Menu
Kurv

Inspiration Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne til Køb Lige her VINTAGE PAINT

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

01 Sep Om forskellem mellem Vintage Paint hvid og mørk Antik voks
Jens 1 2278
Få Tips til patina og lær forskellem mellem lys og mørk voks til Vintage Paint Den smukke farve Vintage Paint Dusty Green er en af mine favoritter. Her kan du få lidt farve på uden at det virker vild..
01 Sep Mal Dit flisebord med Kalkmaling
tina 1 582
Kalkmaling på et bord med fliser Kan man male fliser med kalkmaling?  - Ja det kan man sagtens! Men afhængig af om det er væg eller bord eller gulv, er der forskellige fremgangsmåder. I dette blogin..
09 Aug Salt patinering Og Kalkmaling
tina 0 708
  Er Du Vild med det slidte look, der kommer når ting har haft tid på stranden?  - Så kan du meget nemt lave det helt selv!  Du får her en Ganske nem opskrift på at lave det forvaskede patinerede..
28 Jun Sådan blander du Nemt farver med kalkmaling
tina 0 357
Bland Dine egne farver i Kalkmaling Selvom udvalget af farver i kalkmaling er stor - så er der bare nogen gange man liiiiiige ønsker en helt specifik farve.  VI har fået dette flotte skema som nemt o..
01 Feb Lav en Patineret væg med Kalkmaling
Jens 3 1232
Inspiration til en anderledes væg med kalkmaling Vores soveværelse er ikke så stort og det er med skråvægge og kan være svært at indrette så det ser lækkert og indbydende ud, men med lidt kalkmaling ..
08 Nov Brug Stenciler og Voks til patinering
tina 0 346
Se denne video hvordan du Nemt patinerer en bordplade eller måske en væg eller en kasse ved hjælp af en stencil og voks.  Rigtig God fornøjelse ♥ Se Alt Kalkmaling og voks her >>>..
04 Nov Yndigt bord med Kalkmaling - Sølv
Jens 0 243
Ulla har sendt os dette billede af et Meget lækkert gammelt bord. - Tusind tak fordi du deler med os Ulla ♥ Det er blevet et Virklig smukt bord! Tusind tak for inspirationen Ulla Har du, som U..
23 Oct Kalkmaling - Sølv maling på Møbler
tina 0 313
Ulla har sendt os disse billeder af hendes nye smukke møbel! Tusind tak for dine billeder Ulla - Vi elsker at se billeder af hvad kalkmaling kan gøre ♥   ..
16 Oct Yndigt Skuffedarie - fra grøn til White Wash
Jens 0 649
  WHITE WASH TEKNIK med KALKMALING Et Super yndigt lille skuffedarie - med hele 9 skuffer - Møbler med skuffer kan nogen gange virke uoverskuelige at komme i gang med da det tager lang tid at male a..
16 Oct Kalkmaling farver og farvekort
Jens 0 315
  Der er masser af farvemuligheder med kalkmaling - nederst på siden kan du finde farvekort.   Læs også artiklen om blanding af farverne - der er utrolige muligheder med kalkmaling, som du kan brug..
16 Oct Video - Eksempler på brug af kalkmaling
Jens 1 2165
    Vi har her samlet en liste over videoer som er lavet af Jeanne D'Arc Living.   Videoerne er korte men viser flot hvordan du bruger kalkmaling, effektmaling og voks.   Se bare videoen hvor en..
09 Oct Drybrushed Dusty Olive - Guldfad forvandlet med Kalkmaling
tina 0 715
  Nogen gange står man lige med det perfekte fad - den smukkeste skål - den lækreste bakke - MEN den har den forkerte farve! - Du løser det ganske nemt med Vintage Paint - kalkmaling!  Dette ustyrl..
Viser 1 til 12 af 74 (7 sider)