Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

27 Apr Sådan laver du Nyt Køkken for kun 800 kr i maling! Malet med Silk All-in-one mineralmaling
tina 0 600
Med vores nye hus fulgte et gammelt og slidt køkken med - noget outdatet.... Og desværre ikke et vi lige har mulighed for at skifte nu :O) - så derfor har vi givet det en god opfriskning med Silk All-..
23 Apr Lav 3D mønstre med stenciler og structure powder fra Vintage Paint
tina 0 48
Vores genanvendelige stenciler i plast er tykke nok til at skabe smukke hævede mønstre og super fleksible så de også kan placeres på buede overflader.Vores Structure Powder er nøglen til at skabe 3D m..
11 Dec Mal en gammel kuffert med Silk All-in-one mineralmaling - White cap
tina 0 2638
Jeg fandt den her smukke gamle kuffert - men nogen gange passer farven bare ikke - men formen er fantastisk. Så er det ganske nemt at forvandle med lidt maling :) Jeg har vasket kufferten af med Prist..
19 Oct Kan man lave Patina med Silk All-in-one mineralmaling?
tina 0 993
Kan man lave Patina med Silk All in one mineralmaling?JA - det kan man sagtens! Malingen er som oftest vist på meget stilrene og fine projekter med lige linier og ingen "patina". Men er du nysgerrig p..
28 Jul Smuk struktur med Kalkmaling
tina 0 2055
Tusind tak til Charlotte, som har lavet denne smukke væg i soveværelset. Charlotte har brugt farvene French Grey, light petrol, dusty green, vintage tea, moss green, antique rose og bronze. Vi elsker ..
18 Jun Silk All-in-one Mineral Maling Cape Current på Gammel Skænk
Jens 0 1496
Den her gamle skænk / buffet var blevet noget træt i udseende og træetDerfor har den fået en stor overhaling. Alt er først afvasket i Pristine Clean - møbelsrens ( Det finder du ved at klikke her >>>)..
26 May Kalkmaling Soft Sand - Vintage Paint
Jens 0 313
Farven Soft Sand er en blød sart brun grå farve. Den matcher stort set alle farver og projekter. Den fås i 100 ml, 700 ml og 2500 ml. En lille idé til kontrasterHvordan man leger med nuancer på en uds..
11 Apr Bay Breeze - 5 tips til Succes med Silk All-in-one Mineral Maling
tina 0 473
Har du prøvet vores nye Silk All-in-one Mineral maling? - Malingen til dig der ønsker den Nemme løsning! Dette smukke skab er malet af Annie Loveday furniture - Brand ambassadør for Dixie Belle, firma..
02 Mar Mix Farven Golden Sunset
tina 0 2401
Se hvordan du nemt mixer den smukke Golden Sunset farve i Vintage Paint ..
02 Mar Mal en Væg ... Eller to... Kalkmaling giver liv til rummet!
16 Feb Skab malet med Kalkmaling Vintage Powder
tina 1 903
Louise har sendt dette smukke billede ind til os. Det store skab er malet i farven Vintage Powder. Ovenpå er der lagt hvid voks, som giver et smukt spil i farven. Før billede :Tusind tak Louise for at..
12 Feb Mal hoveddøren med kalkmaling
tina 0 611
Få en smuk Vintage hoveddør med Kalkmaling - Vintage Paint. Det er nemt at male en ensfarvet flade... Kunsten kommer i at give den en smuk og autentisk patina. Denne dør er malet med farven Dusty Blue..
Viser 1 til 12 af 95 (8 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik