Menu
Kurv

Levering & Afhentning

Hurtig Levering

Bestiller du en vare der er på lager inden kl. 10.00 - prioriterer vi altid at sende til dig samme dag. Hurtig levering er i højsæde, når du bestiller hos HebeHome.dk. 

Vi sender altid en mail med ordreopdateringer - hold derfor øje med din mailboks


Levering eller afhentning?

Alle varer hos HebeHome kan afhentes eller leveres direkte til dig eller nærmeste pakkeshop.
Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.


Priser

Ved forsendelse med GLS har vi følgende priser (i DKK ved levering i Danmark)

                                Til Pakkeshop    Til Privat

op til 1 kg.                45,00                    69,00

op til 10 kg               49,00                    75,00

ml. 10 og 15 kg        60,00                    80,00

ml. 15 og 20 kg        70,00                    99,00

ml. 20 og 30 kg                                    155,00

Ved tungere forsendelser, fx. møbler og marmor, sendes med fragtmand til DKK 500,- ved levering til brofaste øer. Forhør evt. om pris.

Det er nu også muligt at få gratis fragt ved køb af møbler etc. - Køb for over 3500,- så leverer vi gratis inden for 12-21 dage.

(Maks vægt 100kg - har du mere end 100kg i kurven, så kontakt os for at høre nærmere)


Afhentning:

Når du bestiller hos HebeHome kan du vælge at afhente dine varer her hos os. Du gennemfører bestilling og betaling og skriver i kommentarfeltet, hvornår du ønsker at afhente dine varer. Du får en mail retur efter bestilling om afhentningstidspunktet er muligt for os også. Vi pakker din bestilling og stiller den klar til du kommer. Betaling skal afregnes inden du afhenter dine varer, så uanset betalingsform gennemføres betalingen med det samme. Der er ikke mulighed for at betale kontant, da vi ingen fysisk butik har. Når varerne er betalt, kan du afhente dine varer hos os på Årupvej 41, 5492 Vissenbjerg. Et helt almindeligt sort hus. Har du problemer med at din GPS ikke kan finde det; kan du eventuelt prøve at stave Årupvej = Aarupvej. Ellers er du velkommen til at ringe på 20432687.


Levering:

Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 45,- kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 

Gratis fragt på møbler ved køb over 3500,- max 100kg

Du kan altid se den samlede vægt ved at gå til Kurven - her står vægten øverst


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand eller kurer.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage. Er gratis levering opnået på møbler er levering 12-21 dage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.
Levering med GLS Privat Pakke

Når du vælger GLS Privatpakke, betyder det at du betaler for at få leveret din pakke hjem til din adresse. GLS afleverer pakken og du kvitterer for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme, så ligger GLS pakken til dig, hvis du har oprettet en fuldmagt - dette kan gøres på https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt, alternativt bliver pakken sendt videre til nærmeste pakkeshop. Pakken bliver ikke kørt ud til dig igen. Pakken kan blive i pakkeshoppen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Vær opmærksom på at GLS har indskrænket forsikring og erstatning, hvis du gør brug af fuldmagt. Du kan Kontakte GLS her >>>


Når din pakke er sendt fra os til dig med GLS får du altid et pakkenummer fra dem i din email. 

!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Levering med GLS Pakkeshop incl. forsikring

Når du vælger GLS Pakkeshop, betyder det, at du betaler for at få leveret din pakke til nærmeste pakkeboks. Du kan også selv vælge et af GLS' andre udleveringssteder, du vælger selv på listen, når du har valgt GLS Pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.


!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Ved køb over 500 kr eksklusiv porto og max 10 kg, så leverer vi din pakke Gratis til Pakkeshop efter dit valg. 


Afhent Inden 14 Dage!

Pakken kan blive i pakkeboksen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Det er derfor vigtigt at få afhentet din pakke.  I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret. Du skal gøre HebeHome opmærksom på at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af pakken. Du risikerer at pakken går til destruktion og ikke retur til HebeHome. Der udbetales ikke refusion for pakker, der ikke er modtaget hos HebeHome. Hvis pakken kommer retur til HebeHome opbevares den i to måneder. Derefter overgår den til HebeHomes ejendom, såfremt du ikke har besvaret vores henvendelse inden da.

Postnord Post Brev på eget ansvar

Vi kan sende enkelte små og lette ting som Brev post. Brevpost er billigere end små pakkepost, men der er ingen forsikring på brevet såfremt det bliver beskadiget eller ikke dukker op. Så beslutning om at anvende brevpost er din og dit ansvar. HebeHome kan ikke gøres ansvalig for manglende eller beskadiget post. Det kan tage op til 10 dage for brevpost at komme frem, men ofte kommer det inden for 2-3 dage. Du kan også vælge Quickbrev, som oftest kommer frem dagen efter. Der er ingen forsikring på brevpost. Såfremt dit brev ikke dukker op, kan du ringe til Postnord og efterlyse dit brev på Telefon: 70 70 70 30. HebeHome efterlyser ikke brevpost.


Levering med Fragtmand og Kurér

Hos HebeHome samarbejder vi med flere forskellige fragtmænd og Kurérer. Nogle ringer selv og laver en aftale med dig, om hvornår de kan aflevere tingene og andre er aftalt med os ved bestilling af varen. Som udgangspunkt kommer dine bestilte varer (møbler og marmor) med fragtmand dagen efter, de er sendt afsted fra os. Det er vigtigt, du er hjemme den dag, det leveres, så du kan modtage dine varer. Hvis du ikke er hjemme, skal der betales for genudkørsel, før varerne køres ud til dig igen. Prisen for genudkørsel afhænger af afstand og faktureres til Hebehome, som efterfølgende sender mail til dig med regning for genudkørsel. Hvis du vælger at få sat dine varer på et aftalt sted uden du er der til at modtage varerne, sker dette på eget ansvar. HebeHomes ansvar frafalder så snart fragtmanden har sat varen på din adresse.
Fragtmanden afleverer ved fortovskant og flytter ikke varer ind på din grund. Bor du i etageejendom skal du også modtage din vare ved fortovskant.
En del af vores Kurer kørsel afleverer ved hoveddør i stueetage.

!! Det er vigtigt at tjekke møblet/Ordren med det samme, så eventuelle transportskader kan konstateres, inden fragtmanden kører igen. Fragtmanden er dog vældig god til at håndtere møbler og det er Yderst sjældent, at der sker en transportskade. Hvis der er noget som helst med møblet / ordren, skal du kontakte HebeHome med det samme på Tlf. 20432687, Senest samme dag som ordren er leveret på din adresse.

Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Har du spørgsmål til Levering eller Er der noget, der gør, at du ikke kan modtage varer fra Fragtmand og kurer på normal vis, så kontakt os på 20 43 26 87, inden du bestiller.

Vi håber du har en positiv oplevelse hos HebeHome. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på kundeservice 

Nyeste varer

Fatningssæt Sort E27 2 meter ledning Fatningssæt Sort E27 2 meter ledning
Nyhed
Sort plast E27 fatning med fatningsring, monteret med 2,0 meter ledning og stikTil ophængt lampeskærm..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Philips Skruet pære LED E14 Philips Skruet pære LED E14
Nyhed
LED pære 2watt - svarer til 25wattpære med skruet effekt - god og billig hyggelys..
DKK 39,95
Uden moms:DKK 31,96
De Bedste Juleboliger - Magasin Særudgave De Bedste Juleboliger - Magasin Særudgave
Nyhed
En unik samling af de smukkeste og mest stemningsfulde juleboliger fra Magasinet Jeanne d´Arc Living.Krydret med ekstra materiale der viser hvordan du..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Klemme Pose Viola check pale pink Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Gave til dig der køber varer fra Greengate SS21 kollektionen
Nyhed Gratis
Mærke: Greengate
Når du køber varer fra Greengates Nye Kollektion SS21 - så får du en gave med til din bestilling. Det gælder Kun ved køb af varer fra den her var..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Greengate Katalog Spring/summer 2021 Max 1 stk pr kunde
Nyhed Gratis
Mærke: Greengate
Når du køber varer fra Greengates Nye Kollektion SS21 - så får du en gave med til din bestilling. Det gælder Kun ved køb af varer fra den her var..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Ske Clementine white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Pude Ellison Pale pink pieceprinted 30x40cm Greengate
Nyhed -50 %
Mærke: Greengate
bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som a..
DKK 99,50 DKK 199,00
Uden moms:DKK 79,60
Dug 130x170 cm Ansley White Greengate
Nyhed -50 %
Dug Franka white 150x150cm Greengate
Nyhed -50 %
Dug Ellen white 150x150cm Greengate
Nyhed -50 %
Dug Mira white 150x150cm Greengate
Nyhed -50 %
Dug Emmaline white 150x150cm Greengate
Nyhed -50 %
Dug Ansley white 100x100cm Greengate
Nyhed -50 %
Dug Cherie white 100x100cm Greengate
Nyhed -50 %
Lysestage glas med låg Greengate Lysestage glas med låg Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Låget lavet i hvidpatiner MetalPasser til Bedelys..
DKK 79,00
Uden moms:DKK 63,20
Hårbalsam ALTUM Lilac Bloom 500 ml Hårbalsam ALTUM Lilac Bloom 500 ml
Nyhed -46 %
Mærke: Ib Laursen
Indholdet af kamilleblomst er højt i Altum Lilac Bloom, da planten altid har været flittigt benyttet i helse- og plejeprodukter.BrandALTUMIngredienser..
DKK 75,00 DKK 139,00
Uden moms:DKK 60,00
Hårbalsam ALTUM Marsh Herbs 500 ml Hårbalsam ALTUM Marsh Herbs 500 ml
Nyhed -46 %
Mærke: Ib Laursen
Altum Marsh Herbs har et højt indhold af hyben, der er rig på både vitamin A og C og kalcium.BrandALTUMIngredienserIngredients:0,3% Herbs - Ess. Oil c..
DKK 75,00 DKK 139,00
Uden moms:DKK 60,00
Hårshampoo ALTUM Lilac Bloom 500 ml Hårshampoo ALTUM Lilac Bloom 500 ml
Nyhed -46 %
Mærke: Ib Laursen
Indholdet af kamilleblomst er højt i Altum Lilac Bloom, da planten altid har været flittigt benyttet i helse- og plejeprodukter. En mild og skånsom sh..
DKK 75,00 DKK 139,00
Uden moms:DKK 60,00
Hårshampoo ALTUM Marsh Herbs 500 ml Hårshampoo ALTUM Marsh Herbs 500 ml
Nyhed -46 %
Mærke: Ib Laursen
En mild og skånsom shampoo du kan bruge hver dag. Altum Marsh Herbs har et højt indhold af hyben, der er rig på både vitamin A og C og kalcium.Brand: ..
DKK 75,00 DKK 139,00
Uden moms:DKK 60,00
75 gram Urte Te Cool Mint - Proviant 75 gram Urte Te Cool Mint - Proviant
Nyhed -73 %
Mærke: Ib Laursen
BrandProviantIndhold75 gram - leveres i poseIngredienserIngredienser: Lakridsrod/lakritsrot*, æble/äpple, pebermynte/pepparmynta 10%, citrongræs/-gräs..
DKK 20,00 DKK 75,00
Uden moms:DKK 16,00
75 gram Frugt Te Grandmas Garden - Proviant 75 gram Frugt Te Grandmas Garden - Proviant
Nyhed -73 %
Mærke: Ib Laursen
BrandProviantIndhold75 gram - leveres i poseIngredienserIngredienser: Hyldebær/fläderbär, hibiscusblomst/hibiskusblommor, æblestykker/äppelbitar, solb..
DKK 20,00 DKK 75,00
Uden moms:DKK 16,00
75 gram Te grøn Sencha - Proviant 75 gram Te grøn Sencha - Proviant
Nyhed -73 %
Mærke: Ib Laursen
BrandProviantIndhold75 gram - leveres i poseIngredienserIngredienser: Grøn/grönt te Sencha.Økologisk grøn te, fra kontrolleret økologisk landbrug/ekol..
DKK 20,00 DKK 75,00
Uden moms:DKK 16,00
Skønt kurvesæt med 3 stk Grøn og natur Skønt kurvesæt med 3 stk Grøn og natur
Nyhed -45 %
Mærke: Ib Laursen
- Trendy kurve  Fantastisk flotte kurve i majs til opbevaring af diverse ting såsom tæpper, magasiner, garnnøgler eller børnenes legetøj. Kurven..
DKK 249,00 DKK 449,00
Uden moms:DKK 199,20
Skønt kurvesæt med 2 stk Grøn og natur Skønt kurvesæt med 2 stk Grøn og natur
Nyhed -60 %
Mærke: Ib Laursen
- Trendy kurve  Fantastisk flotte kurve i majs til opbevaring af diverse ting såsom tæpper, magasiner, garnnøgler eller børnenes legetøj. Kurven..
DKK 99,00 DKK 249,00
Uden moms:DKK 79,20
Lysestage til bedelys Fil de fer Lysestage til bedelys Fil de fer
Nyhed -67 %
Mærke: Ib Laursen
MaterialeMetalStregkode5709898309602Mål i cmB: 8 H: 4,5 L: 12,5..
DKK 10,00 DKK 30,00
Uden moms:DKK 8,00
Tea for one Alice warm grey - Greengate Tea for one Alice warm grey - Greengate
Nyhed -30 %
Mærke: Greengate
Prisen er for 1 stk. Denne vare er nyStentøjGreengate AliceGreengates serie Alice hører til Greengates Everyday serie. Den her skønne tevarmer er..
DKK 124,60 DKK 178,00
Uden moms:DKK 99,68
Tea for one Alice Pale Green Greengate Tea for one Alice Pale Green Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice Pale Green - Tea for one - kande og kop i fornemt sætGreengate Everyday serienKlik her for at se hele Alice Pale Green serien fra Greengate B..
DKK 178,00
Uden moms:DKK 142,40
Lysestage til bedelys støvgrøn Lysestage til bedelys støvgrøn
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
MaterialeAluminium, MetalStregkode5709898316303Mål i cmB: 9 H: 5,5 L: 23..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Lysestage til bedelys malva Lysestage til bedelys malva
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
MaterialeAluminium, MetalStregkode5709898316303Mål i cmB: 9 H: 5,5 L: 23..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Lyseblå Bedelys
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Lyseblå Bedelys fra Ib Laursen Bedelys er cirka halvt så lange som almindelige stearinlys. Det giver en særlig stemning, når lysene er så korte. ..
DKK 2,40 DKK 3,00
Uden moms:DKK 1,92
Lange Kertelys Støvgrøn H20cm Lange Kertelys Støvgrøn H20cm
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Kertelys fra Ib Laursen Kertelys er det samme som juletræslysene. Disse skønne lys er i farven Støvgrøn. Man kan jo selvfølgelig brænde..
DKK 2,99 DKK 3,75
Uden moms:DKK 2,39
Lange Kertelys Rosa H20cm Lange Kertelys Rosa H20cm
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Kertelys fra Ib Laursen Kertelys er det samme som juletræslysene. Disse skønne lys er i farven malva. Man kan jo selvfølgelig brænde ly..
DKK 2,99 DKK 3,75
Uden moms:DKK 2,39
Lange Kertelys Hvid H20cm Lange Kertelys Hvid H20cm
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Kertelys fra Ib Laursen Kertelys er det samme som juletræslysene. Disse skønne lys er i farven hvid. Man kan jo selvfølgelig brænde lys..
DKK 2,99 DKK 3,75
Uden moms:DKK 2,39
Lange Kertelys creme H20cm Lange Kertelys creme H20cm
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Kertelys fra Ib Laursen Kertelys er det samme som juletræslysene. Disse skønne lys er i farven creme. Man kan jo selvfølgelig brænde ly..
DKK 2,99 DKK 3,75
Uden moms:DKK 2,39
Lange Kertelys - rød
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Kertelys fra Ib Laursen Kertelys er det samme som juletræslysene. Disse skønne lys er i farven rød. Man kan jo selvfølgelig brænde lyse..
DKK 2,99 DKK 3,75
Uden moms:DKK 2,39
Ib Laursen StøvGrøn Bedelys
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Grønne Bedelys fra Ib Laursen Bedelys er cirka halvt så lange som almindelige stearinlys. Det giver en særlig stemning, når lysene er så korte. D..
DKK 2,40 DKK 3,00
Uden moms:DKK 1,92
Ib Laursen Malva Bedelys
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Gammelrosa Bedelys fra Ib Laursen Bedelys er cirka halvt så lange som almindelige stearinlys. Det giver en særlig stemning, når lysene er så kort..
DKK 2,40 DKK 3,00
Uden moms:DKK 1,92
Ib Laursen Grå Bedelys
Nyhed Populær -20 %
Mærke: Ib Laursen
- Grå Bedelys fra Ib Laursen Bedelys er cirka halvt så lange som almindelige stearinlys. Det giver en særlig stemning, når ..
DKK 2,40 DKK 3,00
Uden moms:DKK 1,92
Hagesmæk i blød silikone Ruby Petit white - Greengate
Nyhed -50 %
Mærke: Greengate
29 x 20 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af sm..
DKK 59,50 DKK 119,00
Uden moms:DKK 47,60
Greb med riller Antiklook Hvid Greb med riller Antiklook Hvid
Nyhed Populær
Mærke: Ib Laursen
Nettovægt i kg:0,026Farve:HvidMål i cm:D: 2,5 Ø: 2,5Materiale:Keramik..
DKK 15,00
Uden moms:DKK 12,00
SMYKKE Pakkekalender 24 gaver * 50 kr pr pakke
Nyhed -20 % Bestil - kommer i november
Forkælelse af dig selv eller en du holder særligt meget af. Til din mor, svigermor eller til en kær veninde. Send glæder i juletiden med denne sk..
DKK 960,00 DKK 1.200,00
Uden moms:DKK 768,00
SMYKKE Pakkekalender 24 gaver * 20 kr pr pakke
Nyhed -20 % Bestil - kommer i november
Forkælelse af dig selv eller en du holder særligt meget af. Til din mor, svigermor eller til en kær veninde. Send glæder i juletiden med denne sk..
DKK 384,00 DKK 480,00
Uden moms:DKK 307,20
Vinaigrette hvidløg & rosmarin Proviant 250 ml Vinaigrette hvidløg & rosmarin Proviant 250 ml
Nyhed -50 %
Mærke: Ib Laursen
Tilføj endnu mere smag til dine favoritretter med denne vinaigrette stolt produceret i Provence.BrandProviantUdløber 160121IngredienserIngredienser: 3..
DKK 27,50 DKK 55,00
Uden moms:DKK 22,00
350 ml Sirup solbær/æble Proviant 350 ml Sirup solbær/æble Proviant
Nyhed -50 %
Mærke: Ib Laursen
De udsøgte solbær komplimenteres af sensommerens solmodne æbler, der i harmonisk parløb danner denne forfriskende sommerfavorit.Brand : Proviant350 ml..
DKK 19,95 DKK 39,90
Uden moms:DKK 15,96
Tiffany Væglampe H43cm Tiffany Væglampe H43cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany væglampe23x13cm - H43cm  / E27 fatning max 60w..
DKK 848,00
Uden moms:DKK 678,40
Tiffany Bordlampe Påfugl Tiffany Bordlampe Påfugl
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe som påfugl32x30cm - E14 fatning / max 40wattFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 1.948,00
Uden moms:DKK 1.558,40
Tiffany Bordlampe  H17cm Tiffany Bordlampe  H17cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe23x13cm - H17cm - E14 fatning / max 25wattFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 878,00
Uden moms:DKK 702,40
Tiffany Bordlampe Ur H28cm Tiffany Bordlampe Ur H28cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe med ur 30x12cm - H28cm - E14 fatning / max 25wattFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 968,00
Uden moms:DKK 774,40
Tiffany Bordlampe Ur H26cm Tiffany Bordlampe Ur H26cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe med ur 30x12cm - H26cm - E14 fatning / max 25wattFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 968,00
Uden moms:DKK 774,40
Tiffany Bordlampe H73cm Tiffany Bordlampe H73cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe / gulvlampe - snore til tænd/slukØ48cm - H73cmFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 2.298,00
Uden moms:DKK 1.838,40
Tiffany Bordlampe H78cm Tiffany Bordlampe H78cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe / gulvlampe - snore til tænd/slukØ51cm - H78cmFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 2.898,00
Uden moms:DKK 2.318,40
Tiffany Bordlampe H75cm Tiffany Bordlampe H75cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany Bordlampe / gulvlampe - snore til tænd/slukØ51cm - H75cmFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 2.698,00
Uden moms:DKK 2.158,40
Tiffany Bordlampe H61cm Tiffany Bordlampe H61cm
Nyhed Forudbestil - lev.start Dec CE
Tiffany skrivebordslampe - med lys i lampefoden - snore til tænd/slukØ40cm - H61cmFlerfarvet polyresin/glas..
DKK 2.498,00
Uden moms:DKK 1.998,40
Tepose holder Henrietta white Greengate Tepose holder Henrietta white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Tepose holder Clementine white Greengate Tepose holder Clementine white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekop Thilde white Greengate tekop Thilde white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekop Evie white Greengate tekop Evie white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekop Belle white Greengate tekop Belle white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekande Thilde white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekande round Henrietta white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekande Clementine white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekande Alice lavender Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
tekande Alice honey mustard Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Sukker skål round Henrietta white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Sukker skål Belle white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice white small Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice white medium Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice stone grey small Greengate Opbevaringskrukke Alice stone grey small Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice stone grey medium Greengate Opbevaringskrukke Alice stone grey medium Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice stone grey large Greengate Opbevaringskrukke Alice stone grey large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice pale pink small Greengate Opbevaringskrukke Alice pale pink small Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice pale pink medium Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Opbevaringskrukke Alice pale pink large Greengate Opbevaringskrukke Alice pale pink large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Lanterne nature medium Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Lanterne nature large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Kurvesæt beigesæt med 3 med håndtag Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Kurvesæt beige sæt med 2 med håndtag Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Kurvesæt beige sæt med 2 Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Fad Thilde white Greengate Fad Thilde white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Fad Tenna white Greengate Fad Tenna white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Fad Maisie white Greengate Fad Maisie white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Dækkeserviet Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Cykel Kurv pale pink Greengate Cykel Kurv pale pink Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Bakke Viola white large Greengate Bakke Viola white large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Bakke Thilde white large Greengate Bakke Thilde white large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Bakke nature sæt med 2 stk Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Bakke Ellise white large Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Æggeholder Hen white Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Æggeholder Hen pale blue Greengate
Nyhed Bestil - kommer i januar
Æggebæger Sophia white Greengate
Nyhed