Menu
Kurv

Betal senere med Anyday

Hos HebeHome kan du betale med Anyday og dele din betaling ud over flere måneder.

Med en konto hos Anyday kan du benytte dig af deres delbetalingsløsning hos HebeHome. Med Anyday får du mulighed for at dele en betaling i mindre bidder, og afdrage over fire måneder.

ANYDAY - NUL RENTER - NUL GEBYRER


Så længe du betaler til tiden vil der ikke tillægges renter eller gebyrer.

Anyday kræver at du ved kassen betaler minimum 25% af ordretotalen, men det er helt frit om du vil betale mere. Du skal handle for mindst kr. 300,- for at kunne betale med Anyday.

Gavekort kan ikke betales med Anyday.

Du kan læse Anyday betingelser på deres hjemmeside - https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Tilmeld dig som kunde hos Anyday enten via deres website eller i deres app. Efter at have oprettet en profil og gennemgået en hurtig kreditvurdering, er du klar til at handle i de webshops, som har Anyday som betalingsløsning.


Hvad er Anyday ?

Anyday er en fleksibel delbetalingsløsning, som giver shoppere mulighed for at dele en betaling i fire og afdrage over fire måneder. Nul renter og nul gebyrer - så længe der betales til tiden. De kræver minimum 25% af ordretotalen ved checkout, men hvorvidt du ønsker at betale mere – det er helt op til dig.

Anyday tilbyder shoppere en kredit på op til 30.000 kr., som beregnes på baggrund af en individuel risikovurdering. Den høje kredit giver dig fleksibiliteten til at købe det, som du måske ellers ikke ville have råd til at betale på én gang. På den måde kan du undgå at shoppe billige og ikke holdbare produkter, som efter kort tid alligevel skal erstattes.

Anyday har etableret en betalingsmodel, hvor udgiften til fleksibiliteten ligger hos butikkerne og ikke hos forbrugerne.

Derfor kan vi tilbyde shoppere muligheden for at dele en betaling i fire og afdrage over fire måneder. Nul renter og nul gebyrer - så længe der betales til tiden.

Når du benytter dig af Anyday delbetalingsløsning, ved du præcist, hvor meget du skal betale hver måned - og hvor længe du skal gøre det.

Det hjælper dig ikke kun til bedre at kunne planlægge din økonomi - det bidrager også til, at du kan få et bedre overblik. Hent vores app her og få fuldt udbytte af alle fordelene.

Når du flexer en større betaling, får du mulighed for at opgradere dit køb, så du kan shoppe det, du ønsker dig allermest.

Det betyder, at du kan købe produkter, som overstiger din kreditgrænse, så længe du betaler differencen ved checkout. Læs mere om hvordan det fungerer her.

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik