Menu
Kurv

Dekoration

Når den første sne er nyfalden, stearinlysene er tændt, den varme chokolade er hældt op i krusene og æbleskiverne er klar til eftermiddag, så er det tid til at samles og hygge sig med hele familien omkring julens dejligste dekorationer. Her på siden har vi samlet masser af inspiration, produkter og idéer til årets smukkeste juledekorationer. 

Alt til Advent

Find alt til årets smukkeste advents-dekoration. Du finder et stort udvalg af lysestager med plas til fire lys, der gør dem til oplagt brug til adventsdekorationen, men en del af dem kan bruges hele året rundt, enten som de er, eller med pynt, der matcher sæsonen.

Klik her og Find Alt til ADVENT >>>

Julens Bånd

Her finder du et stort udvalg af de smukkeste og hyggeligste bånd til julen. Om det er til dekorationer, julepynt eller gaveindpakning, så er der noget til enhver smag.

Klik her og Find Alt i Julebånd >>>

Juledekoration

Her finder du Alt hvad hjertet begærer til at slå dig løs i julens dekorationer. Både kalenderlysdekorationer, juledekorationer, adventskranse, dørkranse og meget mere. Om det er lysspyd eller dekorations-pynt, så finder du det her. 

Klik her og Find Alt i Dekorations-materialer til julen >>> 

Tal til egne Lys

Her finder du tal lige til at sætte på almindelige lys, så du kan lave dine egne kalender lys. Det er en praktisk og billig måde at lave dit eget lys, og så lige få det i den farve og størrelse der passer dig . 

Klik her og Find Alt i tal til kalenderlys >>>

TEMA : JULEDEKORATIONER

Alt om Advent

I vores moderne tidsalder siger vi at Julen starter når Advent starter - Altså den første søndag i advent. Advent betyder "Herrens Komme" og stammer fra det latinske ord "Adventus Domini". Advent betyder at vi fejrer "at Jesus kommer" . I ældre tid var adventssøndagene faste tid som åndelig forberedelse. Det kan vi ikke just sige de er i dag, da de oftest bruges til familiens samvær, netop med mad og snacks. 
I vores moderne tid er de fire søndage i advent netop forbundet med masser af værdifulde traditioner i familien eller med venner i form af adventskranse, juledekorationer, julemarkeder, julefrokoster, adventsgaver, småkagebagning, konfektlavning og meget mere. Det er nok nærmere disse traditioner der i dag gør at vi holder advent, og de fire søndage er en god anledning til at "hellige" sig tid med familien til dejligt samvær. 

At Samles om dekorationer

 Det er Så hyggeligt at gøre det sammen!
Invitér venner og familie og lav en juledekorations-dag. 

Lad alle tage med fra haven og hjem hvad de kan finde, der kan bruges til dekorationer. Få idéer i næste afsnit lige herunder. 

Sørg for lækkert til under og efter. Skåle med lidt småkager og konfekt til under og selvfølgelig drikkelse. 
Bagefter skal den stå på æbleskiver og gløgg og varm chokolade til store og små.

Prøv vores lækre chokolade fra Baru - det vil altid glæde med lidt lækkerier til julehyggen. 
Find alt fra Baru her >>>

Mørk og Lækker

Prøv vores lækre Belgiske chokolade fra Baru. Det er kvalitet og kærlighed i hver en kop!

Find den mørke lækre udgave her >>>

Lys og Mild

Også fra Barú fås den her milde og lyse chokolade, der er perfekt til den yngre del af familien, der godt kan lide det mere sødt. Der er små skumfiduser med i dåsen :)

Find den lyse lækre udgave her >>>

Hvid og Blid

Den sidste variant fra Baru er den her blide og milde hvide chokolade. Den er "krydret" med små figurer i hvid chokolade - og ja smagen? - Den er du ikke i tvivl om! 

Find den blide hvide udgave her >>>

Idéer til decoting : 

Stedsegrønne grene, som gran, ene og buxbom. 
Kogler både store og små og hele rækker fra lærk
Tynde Pilegrene - gode til at lave kranse af
Mos og Lav
Snebær, røde bær, æbler og hyben 

Sørg for Godt værktøj - sakse , tænger, ståltråd og limpistoler

Og alt det glitrende - sørg for en masse lækkert pynt - decoting i form af adventstal, kalendertal, lys, glimmer, glaskugler, decokugler og masser af julebånd. 

Fordel alle de skønne ting ud på bordene så alle kan se hvad der er - eller lav en "tag selv buffet" så man samler sig de ting man vil have med tilbage til sin plads. 

Slip Kreativiteten Løs

Med et stort udvalg af dekorationsting er det nemmere at slippe kreativiteten løs, og er i flere sammen så er det nemmere at byde ind med lidt forskelligt både fra gemmerne og lidt nyindkøbt. Sørg for gode holdere til lys, så der ikke er fare for brand i dekorationen, det gør det også nemmere at udskiftelysene i løbet af måneden. 

Klik her og se det store udvalg af lysholdere til juledekorationer >>>

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik