Menu
Kurv

Julelys

Hvad er julen uden lys... ? Tja det er vel nærmest den største del af julen ikke? Vi elsker jul og vi Elsker at pynte med lys i alle afskygninger, derfor har vi da selvfølgelig også et helt afsnit om JULELYS. 

Stearinlys & LED Lys

Lys der skal brøndes til kalenderlys, adventslys, juletræslys - du finder dem i alle farver og flere størrelser. LED lys i alle afskyninger er selvfølgelig også gode at bruge både inde og ude. 

Klik her og Find alle lys til julen >>>

Lysestager

Her finder du udvalget af smukke, klassiske og fine lysestager og adventsstager - allesammen velegnet til at pynte på et smukt julebord, eller skabe stemningen af jul

Klik her og Find Alt i Jule lysestager her >>>

Lyskæder

Her finder du lyskæder til el eller batteri. Både store og små lyskæder og lyskæder til indendørs og udendørs brug

Klik her og Find Alt i lyskæder >>> 

Tal til lys

Så bestemmer du helt selv hvordan dit kalender lys skal se ud. Du sætter bare tallene på det lys du ønsker - dejlig nemt ikke? 

Klik her og Find tal til kalenderlys >>>

TEMA : JULELYS

Alt om Julelys

Julelys er et must til julen. I gamle dage var det jo mest startet som et must, grundet den mørke tid. Men da elektriciteten indtog landet blev lysene hængende i den mørke juletid for glæde og hyggestunder. I dag bruger vi masser af lys både inde til at hygge og skabe dejlige omgivelser der luner og giver et smukt skær - men også ude til at byde gæster velkommen og pynte smukt. 

Find alt til at hygge med julelys her >>>

Lyskæder på julebordet

Brug lyskæder i din bordopdækning - især hvis du ikke bruger levende lys, så lyskæder så festlige til et smukt dækket bord. 

Find lyskæder lige her >>>

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik