Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne til Køb Lige her VINTAGE PAINT

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

13 Feb Vejledning til Kalkmaling
Jens 0 45
Bedste resultat med KalkmalingFor at opnå det bedste resultat med kalkmaling har vi her en brugsvejledning til kalkmaling - tilføjet generelle anbefalinger til kalkmaling.Jeanne d'Arc Living Vintage P..
13 Jan Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling
tina 0 137
Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling >>> KLIK HER OG LÆS HELE ARTIKLEN >>>..
16 Dec Information om Pensler til Kalkmaling & Voks
tina 0 52
Generel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! ..
08 Nov Kan jeg bruge en sort maling som spærregrunder?
tina 0 114
"MYTE - Man kan bruge Sort maling som spærregrunder!"- Vi har testet på en god gedign gammel egetræs vindueskarm. Der er både godt med syre fra egetræet og lidt pletter fra vand der er rendt ud. Måske..
01 Sep Om forskellem mellem Vintage Paint hvid og mørk Antik voks
Jens 1 2618
Få Tips til patina og lær forskellem mellem lys og mørk voks til Vintage Paint Den smukke farve Vintage Paint Dusty Green er en af mine favoritter. Her kan du få lidt farve på uden at det virker vild..
01 Sep Mal Dit flisebord med Kalkmaling
tina 1 1291
Kalkmaling på et bord med fliser Kan man male fliser med kalkmaling?  - Ja det kan man sagtens! Men afhængig af om det er væg eller bord eller gulv, er der forskellige fremgangsmåder. I dette blogin..
09 Aug Salt patinering Og Kalkmaling
tina 0 871
  Er Du Vild med det slidte look, der kommer når ting har haft tid på stranden?  - Så kan du meget nemt lave det helt selv!  Du får her en Ganske nem opskrift på at lave det forvaskede patinerede..
28 Jun Sådan blander du Nemt farver med kalkmaling
tina 0 507
Bland Dine egne farver i Kalkmaling Selvom udvalget af farver i kalkmaling er stor - så er der bare nogen gange man liiiiiige ønsker en helt specifik farve.  VI har fået dette flotte skema som nemt o..
01 Feb Lav en Patineret væg med Kalkmaling
Jens 3 1912
Inspiration til en anderledes væg med kalkmaling Vores soveværelse er ikke så stort og det er med skråvægge og kan være svært at indrette så det ser lækkert og indbydende ud, men med lidt kalkmaling ..
08 Nov Brug Stenciler og Voks til patinering
tina 0 486
Se denne video hvordan du Nemt patinerer en bordplade eller måske en væg eller en kasse ved hjælp af en stencil og voks.  Rigtig God fornøjelse ♥ Se Alt Kalkmaling og voks her >>>..
04 Nov Yndigt bord med Kalkmaling - Sølv
Jens 0 399
Ulla har sendt os dette billede af et Meget lækkert gammelt bord. - Tusind tak fordi du deler med os Ulla ♥ Det er blevet et Virklig smukt bord! Tusind tak for inspirationen Ulla Har du, som U..
16 Oct Yndigt Skuffedarie - fra grøn til White Wash
Jens 0 754
  WHITE WASH TEKNIK med KALKMALING Et Super yndigt lille skuffedarie - med hele 9 skuffer - Møbler med skuffer kan nogen gange virke uoverskuelige at komme i gang med da det tager lang tid at male a..
Viser 1 til 12 af 77 (7 sider)