Menu
Kurv

Inspiration og vejledning Tapet og Maling RSS Feed

Inspiration og tips til Vintage Paint - Kalkmaling Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen" - Her samler vi en masse Inspiration, tips, tricks, ideer, jeres ideer og billeder og Alt hvad der giver inspiration til Vintage paint - Kalk Malingen med den Smukkeste Finish.

Vi har samlet Alle Vintage Paint Produkterne her

HebeHome er lagerførende forhandler af kalkmaling fra Jeanne D'Arc Living

Find yderligere inspiration til Folie - selvklæbende til døre ogbordplader etc, og folie til vinduer til afdækning uden stort lystab og tapet.

 

15 Oct Kalkmaling og patina med vaseline - Mal dit eget møbel
tina 0 2338
Når du maler med kalkmaling, så er det ofte et stort ønske at få en "naturlig" og fin patina. En af metoderne til at få "patina" på dit møbel er ved at bruge vaseline sammen med kalkmaling.    Ind..
06 Oct Teknikker til Kalkmaling  - Voks - Vintage Paint
28 Sep Teknikker til Kalkmaling  - Krakelering - Vintage Paint
18 Sep DIY - Teknikker til Kalkmaling  - Metallic Kalk Maling - Vintage Paint
11 Sep Video - Flotte resultater med transfers
Jens 0 138
Her en samling videoer med transfers og hvordan de overføres til møbler, fade, væg eller vaser - virkelig flotte resultaterSe mere om transfers her ..
13 Jul Smuk Ny væg i soveværelset med Kalkmaling
Sarah 0 761
 Karina har sendt os disse smukke billeder fra hendes soveværelse. Karina har været i gang med en smuk transformation af sit soveværelse og den ene væg bag gavlen er malet i nogle smukke toner i Vinta..
24 Apr Vejledning til brug af kalkmaling - Primer og Sealer
Sarah 0 629
Primer og Sealer fra Vintage Paint er godkendt til børnemøbler i overensstemmelse med den europæiske standard EN71-3. Produktet er miljøvenligt og vandbaseret og kan bruges både som grunder inden mali..
13 Feb Vejledning til Kalkmaling
Jens 0 457
Bedste resultat med KalkmalingFor at opnå det bedste resultat med kalkmaling har vi her en brugsvejledning til kalkmaling - tilføjet generelle anbefalinger til kalkmaling.Jeanne d'Arc Living Vintage P..
13 Jan Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling
tina 0 405
Nyrenoveret soveværelse med kalkmaling >>> KLIK HER OG LÆS HELE ARTIKLEN >>>..
16 Dec Information om Pensler til Kalkmaling & Voks
tina 0 645
Generel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! ..
08 Nov Kan jeg bruge en sort maling som spærregrunder?
tina 0 533
"MYTE - Man kan bruge Sort maling som spærregrunder!"- Vi har testet på en god gedign gammel egetræs vindueskarm. Der er både godt med syre fra egetræet og lidt pletter fra vand der er rendt ud. Måske..
01 Sep Om forskellem mellem Vintage Paint hvid og mørk Antik voks
Jens 1 3371
Få Tips til patina og lær forskellem mellem lys og mørk voks til Vintage Paint Den smukke farve Vintage Paint Dusty Green er en af mine favoritter. Her kan du få lidt farve på uden at det virker vild..
Viser 1 til 12 af 83 (7 sider)