Menu
Kurv

Blog & Inspiration til indretning og interiør - indretning RSS Feed

06 Apr Kæmpe Stort Påske PIP UDSALG - SPAR HELT VILDT
Så er foråret for alvor i gang - det pipler op af jorden, det blomstrer, bøgen er sprunget ud og påsken er lige om hjørnet. Der skal hygges, udfordres og ordnes i påsken - det er der tradition for. ..
30 Mar Jern, sølv, messing, kobber, zink og de andre lækre metaller - Få skøn inspiration og masser af super rabatter!
Vild med de hårde materialer? - Metaller i alle afskygninger tilføjer hver i sær stil og kant til din indretning.  Messing er meget hot i tiden og bruges ofte sammen med masser af grønne toner. Det g..
10 Mar Vild med Blå? - Spar op til 61% på flotte blå toner til hjemmet og Dig
De blå toner vinder heftigt frem i boligen. De blå toner var med i årets pantone farver i 2015 - men her små to år senere har de fundet en stor plads i manges hjerter og hjem. De grundlæggende farve..
17 Oct Havehjørne i gule og hvide toner
Fra vores boligmesse her i oktober havde vi på standen lavet et hyggeligt have hjørne i de blide gule toner. Den gule farve er jo fantastisk om foråret, men igen her i efteråret er farven fantastisk i..
17 Oct Hebe På Boligmesse
:D :D TUSIND TAK til alle jer der nåede at kigge forbi vores lille stand på Boligmessen i Middelfart. Det var pragtfuldt at hilse på både nye og "gamle" kunder - fantastisk positiv og skøn oplevelse. ..
22 Sep Det personlige hjem
Skal der luftforandringer til? Et nyt møbel, stort som lille, bredt som smalt, hvidt eller sort - kontraster og ligheder - gør en verden til forskel på boligen. Ethvert møbel er med til at lave et s..
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik