Menu
Kurv

Levering & Afhentning

Hurtig Levering

Bestiller du en vare der er på lager inden kl. 10.00 - så sender vi varen til dig samme dag. Hurtig levering er i højsæde, når du bestiller hos Hebe Home. 

Levering eller afhentning?

Alle varer hos HebeHome kan afhentes eller leveres direkte til dig eller nærmeste postbutik.
Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.


Priser

Ved forsendelse med GLS har vi følgende priser (i DKK ved levering i Danmark)

                                Til Pakkeshop    Til Privat

op til 5 kg.               46,00                    70,00

ml. 5 og 10 kg         49,00                    74,00

ml. 10 og 15 kg       58,00                    79,00

ml. 15 og 20 kg       65,00                    99,00

ml. 20 og 30 kg                                   155,00

Ved tungere forsendelser, fx. møbler og marmor, sendes med fragtmand til DKK 500,- ved levering til brofaste øer. Forhør evt. om pris.


Afhentning:

Når du bestiller hos HebeHome kan du vælge at afhente dine varer her hos os. Du gennemfører bestilling og betaling og skriver i kommentarfeltet, hvornår du ønsker at afhente dine varer. Du får en mail retur efter bestilling om afhentningstidspunktet er muligt for os også. Vi pakker din bestilling og stiller den klar til du kommer. Betaling skal afregnes inden du afhenter dine varer, så uanset betalingsform gennemføres betalingen med det samme. Der er ikke mulighed for at betale kontant, da vi ingen fysisk butik har. Når varerne er betalt, kan du afhente dine varer hos os på Årupvej 41, 5492 Vissenbjerg. Et helt almindeligt sort hus. Har du problemer med at din GPS ikke kan finde det; kan du eventuelt prøve at stave Årupvej = Aarupvej. Ellers er du velkommen til at ringe på 20432687.


Levering:

Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 

Du kan altid se den samlede vægt ved at gå til Kurven - her står vægten øverst


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.
Levering med GLS Privat Pakke

Når du vælger GLS Privatpakke, betyder det at du betaler for at få leveret din pakke hjem til din adresse. GLS afleverer pakken og du kvitterer for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme, så ligger GLS pakken til dig, hvis du har oprettet en fuldmagt - dette kan gøres på https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt, alternativt bliver pakken sendt videre til nærmeste pakkeshop. Pakken bliver ikke kørt ud til dig igen. Pakken kan blive i pakkeshoppen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Vær opmærksom på at GLS har indskrænket forsikring og erstatning, hvis du gør brug af fuldmagt. Du kan Kontakte GLS her >>>


Når din pakke er sendt fra os til dig med GLS får du altid et pakkenummer fra dem i din email. 

!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Levering med GLS Pakkeshop incl. forsikring

Når du vælger GLS Pakkeshop, betyder det, at du betaler for at få leveret din pakke til nærmeste pakkeboks. Du kan også selv vælge et af GLS' andre udleveringssteder, du vælger selv på listen, når du har valgt GLS Pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.


!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Ved køb over 500 kr eksklusiv porto og max 10 kg, så leverer vi din pakke Gratis til Pakkeshop efter dit valg. 


Afhent Inden 14 Dage!

Pakken kan blive i pakkeboksen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Det er derfor vigtigt at få afhentet din pakke.  I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret. Du skal gøre HebeHome opmærksom på at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af pakken. Du risikerer at pakken går til destruktion og ikke retur til HebeHome. Der udbetales ikke refusion for pakker, der ikke er modtaget hos HebeHome. Hvis pakken kommer retur til HebeHome opbevares den i to måneder. Derefter overgår den til HebeHomes ejendom, såfremt du ikke har besvaret vores henvendelse inden da.

Postnord Post Brev på eget ansvar

Vi kan sende enkelte små og lette ting som Brev post. Brevpost er billigere end små pakkepost, men der er ingen forsikring på brevet såfremt det bliver beskadiget eller ikke dukker op. Så beslutning om at anvende brevpost er din og dit ansvar. HebeHome kan ikke gøres ansvalig for manglende eller beskadiget post. Det kan tage op til 10 dage for brevpost at komme frem, men ofte kommer det inden for 2-3 dage. Du kan også vælge Quickbrev, som oftest kommer frem dagen efter. Der er ingen forsikring på brevpost. Såfremt dit brev ikke dukker op, kan du ringe til Postnord og efterlyse dit brev på Telefon: 70 70 70 30. HebeHome efterlyser ikke brevpost.


Levering med Fragtmand og Kurér

Hos HebeHome samarbejder vi med flere forskellige fragtmænd og Kurérer. Nogle ringer selv og laver en aftale med dig, om hvornår de kan aflevere tingene og andre er aftalt med os ved bestilling af varen. Som udgangspunkt kommer dine bestilte varer (møbler og marmor) med fragtmand dagen efter, de er sendt afsted fra os. Det er vigtigt, du er hjemme den dag, det leveres, så du kan modtage dine varer. Hvis du ikke er hjemme, skal der betales for genudkørsel, før varerne køres ud til dig igen. Prisen for genudkørsel afhænger af afstand og faktureres til Hebehome, som efterfølgende sender mail til dig med regning for genudkørsel. Hvis du vælger at få sat dine varer på et aftalt sted uden du er der til at modtage varerne, sker dette på eget ansvar. HebeHomes ansvar frafalder så snart fragtmanden har sat varen på din adresse.
Fragtmanden afleverer ved fortovskant og flytter ikke varer ind på din grund. Bor du i etageejendom skal du også modtage din vare ved fortovskant.
En del af vores Kurer kørsel afleverer ved hoveddør i stueetage.

!! Det er vigtigt at tjekke møblet/Ordren med det samme, så eventuelle transportskader kan konstateres, inden fragtmanden kører igen. Fragtmanden er dog vældig god til at håndtere møbler og det er Yderst sjældent, at der sker en transportskade. Hvis der er noget som helst med møblet / ordren, skal du kontakte HebeHome med det samme på Tlf. 20432687, Senest samme dag som ordren er leveret på din adresse.

Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Har du spørgsmål til Levering eller Er der noget, der gør, at du ikke kan modtage varer fra Fragtmand og kurer på normal vis, så kontakt os på 20 43 26 87, inden du bestiller.

Vi håber du har en positiv oplevelse hos HebeHome. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på kundeservice 

Nyeste varer

Opvaskebørste Ottilia White Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Mærke: GreenGate
plastVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
4 dele Bestik til 1 Person Red Polka Dots 4 dele Bestik til 1 Person Red Polka Dots
Nyhed
Mærke: Neva Posaterie
Her får du Lækkert bestik i en rigtig god kvalitet - Serien hedder Red Polka Dots og hører til den skønne sommerhus stemning Fakta: Denne vare er ny..
DKK 125,00
Uden moms:DKK 100,00
Hyldeknægt med fransk mønster Grå
Nyhed
Mærke: Chic Antique
Super flot hyldeknægt i jern antique grå FaktaH: 17 cmB: 12 cmjern..
DKK 49,95
Uden moms:DKK 39,96
Vand glas Constance white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i februar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Bambus Travel Krus Constance white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bambus med silikone grip og lågVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af b..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Stofserviet med blondekant Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Pude Nicoline beige 40x40cm Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
quiltet bomulduden fyldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre ..
DKK 269,00
Uden moms:DKK 215,20
Sengetæppe Nicoline beige 250x260cm Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
quiltet bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstr..
DKK 1.699,00
Uden moms:DKK 1.359,20
Etagere patineret metal - Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
metal Velkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. ..
DKK 889,00
Uden moms:DKK 711,20
Lysestage glas pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Strandhynde Tova pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 369,00
Uden moms:DKK 295,20
Lanterne med Led - Greengate Stripe clear
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
metal og glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre..
DKK 495,00
Uden moms:DKK 396,00
Lanterne med Led - Greengate Cross clear
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
metal og glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre..
DKK 495,00
Uden moms:DKK 396,00
Lanterne med Led - Greengate Check clear
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
metal og glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre..
DKK 495,00
Uden moms:DKK 396,00
Hjerte med krone til ophæng
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Hjerte med krone til ophængStr. 7*1*13 cm Polyresin..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Kanin i kop til ophæng
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Kanin i kop til ophængStr. Ø 9*11 cm Polyresin..
DKK 79,00
Uden moms:DKK 63,20
Kanin i kop til ophæng
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Kanin i kop til ophæng Str. 9*7*5 cm Polyresin..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Kanin i kop til ophæng
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Kanin i kop til ophæng Str. 9*7*7 cm Polyresin..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Skilt Live every moment
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt med tekstLive every moment - Laugh Every day - Love beyond wordsStr. 10*8 cmSort, Jern..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Skilt Do more
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt med tekstDo More of what makes you happyStr. 10*10 cmSort, Jern..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Dør Måtte med katte
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Dør Måtte med katte60x40cmBrun..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
Smykkestativ med spejl Smykkestativ med spejl
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Smykkestativ med spejlStr. 25*3*48 cm Metal, guldfarvet..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Væg dekoration Fugl med spejl
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Væg dekoration Fugl med spejl Str. 30*4*13cm cmAntik sølvfarvet..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Væg dekoration Fugl med spejl
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Væg dekoration Fugl med spejl Str. 29*5*28 cm FAntik guldfarvet..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Flot Jesus Statue
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Yndig Statue af Jesus - lavet i hvidglaseret keramik, så den ligner porcelæn. 8*6*13cm..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Magnet You are my most favourite
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Magnet med tekstYou are my most favouriteStr. 5*0.3*7 cm ..
DKK 19,00
Uden moms:DKK 15,20
Bademåtte 40x60cm Sort med guldhjerte Bademåtte 40x60cm Sort med guldhjerte
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Bademåtte 40x60cm Sort med guldhjerte Materiale: 60% gummi / 40% polyester..
DKK 69,00
Uden moms:DKK 55,20
Servietter Happy Birthday
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Servietter Happy BirthdayPakke med 20 stk.Str. 33*33 cm..
DKK 18,00
Uden moms:DKK 14,40
Magnet We were born to be real
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Magnet We were born to be real - Not to be perfect Str. 5*10*0,3 cm ..
DKK 19,00
Uden moms:DKK 15,20
Magnet Home is our happy place
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Magnet Home is our happy placeStr. 10*5*0,3 cm ..
DKK 19,00
Uden moms:DKK 15,20
Dåse med engel Dåse med engel
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Dåse med engelStr. Ø 8*6 cmPolyresin, Grå..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Sæbedispenser Bath Sæbedispenser Bath
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Sæbedispenser BathStr. Ø 8*20 cm / 0,35 LKeramik - hvid/grå..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Sæbedispenser Savon de Marseille Sæbedispenser Savon de Marseille
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Sæbedispenser Savon de MarseilleStr. Ø 7*19 cm / 0,35 L Keramik - grå/hvid..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Sæbedispenser Paris
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Sæbedispenser med tekst - Paris - Eau de CologneØ 8*19 cm / 0,4L Hvid keramik  - med pumpe..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Skilt Today I choose joy
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt Today I choose joy Str. 13*9*2 cm Træ..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Skilt til ophæng - bogmærke
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt til ophæng - bogmærkeTekst: The Happiness of your life depends on the quality of your thoughtsStr. 5*0.5*15 cm Jern..
DKK 24,00
Uden moms:DKK 19,20
Skilt til ophæng - bogmærke
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt til ophæng - bogmærkeTekst: Friends are the family you choose for yourselfStr. 5*0.5*15 cm Jern..
DKK 24,00
Uden moms:DKK 19,20
Skilt Coffee Break Skilt Coffee Break
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Skilt Coffee BreakStr. 30*1*40 cm MDF til ophæng..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Bademåtte 40x60cm Bademåtte 40x60cm
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Bademåtte 40x60cmFarve: Lys brun med guld Materiale: 60% gummi / 40% polyester..
DKK 69,00
Uden moms:DKK 55,20
Klokke i jern hvid
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Klokke i jern hvidStr. 24*10*49 cmHvid jern..
DKK 238,00
Uden moms:DKK 190,40
Klokke i jern
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Klokke i jern med fugl på toppenStr. 13*7*41 cm Brunt jern..
DKK 179,00
Uden moms:DKK 143,20
Væg dekoration guld fugl
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Væg dekoration fugl i guldfarvet Str. 16*4*17cmPolyresin..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Væg dekoration fugl
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Væg dekoration fugl Str. 12*4*12 cm, guldfarvetPolyresin..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Engel med bog Engel med bog
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Flot Engel med bogStr. 15*11*29 cm, GråPolyresin..
DKK 269,00
Uden moms:DKK 215,20
Jule musik boks gammeldags
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Jule musik boks med gammeldags optræk i bund - spiller Glade JulØ 11*15 cm Materiale: Polyresin..
DKK 198,00
Uden moms:DKK 158,40
Æg til opbevaring med kaniner
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Æg til opbevaring med kaniner på toppen Ø 11*20 cm / 0.5L Keramik..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Stearinlys Kanin i bil Lyserød Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stearinlysVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. S..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Stearinlys Kanin i bil Lysegrøn Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stearinlysVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. S..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Stearinlys Kanin Lysegrøn Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stearinlysVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. S..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Stearinlys Kanin Lyserød Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stearinlysVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. S..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Bakke lille Isa pale pink - Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
plastikDen lille af de to bakker med Is desserten på som motiv, den hører til Isa Pale pink serienVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kolle..
DKK 175,00
Uden moms:DKK 140,00
Æggevarmer Helle pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Æggevarmer Ansley white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Æggebæger Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Æggebæger Bonnie white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Æg Gabby white sæt med 2 stk Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 155,00
Uden moms:DKK 124,00
Viskestykke Nicoline beige Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Isa pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Franka white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Franka pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Elena white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Constance white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Cherie white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Abigail white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Viskestykke Abigail stripe pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Vandkande pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
plastikVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Vandkande pale green Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
plastikVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Vandkande pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
plastikVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Vandglas på fod pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Vandglas på fod Blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Vand glas Multi dots white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Vand glas Emmaline white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som alt..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Toilettaske Large Abigail stripe pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
NylonVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 299,00
Uden moms:DKK 239,20
Toilettaske Abigail stripe pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
NylonVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 199,00
Uden moms:DKK 159,20
Tepose holder Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 69,00
Uden moms:DKK 55,20
Tepose holder Cherie white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 69,00
Uden moms:DKK 55,20
Tekop Nicoline beige Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Tekop Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Tekop Franka pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Tekop Ellen white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Tekop Adele white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Tekande Franka pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 415,00
Uden moms:DKK 332,00
Taske Emmaline white small Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
NylonVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 349,00
Uden moms:DKK 279,20
Taske Abigail stripe pale pink small Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
NylonVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 349,00
Uden moms:DKK 279,20
Taske Abigail stripe pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
NylonVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som al..
DKK 379,00
Uden moms:DKK 303,20
Tallerken Ellison pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 125,00
Uden moms:DKK 100,00
Tallerken Ellison pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 125,00
Uden moms:DKK 100,00
Tallerken Alice white Ø: 23 cm Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Sutteholder Sari pale pink Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Sutteholder Sari pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Sukkerskål Constance white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 179,00
Uden moms:DKK 143,20
Sukkerskål Cherie white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
stentøjVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som ..
DKK 179,00
Uden moms:DKK 143,20
Strandhynde Gabby white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 369,00
Uden moms:DKK 295,20
Strandhynde Franka pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 369,00
Uden moms:DKK 295,20
Stofserviet med blondekant Nicoline beige Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Helle pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Franka white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Franka pale blue Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Constance white Greengate
Nyhed Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Cherie white Greengate
Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Bonnie white Greengate
Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stofserviet med blondekant Abigail white Greengate
Bestil -kommer December/Januar
Mærke: GreenGate