Menu
Kurv

Levering & Afhentning

Hurtig Levering

Bestiller du en vare der er på lager inden kl. 10.00 - så sender vi varen til dig samme dag. Hurtig levering er i højsæde, når du bestiller hos Hebe Home. 

Levering eller afhentning?

Alle varer hos HebeHome kan afhentes eller leveres direkte til dig eller nærmeste postbutik.
Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.


Priser

Ved forsendelse med GLS har vi følgende priser (i DKK ved levering i Danmark)

                                Til Pakkeshop    Til Privat

op til 5 kg.               46,00                    70,00

ml. 5 og 10 kg         49,00                    74,00

ml. 10 og 15 kg       58,00                    79,00

ml. 15 og 20 kg       65,00                    99,00

ml. 20 og 30 kg                                   155,00

Ved tungere forsendelser, fx. møbler og marmor, sendes med fragtmand til DKK 500,- ved levering til brofaste øer. Forhør evt. om pris.


Afhentning:

Når du bestiller hos HebeHome kan du vælge at afhente dine varer her hos os. Du gennemfører bestilling og betaling og skriver i kommentarfeltet, hvornår du ønsker at afhente dine varer. Du får en mail retur efter bestilling om afhentningstidspunktet er muligt for os også. Vi pakker din bestilling og stiller den klar til du kommer. Betaling skal afregnes inden du afhenter dine varer, så uanset betalingsform gennemføres betalingen med det samme. Der er ikke mulighed for at betale kontant, da vi ingen fysisk butik har. Når varerne er betalt, kan du afhente dine varer hos os på Årupvej 41, 5492 Vissenbjerg. Et helt almindeligt sort hus. Har du problemer med at din GPS ikke kan finde det; kan du eventuelt prøve at stave Årupvej = Aarupvej. Ellers er du velkommen til at ringe på 20432687.


Levering:

Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 

Du kan altid se den samlede vægt ved at gå til Kurven - her står vægten øverst


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.
Levering med GLS Privat Pakke

Når du vælger GLS Privatpakke, betyder det at du betaler for at få leveret din pakke hjem til din adresse. GLS afleverer pakken og du kvitterer for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme, så ligger GLS pakken til dig, hvis du har oprettet en fuldmagt - dette kan gøres på https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt, alternativt bliver pakken sendt videre til nærmeste pakkeshop. Pakken bliver ikke kørt ud til dig igen. Pakken kan blive i pakkeshoppen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Vær opmærksom på at GLS har indskrænket forsikring og erstatning, hvis du gør brug af fuldmagt. Du kan Kontakte GLS her >>>


Når din pakke er sendt fra os til dig med GLS får du altid et pakkenummer fra dem i din email. 

!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Levering med GLS Pakkeshop incl. forsikring

Når du vælger GLS Pakkeshop, betyder det, at du betaler for at få leveret din pakke til nærmeste pakkeboks. Du kan også selv vælge et af GLS' andre udleveringssteder, du vælger selv på listen, når du har valgt GLS Pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.


!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Ved køb over 500 kr eksklusiv porto og max 10 kg, så leverer vi din pakke Gratis til Pakkeshop efter dit valg. 


Afhent Inden 14 Dage!

Pakken kan blive i pakkeboksen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Det er derfor vigtigt at få afhentet din pakke.  I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret. Du skal gøre HebeHome opmærksom på at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af pakken. Du risikerer at pakken går til destruktion og ikke retur til HebeHome. Der udbetales ikke refusion for pakker, der ikke er modtaget hos HebeHome. Hvis pakken kommer retur til HebeHome opbevares den i to måneder. Derefter overgår den til HebeHomes ejendom, såfremt du ikke har besvaret vores henvendelse inden da.

Postnord Post Brev på eget ansvar

Vi kan sende enkelte små og lette ting som Brev post. Brevpost er billigere end små pakkepost, men der er ingen forsikring på brevet såfremt det bliver beskadiget eller ikke dukker op. Så beslutning om at anvende brevpost er din og dit ansvar. HebeHome kan ikke gøres ansvalig for manglende eller beskadiget post. Det kan tage op til 10 dage for brevpost at komme frem, men ofte kommer det inden for 2-3 dage. Du kan også vælge Quickbrev, som oftest kommer frem dagen efter. Der er ingen forsikring på brevpost. Såfremt dit brev ikke dukker op, kan du ringe til Postnord og efterlyse dit brev på Telefon: 70 70 70 30. HebeHome efterlyser ikke brevpost.


Levering med Fragtmand og Kurér

Hos HebeHome samarbejder vi med flere forskellige fragtmænd og Kurérer. Nogle ringer selv og laver en aftale med dig, om hvornår de kan aflevere tingene og andre er aftalt med os ved bestilling af varen. Som udgangspunkt kommer dine bestilte varer (møbler og marmor) med fragtmand dagen efter, de er sendt afsted fra os. Det er vigtigt, du er hjemme den dag, det leveres, så du kan modtage dine varer. Hvis du ikke er hjemme, skal der betales for genudkørsel, før varerne køres ud til dig igen. Prisen for genudkørsel afhænger af afstand og faktureres til Hebehome, som efterfølgende sender mail til dig med regning for genudkørsel. Hvis du vælger at få sat dine varer på et aftalt sted uden du er der til at modtage varerne, sker dette på eget ansvar. HebeHomes ansvar frafalder så snart fragtmanden har sat varen på din adresse.
Fragtmanden afleverer ved fortovskant og flytter ikke varer ind på din grund. Bor du i etageejendom skal du også modtage din vare ved fortovskant.
En del af vores Kurer kørsel afleverer ved hoveddør i stueetage.

!! Det er vigtigt at tjekke møblet/Ordren med det samme, så eventuelle transportskader kan konstateres, inden fragtmanden kører igen. Fragtmanden er dog vældig god til at håndtere møbler og det er Yderst sjældent, at der sker en transportskade. Hvis der er noget som helst med møblet / ordren, skal du kontakte HebeHome med det samme på Tlf. 20432687, Senest samme dag som ordren er leveret på din adresse.

Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Har du spørgsmål til Levering eller Er der noget, der gør, at du ikke kan modtage varer fra Fragtmand og kurer på normal vis, så kontakt os på 20 43 26 87, inden du bestiller.

Vi håber du har en positiv oplevelse hos HebeHome. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på kundeservice 

Nyeste varer

Salt-Peber kværn sæt Hvid
Nyhed -20 % Bestil - kommer slut januar ib
Mærke: Ib Laursen
Lækkert kværnsæt til køkkenets krydderier. Fakta:H: 21,5 cmØ: 5,5 cmBegge kværne i HvidDenne vare er nyPrisen er for et sæt med 1 salt og 1 peber..
DKK 159,20 DKK 199,00
Uden moms:DKK 127,36
Dækkeserviet Minna Pale Blue Greengate
Nyhed -71 %
Mærke: Greengate
Prisen er for 1 stk. Dækkeserviet35 x 45 cmDenne vare er ny Puder, Quilte og Tekstiler - GreengateFyld hjemmet med bløde og lækre tekstiler i fan..
DKK 20,00 DKK 69,00
Uden moms:DKK 16,00
Smuk lille vase i Bøhmisk krystal Bordeaux med afslag
Nyhed
Fantastisk smukt gammel lille mini vase lavet i krystal fra Bøhmen. Den er lavet i en rigtig smuk mørk bordeaux farve. Ca 8 cmmed lidt patin..
DKK 245,00
Uden moms:DKK 245,00
Tørrede blomster - 4 slags - Grøn hvid  mix Tørrede blomster - 4 slags - Grøn hvid  mix
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Mærke: Hebe-Art
Bundt med Tørrede blomster - i et mix med fire slags grønne og hvide nuancer blomster:  Broom bloom, Rhodanthe, Bidens og Gypsophila.Bundter..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
Tørrede blomster - 3 slags - Rosa mix Tørrede blomster - 3 slags - Rosa mix
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Mærke: Hebe-Art
Bundt med Tørrede blomster - i et mix med tre slags rosa blomster:  Delphinium, Helichrysum og RosesBundterne varier i tykkelse og højde, me..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
Sengesæt 140 x 200 cm - Faded rose Sengesæt 140 x 200 cm - Faded rose
Nyhed Bestil - kommer i februar
Sengesæt med broderet monogram i hjørnet og fremstillet i en virkelig lækker stonewashed bomuldskvalitet. Mål/Vægt  B: 140 - L: 200 cm/Pude..
DKK 599,00
Uden moms:DKK 479,20
Sengesæt 140 x 200 cm - Dusty rose Sengesæt 140 x 200 cm - Dusty rose
Nyhed Bestil - kommer i februar
Sengesæt med broderet monogram i hjørnet og fremstillet i en virkelig lækker stonewashed bomuldskvalitet. Mål/Vægt  B: 140 - L: 200 cm/Pude..
DKK 599,00
Uden moms:DKK 479,20
Jute kurv i Natur Jute kurv i Natur
Nyhed Bestil - kommer i februar
Blød kurv i naturfarvet jute. Mål/Vægt  H: 13 - Dia: 13 cmMateriale      100% Jute..
DKK 65,00
Uden moms:DKK 52,00
Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Mørkegrå Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Mørkegrå
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farver Mål/Vægt  50 x 100 cmKvalitet  100% Bomuld..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Mørk Rosa Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Mørk Rosa
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farver Mål/Vægt  50 x 100 cmKvalitet  100% Bomuld..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Beige Vaffelvævet Håndklæde 50 x 100 cm Beige
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farver Mål/Vægt  50 x 100 cmKvalitet  100% Bomuld..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Gardin med kappe 2 fag - 220 cm Dusty Rose Gardin med kappe 2 fag - 220 cm Dusty Rose
Nyhed Bestil - kommer i februar
Gardin med kappe og med et broderet monogram i hjørnet - fremstillet i en virkelig lækker stonewashed bomuldskvalitet.Sælges i Sæt a 2 stk - prisen er..
DKK 995,00
Uden moms:DKK 796,00
Gardin med kappe 2 fag - 220 cm Beige Gardin med kappe 2 fag - 220 cm Beige
Nyhed Bestil - kommer i februar
Gardin med kappe og med et broderet monogram i hjørnet - fremstillet i en virkelig lækker stonewashed bomuldskvalitet.Sælges i Sæt a 2 stk - prisen er..
DKK 995,00
Uden moms:DKK 796,00
Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm Mørkegrå Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm Mørkegrå
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farverVaffelvævet badehåndklæde i mørkegrå Mål/Vægt  70 x 140 cmKvalitet ..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm mørk rosa Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm mørk rosa
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farverVaffelvævet badehåndklæde i mørk rosa Mål/Vægt  70 x 140 cmKvalitet ..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm Beige Vaffelvævet Håndklæde 70 x 140 cm Beige
Nyhed Bestil - kommer i februar
Let, blødt og lækkert håndklæde i afdæmpede støvede farverVaffelvævet badehåndklæde i beige  Mål/Vægt  70 x 140 cmKvalitet&nb..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Påskeæg med Motiv 8 cm Påskeæg med Motiv 8 cm
Nyhed Bestil - kommer i marts
Smukt påskeæg beklædt med håndlavet papir med yndigt påsketryk og patineret med Vintage wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.8 cmSt..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Påskeæg med Motiv 12 cm Påskeæg med Motiv 12 cm
Nyhed Bestil - kommer i marts
Smukt påskeæg beklædt med håndlavet papir med yndigt påsketryk og patineret med Vintage wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.12 cmS..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Påskeæg med motiv 8 cm Påskeæg med motiv 8 cm
Nyhed Bestil - kommer i marts
Smukt påskeæg beklædt med håndlavet papir med yndigt påsketryk og patineret med Vintage wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.8 cmSt..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Trykplade til stempler 10 x 10 cm Trykplade til stempler 10 x 10 cm
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Akryl trykplade til brug ved stempel tryk. Perfekt værktøj til brug på blandt andet vægge og møbler. Pladen her et ergonomisk håndtag.10 x 10 cmStempe..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Trykplade til stempler 15 x 15 cm Trykplade til stempler 15 x 15 cm
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Akryl trykplade til brug ved stempel tryk. Perfekt værktøj til brug på blandt andet vægge og møbler. Pladen her et ergonomisk håndtag.15 x 15 cmStempe..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
Træhylde - 3 hylder - Vintage brown Træhylde - 3 hylder - Vintage brown
Nyhed -20 % Bestil-kommer slut januar JDL
Charmerende lille hylde med fine udskæringer og med en super flot Vintage brun patina. Mål/Vægt  H: 70 - B: 60 - D: 25 cmMaterialeGrant..
DKK 519,00 DKK 649,00
Uden moms:DKK 415,20
Notesbog med Tekst motiv - Håndlavet Notesbog med Tekst motiv - Håndlavet
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Smuk notesbog i håndlavet papir med yndigt motiv. Bogen er patineret med Vintage wax.Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.11 x 15 cmHånd..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Bloklys med Tekst motiv - 20 cm
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Yndigt hvidt bloklys med fint motiv. Patineret med Vintage Wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.H: 20 cm Ø: 5 cmParrafinPrisen er f..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Bloklys med Madonna motiv - 20 cm
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Yndigt hvidt bloklys med fint motiv. Patineret med Vintage Wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMESs eget værksted.H: 20 cm Ø: 5 cmParrafinPrisen er ..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Påskeæg med tekst 10 cm Påskeæg med tekst 10 cm
Nyhed Bestil - kommer i marts
Smukt påskeæg beklædt med håndlavet papir med yndigt påsketryk og patineret med Vintage wax. Håndlavet og produceret på JDL HOMEs eget værksted.10 cmS..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Stempel - Tekst Milliner Stempel - Tekst Milliner
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Stempel - Tekst Stempel - Tekst
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Stempel - Tekst Photographer Stempel - Tekst Photographer
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Stempel - Tekst Hookham´s Stempel - Tekst Hookham´s
Nyhed Bestil-kommer slut januar JDL
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 37,50
Uden moms:DKK 30,00
Jern Spejl med hylde Factory style 2. sort. Jern Spejl med hylde Factory style 2. sort.
Nyhed -50 %
Mærke: Ib Laursen
- Skønt Spejl fra Ib Laursen Brugskunst Et super lækkert spejl lavet i et flot industrielt design i farven factory sort - Masser af patina og "slid..
DKK 299,00 DKK 599,00
Uden moms:DKK 239,20
Jern Spejl med hylde Factory style 2. sort. Jern Spejl med hylde Factory style 2. sort.
Nyhed -50 %
Mærke: Ib Laursen
- Skønt Spejl fra Ib Laursen Brugskunst Et super lækkert spejl lavet i et flot industrielt design i farven factory sort - Masser af patina og "slid..
DKK 299,00 DKK 599,00
Uden moms:DKK 239,20
18 stickers med biler 18 stickers med biler
Nyhed -60 %
Søde "frimærker" med biler. Der er 18 styk samlet i en lille pakke. Der er 6 forskellige designs i en pakke. ..
DKK 10,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 8,00
18 stickers med heste 18 stickers med heste
Nyhed -60 %
Søde "frimærker" med heste. Der er 18 styk samlet i en lille pakke. Der er 6 forskellige designs i en pakke. ..
DKK 10,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 8,00
Dawn Gold Krus - Gate Noir by Greengate
Nyhed Bestil -kommer slut januar GG
Mærke: Greengate
Super lækkert krus i Dawn Gold serien med en meget smuk guldkant. H: 9 cmPrisen er for 1 stk.Denne vare er nyIn his blue gardens men and girls ca..
DKK 135,00
Uden moms:DKK 108,00
Dækkeserviet mørkegrå jute 6 stk Dækkeserviet mørkegrå jute 6 stk
Nyhed -20 % Bestil - kommer slut januar ib
Mærke: Ib Laursen
- Lidt ekstra til spisebordet i mørkegrå jute Super lækre dækkeservietter som er fremstillet i jute.  Fakta: Ø: 35 cm Ib Laursen JutePrisen ..
DKK 239,20 DKK 299,00
Uden moms:DKK 191,36
Lampeskærm Ø17cm Tiffany Lampeskærm Ø17cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Lampeskærm Ø17cm Tiffany Str. Ø 17*14 cm Farve: Hvid/Multi Materiale: Tiffany..
DKK 498,00
Uden moms:DKK 398,40
Gulvlampe Uplight Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Gulvlampe Uplight TiffanyUplight til rummet & Downlight til læsningE27/100W + E14/25W Str. Ø 36*188 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 4.598,00
Uden moms:DKK 3.678,40
Pendant lampt Ø53cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant lampt Ø53cm TiffanyTil 3 pærer E27/3*60W Str. Ø 53*60 cm Farve: Multi Materiale: Metaal / glas..
DKK 6.498,00
Uden moms:DKK 5.198,40
Pendant lampe Ø71cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant lampe Ø71cm TiffanyTil 3 pærer E27/3*60W Str. Ø 71*75 cm Farve: Multi Materiale: Metaal / glas..
DKK 8.298,00
Uden moms:DKK 6.638,40
Bordlampe 60cm 3 pærer Tiffan
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 60cm 3 pærer Tiffany, med snore til tænd slukTil 3 pærer E27/3*60W Str. Ø 40*60 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.298,00
Uden moms:DKK 2.638,40
Bordlampe 40cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 40cm TiffanyE14/40W pære Str. Ø 19*40 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 1.498,00
Uden moms:DKK 1.198,40
Bordlampe Uplight 70cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Uplight 70cm TiffanyTil 2 pærer E14/2*40W Str. 28*70 cm Farve: Multi Materiale: Metaal / glas..
DKK 1.798,00
Uden moms:DKK 1.438,40
Bordlampe 60cm Tiffany flerfarvet skærm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 60cm Tiffany flerfarvet skærmTil 2 pærer E27/2*60W Str. Ø 40*60 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.898,00
Uden moms:DKK 3.118,40
Pendant lampe til pool-billard bord Tiffany Pendant lampe til pool-billard bord Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant lampe til pool-billard bord TiffanyTil 4 pærer E27/4*60W Str. 103*48*38/159cm Farve: Multi Materiale: Glas..
DKK 4.599,00
Uden moms:DKK 3.679,20
Bordlampe 54cm Tiffany Bordlampe 54cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 54cm Tiffany med snor til tænd-slukBruger 1/2 stk. pære E27/2*60W Str. Ø 40*54 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 1.998,00
Uden moms:DKK 1.598,40
Bordlampe 63cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 63cm TiffanyBruger 3 stk. pærer E14 max 25W Str. 46*28*63 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 2.648,00
Uden moms:DKK 2.118,40
Bordlampe 63cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 63cm TiffanyBruger 2 stk. E14 pærer max 25W Str. 46*28*63 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 2.698,00
Uden moms:DKK 2.158,40
Bordlampe 33cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 33cm TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 21*21*33 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.298,00
Uden moms:DKK 1.038,40
Glas panel rund Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Glas panel rund TiffanyStr. Ø 60 cm Farve: Grøn-blå Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.498,00
Uden moms:DKK 2.798,40
Gulvlampe 186cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Gulvlampe 186cm TiffanyBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. Ø 31*186 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.298,00
Uden moms:DKK 2.638,40
Bordlampe dame Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe dame TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 21*21*51 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.698,00
Uden moms:DKK 1.358,40
Bordlampe Tiffany 47cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Tiffany 47cmBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 31*31*47 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.898,00
Uden moms:DKK 1.518,40
Glas panel i Tiffany 50x100cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Glas panel i Tiffany 50x100cmStr. 50*100 cm Farve: Grøn Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 4.898,00
Uden moms:DKK 3.918,40
Bordlampe Tiffany 59cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Tiffany 59cmBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. 41*41*59 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 3.198,00
Uden moms:DKK 2.558,40
Bordlampe 47cm Tiffany roser
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 47cm Tiffany roserBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. 31*31*47 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.898,00
Uden moms:DKK 1.518,40
Bordlampe 47cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 47cm TiffanyBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. 31*31*47 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.898,00
Uden moms:DKK 1.518,40
Bordlampe 56cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 56cm TiffanyBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. 28*18*56 cm Farve: Natuur Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.898,00
Uden moms:DKK 3.118,40
Bordlampe Papegøjer 63cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Papegøjer 63cm TiffanyBruger 2x E14 pære max 25W Str. 50*24*63 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 3.298,00
Uden moms:DKK 2.638,40
Bordlampe Luftballon Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Luftballon TiffanyBruger 1 stk. E27 max 60w Str. 31*31*71 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 3.298,00
Uden moms:DKK 2.638,40
Væglampe Tiffany 33cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Væglampe Tiffany 33cmBruger 1 stk. E27 pære max 60W Str. 28*18*33 cm Farve: Natur Materiale: Metal/Glas..
DKK 1.298,00
Uden moms:DKK 1.038,40
Bordlampe 75cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 75cm TiffanyBruger 3 stk. E27 pære max 60W Str. 45*45*75 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 10.898,00
Uden moms:DKK 8.718,40
Skrivebordslampe Tiffany 42cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Skrivebordslampe Tiffany 42cmBruger 1 stk. E27 pære/max 1*60WStr. 25*25*42 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.599,00
Uden moms:DKK 1.279,20
Skrivebordslampe Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Skrivebordslampe TiffanyBruger 1 stk. pære E27/max 1*60W Str. 25*25*42 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.599,00
Uden moms:DKK 1.279,20
Bordlampe Sommerfugl Tiffany 27cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Sommerfugl Tiffany 27cmBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 15*15*27 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 899,00
Uden moms:DKK 719,20
Bordlampe 27cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 27cm TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 15*15*27 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.598,00
Uden moms:DKK 1.278,40
Bordlampe Sommerfugl Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Sommerfugl TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 15*15*27 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 899,00
Uden moms:DKK 719,20
Bordlampe Tiffany skærm med fugl
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Tiffany skærm med fuglBruger 1 stk. E14 pære max 25WStr. 15*15*33 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.298,00
Uden moms:DKK 1.038,40
Bordlampe Fyrtårn 15cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Fyrtårn 15cm TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 15*15*25 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.198,00
Uden moms:DKK 958,40
Bordlampe Fyrtårn Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Fyrtårn TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 11*11*25 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.148,00
Uden moms:DKK 918,40
Bordlampe Fisk Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Fisk TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 29*23*18 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.448,00
Uden moms:DKK 1.158,40
Bordlampe Krokodille Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Krokodille TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 30*24*17 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.498,00
Uden moms:DKK 1.198,40
Bordlampe Fugl Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Fugl TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 24*19*31 cm Farve: Multi Materiale: Polyresin / glas..
DKK 1.498,00
Uden moms:DKK 1.198,40
Bordlampe Skildpadder Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Skildpadder TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 22*18*16 cm Farve: Natur Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 899,00
Uden moms:DKK 719,20
Bordlampe skildpadde Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe skildpadde TiffanyBruger 1 stk. E14 pære max 25W Str. 22*18*16 cm Farve: Natur Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 698,00
Uden moms:DKK 558,40
Væglampe Muslingeskal Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Væglampe Muslingeskal TiffanyBruger 1 stk. pære E14 max 25W Str. 25*20 cm Farve: Natur Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 1.498,00
Uden moms:DKK 1.198,40
Bordlampe 55cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 55cm TiffanyBruger 2 stk. pærer  E27/2*60W Str. Ø 40*55 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.798,00
Uden moms:DKK 2.238,40
Væglampe 68cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Væglampe 68cm TiffanyBruger 2 stk. G4 Halogen pærer/4*2W Str. 32*68 cm Farve: Multi Materiale: Metal / glas..
DKK 2.348,00
Uden moms:DKK 1.878,40
Bordlampe Ø40cm flerfarvet Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe Ø40cm flerfarvet Tiffany skærmBruger 2 stk. pærer E27/2*60W Str. Ø 40*63 cmFarve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 3.398,00
Uden moms:DKK 2.718,40
Loftslampe Ø46cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Loftslampe Ø46cm TiffanyBruger 2 stk. pærer E27/2*60W Str. Ø 46*25 cm Farve: Champagne Materiale: Metal / glas..
DKK 1.799,00
Uden moms:DKK 1.439,20
Bordlampe 46cm Tiffany Bordlampe 46cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 46cm TiffanyBruger 1 stk. pære E27/max 1x60W Str. Ø 31*46 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 1.898,00
Uden moms:DKK 1.518,40
Bordlampe 31cm Tiffany flerfarvet Bordlampe 31cm Tiffany flerfarvet
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 31cm Tiffany flerfarvet skærmBruger 1 stk. pære E14/max 1x40W Str. Ø 16*31 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 998,00
Uden moms:DKK 798,40
Pendant lampe Tiffany Ø39cm Pendant lampe Tiffany Ø39cm
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant lampe Tiffany Bruger 3 pærer E14/max 3x40W Str. Ø 39*125 cm (med ophæng)Farve: Multi Materiale: Tiffany..
DKK 2.598,00
Uden moms:DKK 2.078,40
Bordlampe 31cm Tiffany Bordlampe 31cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 31cm TiffanyBruger 1 stk. pære E14/max 1x40W Str. Ø 14*31 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 848,00
Uden moms:DKK 678,40
Bordlampe 30cm Tiffany Bordlampe 30cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 30cm Tiffanybruger 1 stk. pære E14/max 1x40W Str. Ø 20*30 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 898,00
Uden moms:DKK 718,40
Pendant lampe til 3 pærer Tiffany Pendant lampe til 3 pærer Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant lampe til 3 pærer TiffanyBruger 3 stk. pærer E14/max 3x40W Str. Ø 39*125 cm med ophængFarve: Multi Materiale: Tiffany..
DKK 2.698,00
Uden moms:DKK 2.158,40
Bordlampe 29cm Tiffany Bordlampe 29cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 29cm TiffanyBruger 1 stk. pære E14/max 1x40W Str. Ø 14*29 cm Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 898,00
Uden moms:DKK 718,40
Bordlampe 36cm Tiffany Bordlampe 36cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 36cm Tiffany Ø 20*36 cm Bruger 1 stk. pære E14/max 1x40W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 999,00
Uden moms:DKK 799,20
Gulv stander lampe Tiffany Gulv stander lampe Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Mærke: Clayre And Eef
Gulv stander lampe TiffanyØ 51*157 cm Bruger 2 stk. pærer E27/max 2x60W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 4.798,00
Uden moms:DKK 3.838,40
Pendant Ø40cm Tiffany Pendant Ø40cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant Ø40cm TiffanyBruger 1 stk. pære E27/max 1x60W Farve: Multi Materiale: Tiffany..
DKK 1.849,00
Uden moms:DKK 1.479,20
Bordlampe 62cm Tiffany flerfarvet Bordlampe 62cm Tiffany flerfarvet
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 62cm Tiffany flerfarvet skærmØ 40*62 cm Bruger 2 stk. pære E27/max 2x60W  Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.098,00
Uden moms:DKK 1.678,40
Bordlampe 46cm Tiffany Bordlampe 46cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe 46cm TiffanyØ 30*46 cmBruger 1 stk. E27 pære  - max 1x60W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.199,00
Uden moms:DKK 1.759,20
Pendant Ø40cm Tiffany Pendant Ø40cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Pendant Ø40cm TiffanyBruger 1 pære E27 - max 1x60W  Farve: Multi Materiale: Tiffany..
DKK 2.448,00
Uden moms:DKK 1.958,40
Bordlampe 62cm Tiffany Bordlampe 62cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Tiffany Bordlampe Ø 40*62 cm Bruger 2 pærer E27 - max 2x60W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.749,00
Uden moms:DKK 2.199,20
Bordlampe 58cm Tiffany Bordlampe 58cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Bordlampe med Tiffany skærmØ 40*58 cm Bruger 2 stk. E27 pærer  - max 2x60W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.599,00
Uden moms:DKK 2.079,20
Bordlampe 59cm Tiffany Bordlampe 59cm Tiffany
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Komplet Tiffany lampeØ 41*59 cm Bruger 2 stk. E27 pærer - max. 2x60W Farve: Multi Materiale: Glas / Polyresin..
DKK 2.599,00
Uden moms:DKK 2.079,20
Havemøbel sæt - 2 stole og et bord
Nyhed Bestil -kommer slut januar CE
Mærke: Clayre And Eef
Et super fint cafe sæt til haven, drivhuset eller terrassen, så du kan nyde en dejlig kop kaffe i et par smukke stole. Lavet i jern med masser af..
DKK 1.348,00
Uden moms:DKK 1.078,40