Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

07 Sep Smuds og Vandafvisende Voks
Vintage Paint Voks og Dixie Belle Voksen: Den Perfekte Finish til Dine Kalkmalede møbler og tingNår det kommer til at forvandle gamle møbler eller give nyt liv til dine interiørprojekter, er kalkmalin..
07 Sep Kalkmaling - Vintage paints røde toner
Nogle gange kan det være svært at skelne farverne fra hinanden, så her er en lille oversigt med alle de røde toner i Vintage Paint. Masser af smukke farver at vælge i mellem. Brug dem til Vægge, gulve..
07 Sep Sammenligning af Topcoat, sealer og efterbehandling til Kalkmaling
Her har vi samlet en nem og overskuelig liste over tørretider, hærdetider, ig diverse informationer omkring alle Topcoats fra Dixie Belle. Så er det nemt for dig at overskue hvad du skal bruge til din..
10 Feb Weeehhh - Nyt mærke på lager Dixie Belle Kalkmaling
07 Feb Buddha med patina
Her har jeg malet et par Buddha figurer - desværre fik jeg ikke taget billede af dem inden jeg gik i gang - den ene var orange terracotta og den anden noget hvidt polyresin. Begge to meget kedelige og..
07 Feb Midnight Green - klassisk med stil
Meget smukt bord og stol, der er malet i Silk All-in-one mineralmaling i farven Midnight Green, der giver en smuk mat overfladeBord og stol er først afvasket i Pristine clean - som renser det hele ful..
05 Feb Antik ødelagt bord - til stilfuld gråt bord
Dette smukke antikke gamle bord var helt ødelagt på bordpladen i det gamle mahogni finer. Jeg har skrællet alt det løse af og  afvasket i Pristine clean - som renser det hele fuldstændig i bund. Deref..
24 Oct Romantisk Sort med Silk All-in-one mineralmaling
Jeg elsker vores silk maling! Den er let at bruge, rækker mega langt og så skaber den et smukt ensartet look. Maler du på rigtigt træ kan du male så fine tynde lag at man stadig kan se træstrukturen i..
04 Jun Patina Paint - Kobber og Spray fra Dixie Belle - Få et autentisk Irret kobber look
Er du også vild med Irret kobber? - Det er jeg! Faktisk er det nok sammen med rusten jern mit favorit materiale, da det på en eller anden måde er meget levende og aldrig ens.  med Patina paint kobber ..
24 May Mal stof med Silk All-in-one mineralmaling
Mød Connie fra FAFF Design i England, der maler med Silk All-in-one mineralmaling i farven Conch. Connie maler udendørshynder / puder, med malingen og det giver en fantastisk resultat :)Find Silk mali..
27 Apr Sådan laver du Nyt Køkken for kun 800 kr i maling! Malet med Silk All-in-one mineralmaling
Med vores nye hus fulgte et gammelt og slidt køkken med - noget outdatet.... Og desværre ikke et vi lige har mulighed for at skifte nu :O) - så derfor har vi givet det en god opfriskning med Silk All-..
23 Apr Lav 3D mønstre med stenciler og structure powder fra Vintage Paint
Vores genanvendelige stenciler i plast er tykke nok til at skabe smukke hævede mønstre og super fleksible så de også kan placeres på buede overflader.Vores Structure Powder er nøglen til at skabe 3D m..
Viser 1 til 12 af 105 (9 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik