Menu
Kurv

Levering & Afhentning

Hurtig Levering

Bestiller du en vare der er på lager inden kl. 10.00 - så sender vi varen til dig samme dag. Hurtig levering er i højsæde, når du bestiller hos Hebe Home. 

Levering eller afhentning?

Alle varer hos HebeHome kan afhentes eller leveres direkte til dig eller nærmeste postbutik.
Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.


Priser

Ved forsendelse med GLS har vi følgende priser (i DKK ved levering i Danmark)

                                Til Pakkeshop    Til Privat

op til 5 kg.               46,00                    70,00

ml. 5 og 10 kg         49,00                    74,00

ml. 10 og 15 kg       58,00                    79,00

ml. 15 og 20 kg       65,00                    99,00

ml. 20 og 30 kg                                   155,00

Ved tungere forsendelser, fx. møbler og marmor, sendes med fragtmand til DKK 500,- ved levering til brofaste øer. Forhør evt. om pris.


Afhentning:

Når du bestiller hos HebeHome kan du vælge at afhente dine varer her hos os. Du gennemfører bestilling og betaling og skriver i kommentarfeltet, hvornår du ønsker at afhente dine varer. Du får en mail retur efter bestilling om afhentningstidspunktet er muligt for os også. Vi pakker din bestilling og stiller den klar til du kommer. Betaling skal afregnes inden du afhenter dine varer, så uanset betalingsform gennemføres betalingen med det samme. Der er ikke mulighed for at betale kontant, da vi ingen fysisk butik har. Når varerne er betalt, kan du afhente dine varer hos os på Årupvej 41, 5492 Vissenbjerg. Et helt almindeligt sort hus. Har du problemer med at din GPS ikke kan finde det; kan du eventuelt prøve at stave Årupvej = Aarupvej. Ellers er du velkommen til at ringe på 20432687.


Levering:

Vi arbejder med flere forskellige leveringsmuligheder. Når du har lagt varen i kurven, kan du se mulighederne når du "går til kassen" - Den viser din præcise leveringsudgift.Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 

Du kan altid se den samlede vægt ved at gå til Kurven - her står vægten øverst


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.
Levering med GLS Privat Pakke

Når du vælger GLS Privatpakke, betyder det at du betaler for at få leveret din pakke hjem til din adresse. GLS afleverer pakken og du kvitterer for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme, så ligger GLS pakken til dig, hvis du har oprettet en fuldmagt - dette kan gøres på https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt, alternativt bliver pakken sendt videre til nærmeste pakkeshop. Pakken bliver ikke kørt ud til dig igen. Pakken kan blive i pakkeshoppen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Vær opmærksom på at GLS har indskrænket forsikring og erstatning, hvis du gør brug af fuldmagt. Du kan Kontakte GLS her >>>


Når din pakke er sendt fra os til dig med GLS får du altid et pakkenummer fra dem i din email. 

!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Levering med GLS Pakkeshop incl. forsikring

Når du vælger GLS Pakkeshop, betyder det, at du betaler for at få leveret din pakke til nærmeste pakkeboks. Du kan også selv vælge et af GLS' andre udleveringssteder, du vælger selv på listen, når du har valgt GLS Pakkeshop. Du vil modtage en mail/SMS fra GLS, når din pakke er klar til afhentning.


!! Hvis dine varer er skadet under transporten skal du Samme dag du har modtaget pakken sende billeder som dokumentation til HebeHome. Kontakt Altid kundeservice med det samme på 20432687. Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Ved køb over 500 kr eksklusiv porto og max 10 kg, så leverer vi din pakke Gratis til Pakkeshop efter dit valg. 


Afhent Inden 14 Dage!

Pakken kan blive i pakkeboksen og vente på dig i op til 14 dage. Derefter vil pakken enten blive opgivet eller sendt til destruktion eller sendt retur. Det er derfor vigtigt at få afhentet din pakke.  I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret. Du skal gøre HebeHome opmærksom på at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af pakken. Du risikerer at pakken går til destruktion og ikke retur til HebeHome. Der udbetales ikke refusion for pakker, der ikke er modtaget hos HebeHome. Hvis pakken kommer retur til HebeHome opbevares den i to måneder. Derefter overgår den til HebeHomes ejendom, såfremt du ikke har besvaret vores henvendelse inden da.

Postnord Post Brev på eget ansvar

Vi kan sende enkelte små og lette ting som Brev post. Brevpost er billigere end små pakkepost, men der er ingen forsikring på brevet såfremt det bliver beskadiget eller ikke dukker op. Så beslutning om at anvende brevpost er din og dit ansvar. HebeHome kan ikke gøres ansvalig for manglende eller beskadiget post. Det kan tage op til 10 dage for brevpost at komme frem, men ofte kommer det inden for 2-3 dage. Du kan også vælge Quickbrev, som oftest kommer frem dagen efter. Der er ingen forsikring på brevpost. Såfremt dit brev ikke dukker op, kan du ringe til Postnord og efterlyse dit brev på Telefon: 70 70 70 30. HebeHome efterlyser ikke brevpost.


Levering med Fragtmand og Kurér

Hos HebeHome samarbejder vi med flere forskellige fragtmænd og Kurérer. Nogle ringer selv og laver en aftale med dig, om hvornår de kan aflevere tingene og andre er aftalt med os ved bestilling af varen. Som udgangspunkt kommer dine bestilte varer (møbler og marmor) med fragtmand dagen efter, de er sendt afsted fra os. Det er vigtigt, du er hjemme den dag, det leveres, så du kan modtage dine varer. Hvis du ikke er hjemme, skal der betales for genudkørsel, før varerne køres ud til dig igen. Prisen for genudkørsel afhænger af afstand og faktureres til Hebehome, som efterfølgende sender mail til dig med regning for genudkørsel. Hvis du vælger at få sat dine varer på et aftalt sted uden du er der til at modtage varerne, sker dette på eget ansvar. HebeHomes ansvar frafalder så snart fragtmanden har sat varen på din adresse.
Fragtmanden afleverer ved fortovskant og flytter ikke varer ind på din grund. Bor du i etageejendom skal du også modtage din vare ved fortovskant.
En del af vores Kurer kørsel afleverer ved hoveddør i stueetage.

!! Det er vigtigt at tjekke møblet/Ordren med det samme, så eventuelle transportskader kan konstateres, inden fragtmanden kører igen. Fragtmanden er dog vældig god til at håndtere møbler og det er Yderst sjældent, at der sker en transportskade. Hvis der er noget som helst med møblet / ordren, skal du kontakte HebeHome med det samme på Tlf. 20432687, Senest samme dag som ordren er leveret på din adresse.

Der skal samme dag pakken modtages sendes billededokumentation til info@hebehome.dk


Har du spørgsmål til Levering eller Er der noget, der gør, at du ikke kan modtage varer fra Fragtmand og kurer på normal vis, så kontakt os på 20 43 26 87, inden du bestiller.

Vi håber du har en positiv oplevelse hos HebeHome. Har du spørgsmål så kontakt os endelig på kundeservice 

Nyeste varer

Stearinlys Lyseblå 14 cm
Nyhed -50 %
14 x 2,5 cmer spidset ind i enden så de passer i almindelige lysestager - lysestager til kronelysprisen er for 1 stk lys..
DKK 1,99 DKK 3,99
Uden moms:DKK 1,59
Bio skål Gammelrosa Bio skål Gammelrosa
Nyhed -34 %
Mærke: Hebe-Art
15 x 8 cmGammelrosaBio krukker, fade og skåle er fremstillet af biologisk nedbrydelige plantefibre og stængler fra bambus, ris og majs, som er restpro..
DKK 19,95 DKK 30,00
Uden moms:DKK 15,96
Bio Potte Gammelrosa Bio Potte Gammelrosa
Nyhed -20 %
Mærke: Hebe-Art
11 x 10 cmGammelrosaBio krukker, fade og skåle er fremstillet af biologisk nedbrydelige plantefibre og stængler fra bambus, ris og majs, som er restpr..
DKK 19,95 DKK 25,00
Uden moms:DKK 15,96
Quilt Rose Dark blue 140x220cm Greengate Quilt Rose Dark blue 140x220cm Greengate
Nyhed -11 %
Mærke: Greengate
økotex bomuldPasser til serien Spot lavender og Rose white..
DKK 799,00 DKK 899,00
Uden moms:DKK 639,20
Greengate Kande 1L Alice Coral
Nyhed Bestil -kommer slut februar GG
Mærke: Greengate
Alice Coral kande - 1 literGreengate Everyday serien1 stk.Klik her for at se hele Alice serien fra Greengate Bemærk - Der kan forekomme små ujævnhede..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Skål XL Spot Grey - Greengate Skål XL Spot Grey - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
stentøjVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukk..
DKK 129,00
Uden moms:DKK 103,20
Skål XL Spot Blue - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
stentøjVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukk..
DKK 129,00
Uden moms:DKK 103,20
Kande 0,5 liter Rose white Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
skøn kande0,5 literH: 11,5 cm..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Kande 1 liter Rose white Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
skøn kande1 literH: 17 cm..
DKK 299,00
Uden moms:DKK 239,20
Quilt 140 x 220 cm Flora vintage - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Meget smukt sengetæppe i serien Flora vintage, kan også bruges som quilt på chaiselongen eller i sofaen140 x 220 cmPrisen er for 1 stk tæppeYour home ..
DKK 899,00
Uden moms:DKK 719,20
Dug 145 x 250 cm Erin petit blue
Nyhed
Mærke: Greengate
Lækker dug i økotex bomuld..
DKK 479,00
Uden moms:DKK 383,20
Dug 150 x 150 cm Erin petit blue
Nyhed
Mærke: Greengate
Lækker dug i økotex bomuld..
DKK 394,00
Uden moms:DKK 315,20
Quilt Elisabeth white 140 x 220 cm - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Tekstilerne er 100% bomuld enten garnfarvet, gennemfarvet eller styk printet -produceret i materialer certificeret efter Oeko-Tex® Standard 100.Velkom..
DKK 899,00
Uden moms:DKK 719,20
Quilt med flæsekant Erin Petit blue 140 x 220 cm - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Kanten på denne quilt er en flæsekant. Bemærk - det er et enkeltstykke stof med "flosset" kant. For at give den en mere løssluppet rustikt udseende. T..
DKK 745,00
Uden moms:DKK 596,00
Pude Erin petit blue 40 x 40cm Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
 bomuldVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre...
DKK 219,00
Uden moms:DKK 175,20
Stor Shopper Aurelia Pale Pink - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
PolywowenVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smu..
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Dørmåtte Juno red - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
40 x 60 cm, Kokos måtteHusk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. ..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Greengate Tekande Alice Dusty Green
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice dusty Green - TekandeGreengate Everyday serienKlik her for at se hele Alice Pale Green serien fra Greengate Bemærk - Der kan forekomme små uj..
DKK 156,00
Uden moms:DKK 124,80
Greengate Tea for one Alice dark Blue
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice dark Blue - Tea for one - kande og kop i fornemt sætGreengate Everyday serien15 x 10,5 x 16 cmBemærk - Der kan forekomme små ujævnheder og størr..
DKK 178,00
Uden moms:DKK 142,40
Greengate sukkerskål Alice Dark Blue
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice Dark Blue sukkerskålGreengate Everyday serienKlik her for at se hele Alice serien fra Greengate Bemærk - Der kan forekomme små ujævnheder og st..
DKK 54,00
Uden moms:DKK 43,20
Greengate Ske Alice Dark Blue
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice Dark Blue - ske Greengate Everyday serienKlik her for at se hele Alice serien fra Greengate Bemærk - Der kan forekomme små ujævnheder og størr..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Tepotte Alice warm grey - Greengate Tepotte Alice warm grey - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Prisen er for 1 stk. Denne vare er nyStentøjGreengate AliceGreengates serie Alice hører til Greengates Everyday serie. Greengate - Stentøj, ..
DKK 158,00
Uden moms:DKK 126,40
Tea for one Alice warm grey - Greengate Tea for one Alice warm grey - Greengate
Nyhed
Mærke: Greengate
Prisen er for 1 stk. Denne vare er nyStentøjGreengate AliceGreengates serie Alice hører til Greengates Everyday serie. Den her skønne tevarmer er..
DKK 178,00
Uden moms:DKK 142,40
Julekugle i glas Adele Star Green  - Greengate
Nyhed -70 %
Mærke: Greengate
8 x 8 cm, Smuk glaskugle beklædt med bordeaux velour med en flot stjerneUdstillingsmodel - men fin :)Velkommen til Greengates smukke univers i AW19 ko..
DKK 14,70 DKK 49,00
Uden moms:DKK 11,76
Julekugle i glas Joselyn Gold 2. sort. - White - Greengate
Nyhed -30 %
Mærke: Greengate
8 x 8 cm2. sortering - udstillingsmodellerVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige G..
DKK 34,30 DKK 49,00
Uden moms:DKK 27,44
Julekugle Adele Grøn  - Greengate
Nyhed -70 %
Mærke: Greengate
14 x 7 cmUdstillingsmodelVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design m..
DKK 17,70 DKK 59,00
Uden moms:DKK 14,16
Greengate skål Alice Warm Grey Greengate skål Alice Warm Grey
Nyhed
Mærke: Greengate
Alice Warm Grey skål - Ø14cmGreengate Everyday serienKlik her for at se hele Alice serien fra Greengate Bemærk - Der kan forekomme små ujævnheder og ..
DKK 65,00
Uden moms:DKK 52,00
Stempel - hjørne Stempel - hjørne
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Stempel - ornament Stempel - ornament
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Stempel - tekst Stempel - tekst
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Stempel - trekant Stempel - trekant
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Stempel - blomster Stempel - blomster
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Stempel - Filigran Stempel - Filigran
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Stempel - fugle Stempel - fugle
Nyhed
Dekorationsstempel der passer til alle typer af overflader: stof, møbler og boligindretning.Stemplet kan let bruges på helt glatte overflader såvel so..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Stor glasvase Rosa Stor glasvase Rosa
Nyhed -51 %
14,5 x 15 cm..
DKK 49,00 DKK 99,00
Uden moms:DKK 39,20
Glasvase gammelrosa 13 cm Glasvase gammelrosa 13 cm
Nyhed -61 %
13 x 9,5 cm..
DKK 19,00 DKK 49,00
Uden moms:DKK 15,20
Lysspyd i glas 21 cm
Nyhed -40 %
stilfulde lysspyd i klart glas21 cm x 5 cmbruges med kronelys - bedelysperfekte til dekorationer..
DKK 15,00 DKK 25,00
Uden moms:DKK 12,00
Metal Reol med 16 rum - irgrøn Metal Reol med 16 rum - irgrøn
Nyhed -20 %
Super fed reol i vintage factory style. Farven er irgrøn.120 x 61 x 11 cmet rum måler 10,5 x 14,5 x 29,5 cmPerfekt til dine favoritting, lattesamlinge..
DKK 1.199,00 DKK 1.499,00
Uden moms:DKK 959,20
Stearinlys Rosa 14 cm
Nyhed -50 %
14 x 2,5 cmer spidset ind i enden så de passer i almindelige lysestager - lysestager til kronelysprisen er for 1 stk lys..
DKK 1,99 DKK 3,99
Uden moms:DKK 1,59
Stearinlys Sort 14 cm
Nyhed -50 %
14 x 2,5 cmer spidset ind i enden så de passer i almindelige lysestager - lysestager til kronelysprisen er for 1 stk lys..
DKK 1,99 DKK 3,99
Uden moms:DKK 1,59
Flaxcordel - jutesnor Pink 500 meter
Nyhed -50 %
Flaxcordel minder om jutesnor men lidt tyndere. 500 meter på en rulletykkelse 1 mm..
DKK 75,00 DKK 149,00
Uden moms:DKK 60,00
Skønt par H: 18 cm
Nyhed
Mærke: La Vida
H: 18 cmPrisen er for 2 figur - en mand og en dame..
DKK 199,00
Uden moms:DKK 159,20
Hare med trillebør H: 11 cm Hare med trillebør H: 11 cm
Nyhed
Mærke: La Vida
H: 11 cmPrisen er for 1 figur ..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Harepar på løbehjul 12 cm Harepar på løbehjul 12 cm
Nyhed
Mærke: La Vida
H: 12 cmPrisen er for 1 figur ..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Smuk kvinde Liggende med Bold Smuk kvinde Liggende med Bold
Nyhed
Mærke: La Vida
11,5 x 17 cmPrisen er for 1 stk ..
DKK 125,00
Uden moms:DKK 100,00
Smuk kvinde stående med parasol Smuk kvinde stående med parasol
Nyhed
Mærke: La Vida
H: 23,5 cmPrisen er for 1 stk ..
DKK 159,00
Uden moms:DKK 127,20
Stor Gulv Lysestage til bloklys 62 cm
Nyhed
Mærke: La Vida
Højde 62 cmpasser til bloklysPrisen er for 1 stk i den angivne højdeantik brun..
DKK 325,00
Uden moms:DKK 260,00
Stor Gulv Lysestage til bloklys 77,5 cm
Nyhed
Mærke: La Vida
Højde 77,5 cmpasser til bloklysPrisen er for 1 stk i den angivne højdeantik brun..
DKK 349,00
Uden moms:DKK 279,20
Stor LED Lanterne på spyd
Nyhed Bestil - kommer i marts
Mærke: La Vida
H: 120 cmmed timer på 4 timerLavet i metal - vil ruste og få patina ved brug udendørsAntik brun..
DKK 399,00
Uden moms:DKK 319,20
Lækker Hynde - Madres Olivengrøn Lækker Hynde - Madres Olivengrøn
Nyhed -50 %
Mærke: Ib Laursen
- Bomuldshynde fra Ib Laursen Brugskunst En super praktisk og skøn madras, lige til at smide på gulvet, i haven, på stranden eller på solsengen. De..
DKK 224,00 DKK 449,00
Uden moms:DKK 179,20
Et par gamle franske lysestager i messing og porcelæn Et par gamle franske lysestager i messing og porcelæn
Nyhed
Et par smukke gamle lysestager inspireret af stilen fra Sevres og Luminier. Begge to gamle franske fabrikker. Disse er ikke stemplet - men det er de s..
DKK 195,00
Uden moms:DKK 195,00
Mynte Kande 1,7 liter - Black Berry Parfait Mynte Kande 1,7 liter - Black Berry Parfait
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er e..
DKK 199,00
Uden moms:DKK 159,20
Tærtefad Pure White Mynte stentøj
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er e..
DKK 175,00
Uden moms:DKK 140,00
Fad med kaniner Fad med kaniner
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Fad med kaninerStr. 18*14*12 cm Hvid porcelæn..
DKK 219,00
Uden moms:DKK 175,20
Parfume flakon 11cm Parfume flakon 11cm
Nyhed
Mærke: Clayre And Eef
Parfume flakon Str. Ø 6*11 cm Glas..
DKK 23,00
Uden moms:DKK 18,40
Stor tapetbørste fra Jeanne d'Arc Living
Nyhed -50 %
Utrolig lækker pensel lavet af naturhår. En af Jeanne d'Arc Livings lækre produkter. Perfekt til at sætte tapet op og glatte folder ud.  Fa..
DKK 99,00 DKK 199,00
Uden moms:DKK 79,20
Antik Juletræsfod Holmegaard i grønt glas Antik Juletræsfod Holmegaard i grønt glas
Nyhed
Mærke: Holmegaard
Super smuk og sjælden gammel juletræsfod fra Holmegaard glas. Juletræsfoden er produceret af Schweiziske Bülach for Holmegaard glas. Juletræsfode..
DKK 595,00
Uden moms:DKK 595,00
Gamle Dansk Husmoder leksikon fra 50'erne Gamle Dansk Husmoder leksikon fra 50'erne
Nyhed
Skønne gamle leksikon for danske husmødre. De er fra 1954- 1955 og ligger sågar i den orginale kuvert de er fremsendt i. Super skønne med masser ..
DKK 25,00
Uden moms:DKK 25,00
Casablanca tallerken - sorte striber
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Tallerken til køkkenets søde stunderLækker tallerken med mini striber fra Ib Laursens serie Casablanca. Det er fremstillet i stentøj, som kan tåle m..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Tallerken Bloom Malva Rose Casablanca
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
-  fad i stentøjFad i stentøj  - Casablanca serien fra Ib LaursenFakta: B: 12,5 H: 3 L: 12,5 cm Prisen er pr. stk. Producent: Ib Lau..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Fad Bloom Blue Casablanca Fad Bloom Blue Casablanca
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
-  fad i stentøjFad i stentøj  - Casablanca serien fra Ib LaursenFakta: B: 12,5 H: 3 L: 25 cm Prisen er pr. stk. Producent: Ib ..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Fad Bloom Malva Rose Casablanca
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
-  fad i stentøjFad i stentøj  - Casablanca serien fra Ib LaursenFakta: B: 12,5 H: 3 L: 25 cm Prisen er pr. stk. Producent: Ib ..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Casablanca fad med sorte striber
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
-  fad i stentøjFad i stentøj - hvid med sorte striber - Casablanca serien fra Ib LaursenFakta: B: 12,5 H: 3 L: 25 cm Prisen er pr. stk. ..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Oval fad - Sand Dunes
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Ib Laursen Sand Dunes Dette er en super lækker og simpel stentøjsserie, som på trods af sin enkel har få detaljer, der giver det en helt specie..
DKK 219,00
Uden moms:DKK 175,20
Mynte Frokost Tallerken Lavender
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Lavender Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os...
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Viskestykke French Grey med stribe
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Viskestykker fra Ib Laursen Ihh man bliver så glad bare af at se på de her skønne viskestykker. De skønne viskestykker passer perfekt til de..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Mynte Latte Krus Blackberry Parfait
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er e..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Mynte Frokost tallerken Granite
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er e..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Glasfad med mønster i bunden sort
Nyhed -62 %
Mærke: Ib Laursen
17,6 x 17,6 x 4 cm..
DKK 99,00 DKK 259,00
Uden moms:DKK 79,20
Vinglas 16,8 cm
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
16,7 x 8 cmflotte vinglas fra Ib Laursen..
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
Mynte Musli Skål Granite
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er e..
DKK 35,00
Uden moms:DKK 28,00
Mynte Musli Skåle Lavender
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Lavender Mynte Stentøj fra Ib Laursen Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os...
DKK 35,00
Uden moms:DKK 28,00
Stor kurv i bambus 42 cm
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Lækker kurv i bambus, håndlavet fra Vietnam.Fås i to størrelser, her den store på billedetdenne kurv er 42 x 42 x 41 cm..
DKK 399,00
Uden moms:DKK 319,20
Stor kurv i bambus 35 cm
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Lækker kurv i bambus, håndlavet fra Vietnam.Fås i to størrelser, her den lille på billedetdenne kurv er 35 x 35 x 34 cm..
DKK 289,00
Uden moms:DKK 231,20
Vase i tykt mundblæst glas
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hver vase er unik, da de er mundblæste,smukke og unikke15 x 4,5 cm..
DKK 39,00
Uden moms:DKK 31,20
Skål Delicate Grey
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Rustik service med retro-twistLækker skål fra Ib Laursens serie Delicate Blue. Det er fremstillet i stentøj, som kan tåle mikroovn og opvaskemaskine..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Havekurv med et langt Rum og tre mindre rum
Nyhed -33 %
Mærke: Ib Laursen
Rigtig Skøn kasse med rum og håndtag. - perfekt til stilleben og passer fantastisk ind i den nordiske og franske landstil. Det rå træ giver smukke kon..
DKK 299,00 DKK 449,00
Uden moms:DKK 239,20
Enkelt knage Sort
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
En fin og stilren knage  Fakta: 20 cm - Denne vare er ny..
DKK 29,00
Uden moms:DKK 23,20
Tibetansk Sædeskind i grå
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
- Et godt tvist til den industrielle stilEr man til Nordisk eller fransk landstil, så er skind uundværlige! Skindene er også super fede at smide på et..
DKK 249,00
Uden moms:DKK 199,20
Lanterne med mønster sort
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Lav en Dejlig stemning udenfor og byd gæsterne velkommen med hyggelige lanterner.Materiale:Metal og glasMål i cm:20 x 15 x 15 cm..
DKK 169,00
Uden moms:DKK 135,20
Hyndebetræk 45 x 45 cm
Nyhed -53 %
Mærke: Ib Laursen
hyndebetræk i 100% bomuldbeige med hvide striberuden fyldpasser til de fleste boxpuder..
DKK 35,00 DKK 75,00
Uden moms:DKK 28,00
Klodsbundspose Let it grow 10 stk
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Flotte papirsposer i blue angel papir fra Ib Laursen. Poserne måler B: 9 H: 22,5 D: 6 cmSå fine til godter, gaver, pakkekalendergaver, julegaver ..
DKK 35,00
Uden moms:DKK 28,00
Krukke white small  2. sort.
Nyhed -25 %
Mærke: Greengate
keramikmange fejl, derfor nedsatVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af ..
DKK 89,00 DKK 119,00
Uden moms:DKK 71,20
Krukke pale green small 2. sort. Greengate
Nyhed -25 %
Mærke: Greengate
keramikmange små fejl - derfor 2. sorteringVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og..
DKK 89,00 DKK 119,00
Uden moms:DKK 71,20
Krukke pale green large 2. sort. Greengate
Nyhed -36 %
Mærke: Greengate
keramik2.sortering - mange små fejlVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser ..
DKK 99,00 DKK 155,00
Uden moms:DKK 79,20
Hårelastik Ø7cm Mørk Grøn mønster Hårelastik Ø7cm Mørk Grøn mønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Mørk Grøn mønsterBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Brun striber Hårelastik Ø7cm Brun striber
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Brun striberBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Orange Hårelastik Ø7cm Orange
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm OrangeBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Mustard prik Hårelastik Ø7cm Mustard prik
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Mustard prikBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm mørkegrå mønster Hårelastik Ø7cm mørkegrå mønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm mørkegrå mønsterBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Purpur Hårelastik Ø7cm Purpur
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm PurpurBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Grøn mønster Hårelastik Ø7cm Grøn mønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Grøn mønsterBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm lys grå mønster Hårelastik Ø7cm lys grå mønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm lys grå mønsterBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Grå striber Hårelastik Ø7cm Grå striber
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Grå striberBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm malva blomst Hårelastik Ø7cm malva blomst
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm malva blomstBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm malvamønster Hårelastik Ø7cm malvamønster
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm malvamønsterBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Lys brun stribe Hårelastik Ø7cm Lys brun stribe
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Lys brun stribeBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Grøn-Hvid Hårelastik Ø7cm Grøn-Hvid
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm Grøn-HvidBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Hårelastik Ø7cm Mørkegrå Hårelastik Ø7cm Mørkegrå
Nyhed
Mærke: Ib Laursen
Hårelastik Ø7cm MørkegråBomuld/elastik - kvalitets elastik fra Ib Laursen..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00