Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

02 Mar Mix Farven Golden Sunset
tina 0 782
Se hvordan du nemt mixer den smukke Golden Sunset farve i Vintage Paint ..
16 Feb Skab malet med Kalkmaling Vintage Powder
tina 1 305
Louise har sendt dette smukke billede ind til os. Det store skab er malet i farven Vintage Powder. Ovenpå er der lagt hvid voks, som giver et smukt spil i farven. Før billede :Tusind tak Louise for at..
15 Oct Kalkmaling og patina med vaseline - Mal dit eget møbel
tina 0 2689
Når du maler med kalkmaling, så er det ofte et stort ønske at få en "naturlig" og fin patina. En af metoderne til at få "patina" på dit møbel er ved at bruge vaseline sammen med kalkmaling.    Ind..
06 Oct Teknikker til Kalkmaling  - Voks - Vintage Paint
28 Sep Teknikker til Kalkmaling  - Krakelering - Vintage Paint
18 Sep DIY - Teknikker til Kalkmaling  - Metallic Kalk Maling - Vintage Paint
11 Sep Video - Flotte resultater med transfers
Jens 0 235
Her en samling videoer med transfers og hvordan de overføres til møbler, fade, væg eller vaser - virkelig flotte resultaterSe mere om transfers her ..
13 Jul Smuk Ny væg i soveværelset med Kalkmaling
Sarah 0 943
 Karina har sendt os disse smukke billeder fra hendes soveværelse. Karina har været i gang med en smuk transformation af sit soveværelse og den ene væg bag gavlen er malet i nogle smukke toner i Vinta..
24 Apr Vejledning til brug af kalkmaling - Primer og Sealer
Sarah 0 698
Primer og Sealer fra Vintage Paint er godkendt til børnemøbler i overensstemmelse med den europæiske standard EN71-3. Produktet er miljøvenligt og vandbaseret og kan bruges både som grunder inden mali..
13 Feb Vejledning til Kalkmaling
Jens 0 520
Bedste resultat med KalkmalingFor at opnå det bedste resultat med kalkmaling har vi her en brugsvejledning til kalkmaling - tilføjet generelle anbefalinger til kalkmaling.Jeanne d'Arc Living Vintage P..
13 Jan Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling
tina 0 458
Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling >>> KLIK HER OG LÆS HELE ARTIKLEN >>>..
16 Dec Information om Pensler til Kalkmaling & Voks
tina 0 785
Generel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! ..
Viser 1 til 12 af 85 (8 sider)