Menu
Kurv

Blog & Inspiration til indretning og interiør RSS Feed

18 Feb A Christmas Fairytale - Hebehomes nye Julekollektion
tina 0 20
Vinteren er her endnu... Og Allerede banker der en eventyrlig ny julekollektion på døren. Den inderholder en magisk vidunderlig, forunderlig verden, som kan søde, underholde og glæde store og små i en..
13 Feb Hvid kalkmaling - Natural White
Jens 0 30
Eksempler med hvid kalkmaling - Natural White Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living..
13 Feb Sort kalkmaling - Black Velvet
Jens 0 9
Eksempler med sort kalkmaling - Black Velvet Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living Sort kalkmaling fås i 2 størrelser, 100ml og 700ml - se dem lige herunder..
13 Feb Lyserød kalkmaling - Faded Rose
Jens 0 12
Eksempler med lyserød kalkmaling - Faded Rose Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d'Arc LivingFaded Rose - lyserød kalkmaling fås i 2 størrelser, 100ml og 700ml - se dem herunder..
13 Feb Vejledning til Kalkmaling
Jens 0 31
Bedste resultat med KalkmalingFor at opnå det bedste resultat med kalkmaling har vi her en brugsvejledning til kalkmaling - tilføjet generelle anbefalinger til kalkmaling.Jeanne d'Arc Living Vintage P..
11 Feb Vejledning til brug af kalkmaling - Antik Voks
Jens 0 18
Vejledning til brug af kalkmaling - Antik Voks  Det er altid en god idé at afslutte med  Antik Voks, for det gør møblet modstandsdygtigt og nemmere at rengøre, og samtidig kan voksen tilføje et helt ..
04 Feb Hebeline renoverer soveværelse
tina 0 144
Hebeline - vores lille maskot - er i fuld gang med sit nye hus. Eller måske rettere palads - det er et Stort hus og der er Meget der skal gøres faktisk ALT fra top til bund. Herover kan du se huset so..
26 Jan Få 10% rabat ved Bestilling inden 31. Januar
tina 1 84
Bestil inden 31. januar og få -10%Så er der Masser af de Lækreste forår og sommerting på vej hjem. Hvis du bestiller inden 31. januar, så kvitterer vi med 10% rabat på din bestilling af de nye ting. T..
16 Jan Søde Hilsner fra vores Kunder
Jens 0 1050
     Vi får Så Mange søde hilsner og Dejlige billeder - Så vi vil prøve at samle nogle af dem i et lille indlæg her efter hånden som de kommer :)                 ..
14 Jan Spar 20-80% på Ib Laursen | Nyheder - Alice og Ellison!
13 Jan Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling
tina 0 135
Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling >>> KLIK HER OG LÆS HELE ARTIKLEN >>>..
10 Jan Vind Valgfrit Greengate
tina 0 53
Vi Fejrer den Nye Greengate kollektion er kommet :) - Vær med i vores store Give Away og vind det Greengate du ønsker dig allermest.Deltag på vores Facebook side her : ☃️☃️ Vind Vind Vind Vind med H..
Viser 1 til 12 af 397 (34 sider)