Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

19 Oct Kan man lave Patina med Silk All-in-one mineralmaling?
tina 0 142
Kan man lave Patina med Silk All in one mineralmaling?JA - det kan man sagtens! Malingen er som oftest vist på meget stilrene og fine projekter med lige linier og ingen "patina". Men er du nysgerrig p..
28 Jul Smuk struktur med Kalkmaling
tina 0 1698
Tusind tak til Charlotte, som har lavet denne smukke væg i soveværelset. Charlotte har brugt farvene French Grey, light petrol, dusty green, vintage tea, moss green, antique rose og bronze. Vi elsker ..
18 Jun Silk All-in-one Mineral Maling Cape Current på Gammel Skænk
Jens 0 1313
Den her gamle skænk / buffet var blevet noget træt i udseende og træetDerfor har den fået en stor overhaling. Alt er først afvasket i White Lightning Cleaner ( Det finder du ved at klikke her >>>) - d..
26 May Kalkmaling Soft Sand - Vintage Paint
Jens 0 194
Farven Soft Sand er en blød sart brun grå farve. Den matcher stort set alle farver og projekter. Den fås i 100 ml, 700 ml og 2500 ml. En lille idé til kontrasterHvordan man leger med nuancer på en uds..
11 Apr Bay Breeze - 5 tips til Succes med Silk All-in-one Mineral Maling
tina 0 306
Har du prøvet vores nye Silk All-in-one Mineral maling? - Malingen til dig der ønsker den Nemme løsning! Dette smukke skab er malet af Annie Loveday furniture - Brand ambassadør for Dixie Belle, firma..
02 Mar Mix Farven Golden Sunset
tina 0 2291
Se hvordan du nemt mixer den smukke Golden Sunset farve i Vintage Paint ..
02 Mar Mal en Væg ... Eller to... Kalkmaling giver liv til rummet!
16 Feb Skab malet med Kalkmaling Vintage Powder
tina 1 607
Louise har sendt dette smukke billede ind til os. Det store skab er malet i farven Vintage Powder. Ovenpå er der lagt hvid voks, som giver et smukt spil i farven. Før billede :Tusind tak Louise for at..
12 Feb Mal hoveddøren med kalkmaling
tina 0 369
Få en smuk Vintage hoveddør med Kalkmaling - Vintage Paint. Det er nemt at male en ensfarvet flade... Kunsten kommer i at give den en smuk og autentisk patina. Denne dør er malet med farven Dusty Blue..
15 Oct Kalkmaling og patina med vaseline - Mal dit eget møbel
tina 0 3154
Når du maler med kalkmaling, så er det ofte et stort ønske at få en "naturlig" og fin patina. En af metoderne til at få "patina" på dit møbel er ved at bruge vaseline sammen med kalkmaling.    Ind..
06 Oct Teknikker til Kalkmaling  - Voks - Vintage Paint
28 Sep Teknikker til Kalkmaling  - Krakelering - Vintage Paint
Viser 1 til 12 af 92 (8 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik