Menu
Kurv

Blog & Inspiration til indretning og interiør - tips med maling RSS Feed

13 Feb Vejledning til Kalkmaling
Bedste resultat med KalkmalingFor at opnå det bedste resultat med kalkmaling har vi her en brugsvejledning til kalkmaling - tilføjet generelle anbefalinger til kalkmaling.Jeanne d'Arc Living Vintage P..
01 Sep Om forskellem mellem Vintage Paint hvid og mørk Antik voks
Få Tips til patina og lær forskellem mellem lys og mørk voks til Vintage Paint Den smukke farve Vintage Paint Dusty Green er en af mine favoritter. Her kan du få lidt farve på uden at det virker vild..
12 Oct Nyt Køkken for under 2000 kr med Vintage paint
Vi er Så heldige, at vi har en hel del kunder, som er faldet pladask for det lækre Vintage paint, som vi sælger her hos Galleri-Hebe :) En af de mange kunder er Jannie, som har kastet sig ud i et kø..
12 Oct Mal kufferter med Vintage Paint
  Er de ikke bare skønne? :) Tit får vi lov til at låne et profilbillede fra Facebook af vores søde kunder, der sender os billeder af deres små og store projekter med Vintage Paint. Her har vi fået l..
12 Oct Lækkert Langbord med French Grey & hvid voks
 Vi er Så heldige at Berit - en af vores mange gode kunder - har lånt os disse billeder efter et maleri projekt med et helt blankt bord - Tusind tak for dine billeder Berit.   Her er Bordet som B..
12 Oct Gammel vægt har fået nyt liv med Vintage paint
En af vores mange søde kunder - Gitte har været i gang med loppefind og vintage paint. Den gamle vægt var afskallet og noget rusten. Den har fået en opfrisker med vintage paint warm cream.  Ønsker ..
12 Oct Gammel Bakke får helt nyt liv
Når du maler med Vintage Paint, så har du mulighed for at give dine møbler og ting patina Her kiggger vi lidt nærmere på effekten af den brune voks.  Den brune voks (også den sorte og den lysebrune)..
12 Oct Dåse forvandles til en smuk pudderfarvet 1920er charme dåse
Dåser er Så skønne - Særligt de gamle dåser. Men det er tit svært at finde dem lige nøjagtig i den farve man ønsker sig. Men nu skal du ikke bekymre dig længere.... Du finder bare den dåse som du synt..
12 Oct 200 ml Vintage Paint rækker Så langt
  Birthe er en af vores faste kunder, som også elsker at male og give ting nyt liv. Birthe har været så sød at sende os et par billeder, som du kan se her :) Denne kasse med rum har Birthe købt her ..
12 Oct Kalkmaling Dusty Blue - Støvet blå
En af de nyeste farver på stammen af vintage paint familien er Dusty Blue - En støvet blå, som er usandsynlig smuk og rolig. Den blå farve virker generelt beroligende på psyken grundet associationer t..
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik