Menu
Kurv

Klub HebeHome

Du skal være logget ind på din konto for at se mere

VELKOMMEN TIL DIN KLUB HEBEHOME!

Din klub med masser af de Lækreste TILBUD, MÅNEDSKASSER, FORUDBESTILLINGSRABAT, VIP TILBUD, INSPIRATION, GIVE-AWAYS, PRE-NYHEDER, GODE RÅD, Og ikke mindst OPTJENE POINT, som Du kan forkæle dig selv med til brug på nye lækre varer og konkurrencer. 


Klik her for at se hvordan du melder dig ind


Din Klub Hebehome er GRATIS!

- og som medlem får du:

  • Adgang til Månedskasse systemet
  • GRATIS FRAGT på månedskasser
  • En måneds kredit
  • Rabat på forudbestillinger
  • Månedens Hemmelige GAVE 
  • Adgang til Særlige VIP Tilbud
  • Først adgang til LIMITED EDITIONS
  • Adgang til Point System
  • Ingen opsigelsesvarsel


  Betingelser og Vilkår for medlemsskab af Klub Hebehome


  Det er vigtigt, du giver dig God tid til at læse betingelser og vilkår igennem, så du ved hvad du siger JA til og Hvordan det virker. Når du melder dig ind i Klub Hebehome, accepterer du alle vilkår og betingelser, samt Hebehomes Privat politik og Handelsbetingelser


  Indmeldelse

  • Du skal være oprettet med en konto med alle oplysninger; Navn, Adresse, Postnummer, By, Email, mobilnummer, Har du ikke allerede en konto, så kan du Lave en Konto her >>>
  • og du skal have godkendt Hebehomes Privat Politik . 
  • Når du er logget ind - skal du gå til den her side med beskrivelsen af Klubben. Øverst vælger du tilmelding til klubben.
  • Du skal være Tilmeldt Hebehomes Nyhedsbrev
  • Du skal indstille ønske om Betalingsmetode
  • Du skal indstille ønske om Leveringsmetode
  • Du skal have Bopælsadresse i Danmark for at kunne modtage Gratis fragt. Har du adresse i udlandet? kontakt da Kundeservice for nærmere information om fragt.

  Når du er tilmeldt Klub Hebehome, har du din egen medlemside (konto) som du logger ind på ved brug af din email og en selvvalgt kode. På din egen side kan du se og rette dine oplysninger, dine tidligere køb, din månedskasse og alt der vedrører dit medlemsskab.


  Sådan kontakter Klub Hebehome dig

  Når du er tilmeldt klub Hebehome, giver du samtidig tilladelse til at vi må kontakte dig med Tilbud, Give-Aways, kampagner mm. Vi sender email til dig, men vi kan også sende dig sms eller bruge kommunikationsapps som fx messenger eller via de sociale medier som fx Facebook.


  Månedskasse

  Månedskassen kan du bruge til at samle varer sammen løbende igennem en måned. Når du lægger en vare i din Månedskasse, er varen reserveret til dig, så læg kun ting i din kasse, du ønsker at købe.

  Alle månedskasser opgøres den sidste hverdag, samt betales den sidste hverdag i måneden. Du kan når som helst selv opgøre din månedskasse fra din konto ved at klikke på knappen Opgør månedskasse, eller du kan afvente en email fra Hebehome, hvor der står hvad du skal betale på den sidste hverdag i måneden.  Vi pakker og sender varerne i månedskassen til dig, så snart betalingen er modtaget.

  Klik her for at se hvordan du bruger månedskassen  - nederst på siden er der en FAQ med gængse spørgsmål til månedskassen.

  Det er ikke muligt at samle varer sammen længere tid end til den sidste hver dag i måneden, da tilbud generelt udløber i webshoppen den sidste dag i måneden.

  Vi pakker rigtig mange kasser hver måned, så din månedskasse sendes til dig indenfor en uge efter betaling. Har du brug for en hurtigere forsendelse? Så anbefaler vi, at du laver en Almindelig bestilling i webshoppen og Ikke lægger varerne i månedskassen.  Det er ikke muligt at bruge kupon- eller gavekortskoder på månedskasser.


  Fragt på månedskasser

  Der er gratis fragt på månedskasser ved levering til pakkeshop, når du handler varer for over 500 kr. Yderligere må den samlede vægt ikke overstige max vægten hos GLS, pt. 20kg.

  Handler du varer for under 500 kr, så bruger vi webshoppens almindelige takster fra GLS. Gratis fragt gælder 1 gang i løbet af måneden på månedskasser. 

  HUSK at udfylde Fuldmagt til GLS hvis du ikke er hjemme til at modtage din pakke, såfremt du får privatlevering. 

  På din konto, under månedskasse, nederst, der indstiller du Betalingsmetode og Forsendelsesmetode.

  Fragten gælder ikke marmor og møbler - kontakt os for fragtpris på det. 


  Kredit

  Når du køber varer og lægger dem i din månedskasse, så får du Gratis Kredit til den sidste hver dag i måneden. Da alle tilbud generelt udløber den sidste dag i måneden, kan din kasse ikke forlænges. Så alle kasser opgøres den sidste hverdag, samt betales den sidste hverdag. Du opgører selv din kasse fra din konto ved at klikke på knappen Opgør månedskasse, eller du kan afvente en email fra Hebehome, hvor der står hvad du skal betale. 


  Rabat på forudbestillinger

  Når du er medlem i Klub Hebehome får du særlig adgang til Rabat på udvalgte forudbestillinger. Følg med på medlemsiden og i Nyhedsbrevet. 


  Månedens hemmelige gave

  Når du får en pakke tilsendt fra Hebehome, så vedlægger vi kvit og frit en gave, som vi håber du bliver glad for. Gaven kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. 


  Give-Aways

  Der er forskellige Give Aways i gang hver måned og hver uge. Nogle af disse kan du som Klub Hebehome medlem få ekstra fordele på. Se de enkelte opslag, samt nyhedsbrev og medlemssiden. 


  VIP Tilbud

  Når du er medlem i Klub Hebehome får du særlig adgang til Særlige udvalgte Tilbud, som kun gælder medlemmer. Følg med på medlemsiden og i Nyhedsbrevet. 

  Se de Særlige Medlemstilbud her >>>


  Limited Editions

  Når du er medlem i Klub Hebehome får du Først adgang til udvalgte Limited editions fra vores grossister. Følg med på medlemsiden og i Nyhedsbrevet. 

  Point System

  Når du handler hos Hebehome kan du optjene point. Det er angivet på den enkelte vare hvor mange point du optjener ved køb af den enkelte vare. 

  Du kan bruge dine point til at handle nye varer for, købe rabat kuponner, lod til Give-aways og meget mere. Når du er logget ind på din konto i webshoppen, kan du se hvad klubben tilbyder Netop nu. 

  Som Medlem af Klub Hebehome skal du være tilmeldt vores Nyhedsbrev, da det oftest er her de spændende ting kommer ud til alle medlemmer.

  Når du er logget ind på din medlemsside, kan du altid se hvor mange point du har tilgode. 

  Dine optjente point står på din konto i et kalender år og skal bruges i indeværende år. Det vil sige Point optjent mellem 1. januar til 30. november skal anvendes inden 31. december. Point optjent i december måned kan overflyttes til næste kalenderår, såfremt de ikke er brugt. Kontoen nulstilles 31. december hvert år. Husk du skal være medlem for at kunne optjene og bruge dine point. Melder du dig ud af Klub Hebehome nulstilles dine point. Disse kan ikke komme tilbage igen. Point kan ikke ombyttes til kontanter eller andre muligheder end angivet i butikken. Returnerer du varer fratrækkes dine optjente point.

  Se Hvilke ting du kan optjene point på lige her >>>

  Se hvilke ting du kan købe for point lige her >>>


  Opsigelse

  På din konto - i menupunktet "Medlemsindstillinger" kan du klikke for at melde dig ud af klubben. Bemærk at du ved udmeldelse nulstiller alle fordele. Husk at det er gratis at være medlem.

  Hvis din konto er tildelt point vil disse også nulstilles ved udmeldelse.


  På denne måde kan du samle alt det, du ønsker dig Og tilmed få Gratis fragt - Velkommen til Klub Hebehome  Sådan lægger du varer i din månedskasse


  - KUN for medlemmer af Klub Hebehome! - Du skal tilmeldes klubben før du kan lægge varer i din månedskasse. Du er tilmeldt lige så længe du ønsker det, det er Gratis og du kan når som helst melde dig ud igen.

  1. LOG IND

  Klik på "konto - knappen" øverst på siden. På Mobil er det i menuen    du skal klikke på, her finder du linket til login. 

  Du logger ind med din emailadresse og din adgangskode, som du selv har lavet - klik på glemt adgangskode, hvis du ikke kan huske den for at få tilsendt en ny adgangskode på din email. Du kan altid selv ændre denne kode, når du er logget ind.

  På din konto kan du ligeledes altid se, hvad du har i din månedskasse på Menupunktet "Se Månedskasse"


  2. FIND VAREN

  Du kan handle varer til din månedskasse, når du er logget ind her i netbutikken. Find den vare du vil købe og klik på billedet.


  3. KØB VAREN

  Du er nu inde på varesiden, og når du er logget ind, så kan du se feltet "TILFØJ TIL MÅNEDSKASSE" 

  Køb varen til din månedskasse ved at klikke på denne knap. Ønsker du at afregne og få sendt med det samme klikker du i stedet på "LÆG I KURV" - som den helt "almindelige" måde at handle på.

  Din månedspakke er nu opdateret med dit nyeste køb. Den trækkes ud af lageret med det samme og lander i din kasse. webshoppen kvitterer for modtagelse af dit køb ved at lave den her grønne bjælke øverst på varen.


  Du er også velkommen til at handle ved at skrive på opslag i vores facebookgruppe: "SKØNNE GAMLE SAGER & OUTLET BRUGSKUNST" - der har vi også auktioner, hapstilbud, og mange andre hyggelige ting.


  Betaling af Månedskassen er Altid den sidste hverdag i måneden. 

  Tjek evt. din spammappe, hvis du ikke har set mailen.

  Er der noget som helst du vil spørge om eller vi kan hjælpe med, - så skriver du bare en besked til os i kundeservice >>>  


  Vi ønsker dig Fantastisk fornøjelse med din Månedskasse og vi håber du bliver glad for den. KH Hebehome  Tina & Jens

  Har du lyst til at kigge forbi vores Facebook Hygge Gruppe? ♥ HEBEHOME - Brugskunst & Skønne Gamle ting

  Hebehome Hygge Gruppe


  Vi spiser cupcakes & cookies
  og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik