Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

04 Apr Voks til plankeborde
Plankeborde er SÅ smukke - men de mest lækre af dem, er dem der er lavet af gamle planker og de har det med at tørre voldsomt ud, træet rejser sig når det vaskes af og man får splinter i fingrene - de..
03 Apr Blomster og Forest Green Kalkmaling på gammel kommode - DIY
En gammel kommode trænger til en opdatering. Den er både slidt og outdatet. Den fik en ordentlig vask med Pristine Clean - som renser i bund. Den renses af med rent vand og så skal den bare tørre.  De..
30 Jan Christina har tryllet igen - Silk All-in-one mineralmaling Saltwater
Christina Har tryllet igen med vores rigtig gode stabile maling - Silk All-in-one i farven Salt Water - den er super nem at bruge og nivellere sig smukt. Se før og efter billeder her fra Christinas fl..
30 Jan Silk All-in-one Salt Water - Endnu en flot forvandling af Christina
Christina Har tryllet igen med vores rigtig gode stabile maling - Silk All-in-one i farven Salt Water - den er super nem at bruge og nivellere sig smukt. Se før og efter billeder her fra Christinas fl..
30 Jan Silk All-in-one Salt Water og Sand castle - flot forvandling af Christina
Christina har sendt os disse Flotte flotte billeder. Det må siges at være fra Skrot til Slot! ♥Sikke et flot arbejde. ..
10 Jan Kæmpe Decoupage Nye motiver - Eksklusivt her!
13 Dec Kalkmaling - Creme og Beige farver
Oplev Ægte Vintage Elegance med Vintage Paints Lyse FarverØnsker du at forvandle dine møbler eller interiør med en subtil elegance og tidløs charme? Vintage Paints lyse farvepalet byder på en palet af..
13 Dec Kalkmaling - Latte og Brune farver
Skab Hyggelige Rum med Brune og Latte Farver fra Vintage PaintNår det kommer til at skabe varme og hygge i ethvert rum, er få farver så indbydende som de brune og latte nuancer fra Vintage Paint. Diss..
13 Dec Kalkmaling - Grå og Sorte farver
Elegance i Kontrast: Grå og Sorte Nuancer fra Vintage PaintNår det handler om at skabe et sofistikeret og kontrastfyldt udtryk i din boligindretning, er Vintage Paints grå og sorte nuancer som Pearl G..
13 Dec Kalkmaling - Rosa og røde farver
Tilføj Lidenskab og Blidhed til Dit Rum med Vintage Paints Rosa og Røde NuancerVintage Paints kollektion af rosa og røde nuancer bringer både lidenskab og subtil blidhed til din boligindretning. Med n..
13 Dec Kalkmaling - Lilla og purpur farver
Skab En Mystisk Stemning med Vintage Paints Lilla og Purpur NuancerVintage Paints kollektion af lilla og purpur nuancer er nøglen til at tilføje en stemning af mystik og fortryllelse til dit hjem. Med..
13 Dec Kalkmaling - Blå farver
Oplev Tidløs Ro med Vintage Paints Blå NuancerVintage Paints kollektion af blå nuancer, også kendt som Blues, bringer en følelse af ro, dybde og elegance til enhver boligindretning. Med nuancer som Po..
Viser 1 til 12 af 122 (11 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik