Er du også vild med Irret kobber? - Det er jeg! Faktisk er det nok sammen med rusten jern mit favorit materiale, da det på en eller anden måde er meget levende og aldrig ens. 

 

med Patina paint kobber og patina paint spray fra Dixie belle - du finder det ved at klikke lige her >>> - kan du super nemt lave ting, møbler, vægge og gulve til de sejeste irrede kobber. 

Patina paint kan bruges på alle overflader - hvis det er en meget glat overflade og den skal bruges meget, vil jeg anbefale at du bruger slick stick først. De her lysestager er godt nok helt glatte, men de skal jo kun stå til pynt og ikke bruges som hvis det var en bordplade eller lignende. 

Du maler først et lag kobber maling - lad det tørre. Så maler du andet lag og med det samme mens malingen er våd sprayer du med patina sprayen. Selvføglelig - jo mere spray - jo mere "patina". Når det er den her kobber, så bliver det irret og når det er den der hedder Iron, så bliver det rustfarvet. Du kan se det under den ene lysestage, der har jeg tilføjet lidt Iron for at skabe lidt kontrast. Det er bare duppet på efter det andet var tørt, så fik det lige lidt maling der og så lidt spray - det gav denne flotte effekt. 

Patina Paint spray udvikler sig over 24 timer, så du kan ikke se resultatet med det samme - du må stole på at det udvikler sig smukt og lækkert. Du kan lade det være som det er eller ligge flere lag på i patina paint og patina spray. Det er helt op til dig og det look du ønsker. 
Hvis det er lysestager eller andre pynte genstande, så behøves det ikke nogen topcoat. Men hvis det fx er et bord, så skal du afslutte med Top coat extra - det finder du her >>>

Hvis du maler på metal - så er det vigtigt at du bruger Prime start, da metallet ellers vil ruste. Patina paint indeholder bitte små metalstykker som aktiveres og vil ruste / irre når de kommer i kontakt med patina spray. Husk at skylle forstøver hovedet rent når du er færdig med at bruge sprayen.