår den til HebeHomes ejendom, såfremt du ikke har besvaret vores henvendelse inden da.

Postnord Post Brev på eget ansvar

Vi kan sende enkelte små og lette ting som Brev post. Brevpost er billigere end små pakkepost, men der er ingen forsikring på brevet såfremt det bliver beskadiget eller ikke dukker op. Så beslutning om at anvende brevpost er din og dit ansvar. HebeHome kan ikke gøres ansvalig for manglende eller beskadiget post. Det kan tage op til 10 dage for brevpost at komme frem, men ofte kommer det inden for 2-3 dage. Du kan også vælge Quickbrev, som oftest kommer frem dagen efter. Der er ingen forsikring på brevpost. Såfremt dit brev ikke dukker op, kan du ringe til Postnord og efterlyse dit brev på Telefon: 70 70 70 30. HebeHome efterlyser ikke brevpost.


Levering med Fragtmand og Kurér

Hos HebeHome samarbejder vi med flere forskellige fragtmænd og Kurérer. Nogle ringer selv og laver en aftale med dig, om hvornår de kan aflevere tingene og andre er aftalt med os ved bestilling af varen. Som udgangspunkt kommer dine bestilte varer (møbler og marmor) med fragtmand dagen efter, de er sendt afsted fra os. Det er vigtigt, du er hjemme den dag, det leveres, så du kan modtage dine varer. Hvis du ikke er hjemme, skal der betales for genudkørsel, før varerne køres ud til dig igen. Prisen for genudkørsel afhænger af afstand og faktureres til Hebehome, som efterfølgende sender mail til dig med regning for genudkørsel. Hvis du vælger at få sat dine varer på et aftalt sted uden du er der til at modtage varerne, sker dette på eget ansvar. HebeHomes ansvar frafalder så snart fragtmanden har sat varen på din adresse.
Fragtmanden afleverer ved fortovskant og flytter ikke varer ind på din grund. Bor du i etageejendom skal du også modtage din vare ved fortovskant.
En del af vores Kurer kørsel afleverer ved hoveddør i stueetage.

!! Det er vigtigt at tjekke møblet/Ordren med det samme, så eventuelle transportskader kan konstateres, inden fragtmanden kører igen. Fragtmanden er dog vældig god til at håndtere møbler og det er Yderst sjældent, at der sker en transportskade. Hvis der er noget som helst med møblet / ordren, skal du kontakte HebeHome med det samme på Tlf. 20432687, Senest samme dag som ordren er leveret på din adresse.

Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Har du spørgsmål til Levering eller Er der noget, der gør, at du ikke kan modtage varer fra Fragtmand og kurer på normal vis, så kontakt os på 20 43 26 87, inden du bestiller.

Vi håber du har en positiv oplevelse hos HebeHome. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på kundeservice 

Nyeste varer

Stor Lanterne afrundet tag med krog 2. sort. Stor Lanterne afrundet tag med krog 2. sort.
Nyhed -30 %
Mærke: Ib Laursen
Varenummer 0817-25 Mål i cm: B: 20,5 H: 37,5 L: 20,5 ..
DKK 299,00 DKK 429,00
Uden moms:DKK 239,20
Skål stor Casablanca Malva rose Skål stor Casablanca Malva rose
Nyhed -51 %
Mærke: Ib Laursen
Casablanca skål i rosa. Serien er stentøj og er trykt med håndtryk, der giver hvert produkt sit eget grænseløse og særprægede udtryk. Casablanca kan k..
DKK 49,00 DKK 99,00
Uden moms:DKK 39,20
Skål stor Casablanca Grå Skål stor Casablanca Grå
Nyhed -70 %
Mærke: Ib Laursen
Casablanca skål i grå. Serien er stentøj og er trykt med håndtryk, der giver hvert produkt sit eget grænseløse og særprægede udtryk. Casablanca kan ko..
DKK 29,70 DKK 99,00
Uden moms:DKK 23,76
Mynte Tepotte - French Grey Mynte Tepotte - French Grey
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Elegant testel med denne tepotte Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er..
DKK 225,00
Uden moms:DKK 180,00
Mynte Jumbokop Butter Cream Mynte Jumbokop Butter Cream
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Butter Cream Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Drivhus Garden House åbnes i enden
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Varenummer 0820-25 Lagerstatus ..
DKK 299,00
Uden moms:DKK 239,20
Casablanca Krus med sorte striber
Nyhed -49 %
Mærke: Ib Laursen
- Krus med striber fra Casablanca serien Lækkert krus med striber fra Ib Laursens serie Casablanca. Det er fremstillet i stentøj, som kan tåle mi..
DKK 25,00 DKK 49,00
Uden moms:DKK 20,00
Bambus Spejl 2. sort. Bambus Spejl 2. sort.
Nyhed -34 %
Mærke: Ib Laursen
Farve:NaturSaml selv:NejNettovægt i kg:0,392Mål i cm:B: 22 H: 35,5 D: 1,5Materiale:BambusLavet i naturmaterialer - kan have lidt farve forskel og ujæv..
DKK 99,00 DKK 149,00
Uden moms:DKK 79,20
Stor Krukke glaseret grøn
Nyhed -21 %
Mærke: Ib Laursen
Blomsterkrukke eller potteskjuler unden drænhul, så den kan fint bruges inde. Er lavet i antiklook. Fakta: H: 16,5 Ø: 16 Antiklook - varen er lav..
DKK 99,00 DKK 125,00
Uden moms:DKK 79,20
Rødvinsglas i blå Rødvinsglas i blå
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Lækkert drikkeglas / vinglas i blå farvet glas. H: 15,6 Ø: 8,5 cmTåler opvaskemaskine - men holdbarheden er bedst ved håndvaskindhold 250 ml..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Vandglas i blå Vandglas i blå
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Lækkert drikkeglas / vandglas i blå farvet glas. H: 9 Ø: 8 cmTåler opvaskemaskine - men holdbarheden er bedst ved håndvaskindhold 180 ml..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
JDL Magasin | 5. udgave 2020 - Dansk
Nyhed
Magasinet Jeanne d'Arc Living er et reklamefrit livsstilsmagasin fyldt med kreative gør-det-selv ideer, enkle opskrifter, fangende artikler og smukke ..
DKK 79,00
Uden moms:DKK 63,20
Opbevaringskasse Cheryy lille 2. sort. -  Greengate Opbevaringskasse Cheryy lille 2. sort. -  Greengate
Nyhed -19 %
Mærke: Greengate
Den største er 12,5 x 20,5 x 28,5 cm, de andre to liggger indeni. Prisen er for 1 stk cherry kasse - den mindste af de tre hvor der er 3 kasser p..
DKK 69,00 DKK 85,00
Uden moms:DKK 55,20
Blødt stort Tørklæde - sommer sjal Rosa
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Net weight kg:0.24Dimensions in cm:W: 100 L: 180Washing instructions:Hand washMaterial:100% cotton..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Blødt stort Tørklæde - sommer sjal Rosa
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Net weight kg:0.24Dimensions in cm:W: 100 L: 180Washing instructions:Hand washMaterial:100% cotton..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Blødt stort Tørklæde - sommer sjal Rosa mønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Net weight kg:0.24Dimensions in cm:W: 100 L: 180Washing instructions:Hand washMaterial:100% cotton..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Lyserød Kalkmaling Dusty Rose 700 ml Lyserød Kalkmaling Dusty Rose 700 ml
Nyhed Forudbestil - lev. slut juli VP
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Jeanne d'Arc Living Vintage Paint er specielt velegnet til møbler ..
DKK 189,00
Uden moms:DKK 151,20
Fyrfadsstage flower medium pale pink Greengate
Nyhed -29 %
Mærke: Greengate
lysestage i lyserødt glas til fyrfadslys..
DKK 49,00 DKK 69,00
Uden moms:DKK 39,20
Teske Bistro Pale Blue Teske Bistro Pale Blue
Nyhed -24 %
Mærke: Neva Posaterie
Her får du Lækkert bestik i en rigtig god kvalitet - Serien hedder Bistro Pale blue og hører til den skønne sommerhus stemning og den ungdommelige New..
DKK 19,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 15,20
Spiseske Bistro Pale Blue Spiseske Bistro Pale Blue
Nyhed -24 %
Mærke: Neva Posaterie
Her får du Lækkert bestik i en rigtig god kvalitet - Serien hedder Bistro Pale blue og hører til den skønne sommerhus stemning og den ungdommelige New..
DKK 19,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 15,20
Gaffel Bistro Pale Blue Gaffel Bistro Pale Blue
Nyhed -24 %
Mærke: Neva Posaterie
Her får du Lækkert bestik i en rigtig god kvalitet - Serien hedder Bistro Pale blue og hører til den skønne sommerhus stemning og den ungdommelige New..
DKK 19,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 15,20
Kors - 29 x 19 mm fra JDL
Nyhed -50 %
- Lyssmykker til Hverdag og fest Brug Lys smykker når du have mere hygge og pynt. Store eller små til pynt og hygge. Vil du gøre lidt ekstra ud af ..
DKK 4,97 DKK 9,95
Uden moms:DKK 3,98
Forklæde i vokset kanvas fra Jeanne d'Arc Living - brun Forklæde i vokset kanvas fra Jeanne d'Arc Living - brun
Nyhed -50 %
Lækkert forklæde i vokset kanvas med smarte læder detaljer. Forklædet bliver bare smukkere jo mere det anvendes - kan bruges både inde i køkkenet og u..
DKK 149,50 DKK 299,00
Uden moms:DKK 119,60
Hvid Øse 15 cm Porcelæn Hvid Øse 15 cm Porcelæn
Nyhed -50 %
Smuk hvid øse som JDL home har lavet i en smuk patineret stil Passer perfekt til Fransk landstilPorcelæn15 cm..
DKK 44,50 DKK 89,00
Uden moms:DKK 35,60
Pudebetræk - Rose - 50 cm - Hørfarvet - uden fyld Pudebetræk - Rose - 50 cm - Hørfarvet - uden fyld
Nyhed -50 %
Super smuk vintage pudebetræk i en støvet smuk hør farve. Ø: 50 cmuden fyld..
DKK 224,50 DKK 449,00
Uden moms:DKK 179,60
Rund Hæklet pude fra JDL - Tefarvet - uden fyld Rund Hæklet pude fra JDL - Tefarvet - uden fyld
Nyhed -50 %
Super smuk vintage pudebetræk, der er hæklet i en støvet tefarvet smuk farve. Ø: 50 cmBomuld..
DKK 94,50 DKK 189,00
Uden moms:DKK 75,60
Rund Hæklet pude fra JDL - Grå - uden fyld Rund Hæklet pude fra JDL - Grå - uden fyld
Nyhed -50 %
Super smuk vintage pudebetræk, der er hæklet i en støvgrå smuk farve. Ø: 50 cmBomuld..
DKK 94,50 DKK 189,00
Uden moms:DKK 75,60
Vævet plaid i creme og vintage Powder fra JDL Vævet plaid i creme og vintage Powder fra JDL
Nyhed -50 %
Farve: Creme, vintage powderMateriale: 100% Bomuld, Vævet.Mål: B: 130 - L: 170 cm...
DKK 87,50 DKK 175,00
Uden moms:DKK 70,00
Vævet plaid i creme og grøn fra JDL Vævet plaid i creme og grøn fra JDL
Nyhed -50 %
Farve: Creme, Grøn, petrolMateriale: 100% Bomuld, Vævet.Mål: B: 130 - L: 170 cm...
DKK 87,50 DKK 175,00
Uden moms:DKK 70,00
Tiffany bordlampe Tiffany bordlampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe med skærm - lyserødt glas med guldkant Str. 21*21*38 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.295,00
Uden moms:DKK 1.036,00
Tiffany bordlampe Tiffany bordlampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe med skærm - blågrønt glas med guldkant Str. 21*21*38 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.295,00
Uden moms:DKK 1.036,00
Tiffany skrivebordslampe Tiffany skrivebordslampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany skrivebordslampeStr. 17*15*28 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.098,00
Uden moms:DKK 878,40
Tiffany bordlampe H43cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe H43cmLampeskærm formet som blomsterhoved  Str. Ø 17*43 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.198,00
Uden moms:DKK 958,40
Tiffany Loftslampe fugl Tiffany Loftslampe fugl
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany Loftslampe Formet som fugl siddende på pindStr. 40*26*86 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.698,00
Uden moms:DKK 1.358,40
Tiffany skrivebordslampe H28cm Tiffany skrivebordslampe H28cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany skrivebordslampe H28cmStel med dame og hund - flot lampeskærmStr. 17*15*28 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.295,00
Uden moms:DKK 1.036,00
Tiffany Engel bordlampe Tiffany Engel bordlampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany Engel bordlampeStr. Ø 14*21 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.298,00
Uden moms:DKK 1.038,40
Tiffany bordlampe H57cm Tiffany bordlampe H57cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe H57cmtil 2 pærer - lampehoveder formet som blomsterStr. 41*23*57 cm E27/max 2*40W ..
DKK 1.898,00
Uden moms:DKK 1.518,40
Tiffany bordlampe violinspiller
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe formet som violinspillertil 1 pære i stelStr. 13*13*26 cm E14/max 1*25W ..
DKK 795,00
Uden moms:DKK 636,00
Tiffany bordlampe Ø53cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø53cm84cm høj - smukke blå blomster på tiffany lampeskærm Str. Ø 53*84 cm E27/max 3*60W ..
DKK 9.488,00
Uden moms:DKK 7.590,40
Tiffany gulvlampe Ø56cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany gulvlampe Ø56cmca 160cm høj - til 3 pærer - tænd/sluk snore Str. Ø 56 cm E27/max 3*60W ..
DKK 9.998,00
Uden moms:DKK 7.998,40
Tiffany gulvlampe H165cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany gulvlampe - smuk grøn lampeskærm på stilfuldt steltænd-sluk snore under lampeskærm - til 3 pærer Str. Ø 51*165 cm E27/max 3*60W ..
DKK 4.498,00
Uden moms:DKK 3.598,40
Tiffany bordlampe Ø43cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø43cmtil 2 pærer - lampeskærm med Smukke blå nuancer på stel formet som træStr. Ø 43*61 cm E27/max 2*60W ..
DKK 4.498,00
Uden moms:DKK 3.598,40
Tiffany bordlampe Ø41cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø41cmtil 2 pærer - smukke lyse farver Str. Ø 41*57 cm E27/max 2*60W ..
DKK 3.289,14
Uden moms:DKK 2.631,31
Tiffany bordlampe Ø46cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø46cmtil 3 pærer - med snore til tænd/slukStr. Ø 46 cm E27/max 3*60W ..
DKK 7.498,00
Uden moms:DKK 5.998,40
Tiffany glas panel H73cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany glas panelStr. 25*73 cm ..
DKK 1.398,00
Uden moms:DKK 1.118,40
Tiffany glas panel Påfugl
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany glas panel med PåfuglStr. 76*38 cm ..
DKK 2.698,00
Uden moms:DKK 2.158,40
Tiffany bordlampe Ø42cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø42cmtil 2 pærer - smukt lampestel med skærm i flotte farver, med roser Str. Ø 42*58 cm E27/max 2*60W ..
DKK 2.698,00
Uden moms:DKK 2.158,40
Tiffany bordlampe Ø28cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø28cmSmuk og stilfuld lampe  Str. Ø 28*60 cm E14/max 1*40W ..
DKK 1.298,00
Uden moms:DKK 1.038,40
Tiffany Bordlampe Ø35cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany Bordlampe Ø35cmtil 3 pærer med snore til tænd/sluk Str. Ø 35 cm E27/max 3*60W ..
DKK 6.899,00
Uden moms:DKK 5.519,20
Tiffany glas panel 25x73cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany glas panel  Str. 25*73 cm ..
DKK 1.198,00
Uden moms:DKK 958,40
Tiffany Bordlampe Engel
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany Bordlampe formet som Engel med duerLys i vingerStr. 33*21*33 cm E14/max 2*25W ..
DKK 1.498,00
Uden moms:DKK 1.198,40
Tiffany Bordlampe Lys-Fyr
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Mærke: Clayre And Eef
Tiffany Bordlampe formet som Lys-FyrStr. Ø 12*28 cm E14/max 1*25W ..
DKK 1.098,00
Uden moms:DKK 878,40
Tiffany skildpadde lampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany lampe formet som skildpadde23x14x8cm - til 1 stk. E14 pære max 25wattFlerfarvet Glas / Polyresin..
DKK 695,00
Uden moms:DKK 556,00
Tiffany bordlampe Ø43cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø43cmTil 2 pærer - barn på hest i lampestel formert som træ med flotte blomster i lampeskærmen Str. Ø 43*58 cm E27/max 2*60W ..
DKK 3.198,00
Uden moms:DKK 2.558,40
Tiffan Bordlampe Engel Ø57cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffan Bordlampe Engel Ø57cm Smuk bordlampe med engel i stel og roser i lampeskærmtil 3 pærerStr. Ø 57*83 cm E27/max 3*60W ..
DKK 6.298,00
Uden moms:DKK 5.038,40
Tiffany bordlampe Ø57cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø57cmtil 3 pærer Str. Ø 57*83 cm E27/max 3*40W ..
DKK 6.298,00
Uden moms:DKK 5.038,40
Tiffany bordlampe Fugl
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe FuglStr. 21*21*53 cm E14/max 1*25W ..
DKK 2.199,00
Uden moms:DKK 1.759,20
Tiffany bordlampe til 2 pærer
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe til 2 pærerSmukke lampehoveder på smukt stel med blomster og blade Str. 34*25*58 cm E14/max 2*25W ..
DKK 2.298,00
Uden moms:DKK 1.838,40
Smuk Tiffany bordlampe
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Smuk Tiffany bordlampe med dame i stellet og 2 flotte lampeskærmeStr. 50*28*84 cm E27/max 2*60W ..
DKK 2.699,00
Uden moms:DKK 2.159,20
Tiffany bordlampe firkantet
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe firkantetlampestel med fødder og smukt glas Str. 26*26*71 cm E27/max 1*100W ..
DKK 4.499,00
Uden moms:DKK 3.599,20
Tiffany bordlampe Ø46cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø46cmTil 2 pærer - eksklusivt lookStr. Ø 46*62 cm E27/max 2*60W..
DKK 3.699,00
Uden moms:DKK 2.959,20
Tiffany bordlampe Ø56cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø56cmLampe med Påfugle - skærm som påfuglens fjerdragttil 3 pærer - 2 i top og 1 midt Str. Ø 56*68 cm E27/max 2*60W E14/max 1*25W&..
DKK 4.499,00
Uden moms:DKK 3.599,20
Tiffany bordlampe Ø40cm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Ø40cmtil 3 pærer - med tænd-sluk snoreStr. Ø 40 cm E27/max 3*60W ..
DKK 4.499,00
Uden moms:DKK 3.599,20
Tiffany bordlampe Roser
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Tiffany bordlampe Rosertil 2 pærer i toppen og 1 pære i stel Str. Ø 41*57 cm E27/max 2*60W E14/max 1*25W ..
DKK 3.999,00
Uden moms:DKK 3.199,20
Bordlampe uden skærm Bordlampe uden skærm
Nyhed Forudbestil-Lev. slut Juli CE
Bordlampe uden skærmStr. 11*11*38 cm E14 max 1*40W Til Tiffany lampeskærm..
DKK 389,00
Uden moms:DKK 311,20
Krone med kors - fil de fer fra Jeanne DArc Living Krone med kors - fil de fer fra Jeanne DArc Living
Nyhed -50 %
Smuk Vintage krone i fil de fer og perler. Kransene er Håndlavet, så farve og patina kan variere. Fakta: ca. 10 x 3,5 cmPrisen er pr. stk Producent..
DKK 44,50 DKK 89,00
Uden moms:DKK 35,60
Krone - Blade og blomster - Antik metal fra Jeanne DArc Living Krone - Blade og blomster - Antik metal fra Jeanne DArc Living
Nyhed -50 %
Smuk Vintage krone i metal med enkelte perler i nogle blomster. Kronen har en flot patinering der får den til at se gammel ud. Kransene er Håndlavet, ..
DKK 59,50 DKK 119,00
Uden moms:DKK 47,60
Krone - Blade og blomster - Antik sølv fra Jeanne DArc Living Krone - Blade og blomster - Antik sølv fra Jeanne DArc Living
Nyhed -50 %
Smuk Vintage krone i metal med enkelte perler i nogle blomster. Kronen har en flot patinering der får den til at se gammel ud. Kransene er Håndlavet, ..
DKK 59,50 DKK 119,00
Uden moms:DKK 47,60
Smuk patineret krans - Krone fra Jeanne DArc Living Smuk patineret krans - Krone fra Jeanne DArc Living
Nyhed -50 %
Smuk flettet Vintage krans med perler og en enkel t blomst. Kronen har en flot patinering der får den til at se virkelig gammel ud. Kransene er Håndla..
DKK 74,50 DKK 149,00
Uden moms:DKK 59,60
Håndklæde 100 x 200 cm Creme og Vintage Rose Håndklæde 100 x 200 cm Creme og Vintage Rose
Nyhed -50 %
Lækkert håndklæde med et flot vævet mønster og frynser in enderne.Håndklædet er fremstillet i recycled bomuld. Mål/Vægt  B: 100 - L: 20..
DKK 99,50 DKK 199,00
Uden moms:DKK 79,60
Håndklæde 40 x 60 cm Creme og Vintage Rose Håndklæde 40 x 60 cm Creme og Vintage Rose
Nyhed -50 %
Lækkert håndklæde med et flot vævet mønster og frynser in enderne.Håndklædet er fremstillet i recycled bomuld. Mål/Vægt  B: 40 - L: 60 ..
DKK 49,50 DKK 99,00
Uden moms:DKK 39,60
Håndklæde 100 x 200 cm Creme og grå Håndklæde 100 x 200 cm Creme og grå
Nyhed -50 %
Lækkert håndklæde med et flot vævet mønster og frynser in enderne.Håndklædet er fremstillet i recycled bomuld. Mål/Vægt  B: 100 - L: 20..
DKK 99,50 DKK 199,00
Uden moms:DKK 79,60
Håndklæde 40 x 60 cm Creme og grå Håndklæde 40 x 60 cm Creme og grå
Nyhed -50 %
Lækkert håndklæde med et flot vævet mønster og frynser in enderne.Håndklædet er fremstillet i recycled bomuld. Mål/Vægt  B: 40 - L: 60 ..
DKK 49,50 DKK 99,00
Uden moms:DKK 39,60
Adventskrans - Lysestage patineret Guld Greengate Adventskrans - Lysestage patineret Guld Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
De Bedste Juleboliger - Magasin Særudgave De Bedste Juleboliger - Magasin Særudgave
Nyhed Bestil - kommer i oktober
En unik samling af de smukkeste og mest stemningsfulde juleboliger fra Magasinet Jeanne d´Arc Living.Krydret med ekstra materiale der viser hvordan du..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Deko Søstjerne - antik hvid
Nyhed -54 %
Mærke: La Vida
3 x 11 x 11 cmPolyresinkan bruges både inde og ude..
DKK 16,00 DKK 35,00
Uden moms:DKK 12,80
Deko Musling spiral- antik hvid
Nyhed -54 %
Mærke: La Vida
3 x 10 x 7 cmPolyresinkan bruges både inde og ude..
DKK 16,00 DKK 35,00
Uden moms:DKK 12,80
Glas Lampe med skærm Greengate Glas Lampe med skærm Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Mærke: Greengate
Super smuk stor lampe i glas med dekorering i guld og hvidMedfølger stor flot skærm60 x 35 cm..
DKK 1.295,00
Uden moms:DKK 1.036,00
Æggebæger Sonia white Greengate Æggebæger Sonia white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Æggebæger Ginny white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Æggebæger Charlotte white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Sonia white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Sonia pale blue Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Sienna dusty mint Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Scooter white piece printed Greengate Viskestykke Scooter white piece printed Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Savannah white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Sandie white pieceprintet Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Riley pale grey Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Riley grey Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Penny white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Penny red Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Penny grey Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Miley white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Leah pale pink Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke Kajsa pale grey Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august
Viskestykke jacquard Savannah blue Greengate
Nyhed Bestil - kommer i august