Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Pensler

Her finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør til kalk malingen. Gode redskaber er det halve arbejde. Så investér lidt i at få nogle gode arbejdsresskaber som arbejder godt sammen med malingen. Vores pensler og svampe er speciel designet til netop at blive anvendt til kalk maling og dermed giver den smukkeste finish.

Farvekort Kalkmaling ONLINE Vintage Paint Alle farver Farvekort Kalkmaling ONLINE Vintage Paint Alle farver
Populær Gratis Klar til levering
Her kan du få et farvekort på Kalkmaling farver - 60 farverFarvekortet med alle 60 farver kalkmaling Vintage Paint kan fås her gratis. Vælger du at købe denne vare, får du mulighed for at downloade farvekortet via din konto under punktet downloads. Du kan også vælge at hente farvekortet nederst på ..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Vintage Paint - Kalkmaling Farvekort ALLE 60 farver Vintage Paint - Kalkmaling Farvekort ALLE 60 farver
Populær
Farvekort til Alle farver i Vintage Paint KalkmalingDet mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe i..
DKK 12,50
Uden moms:DKK 10,00
Vintage Paint - Kalkmaling ONLINE Farvekort Effect paint
Populær Gratis Klar til levering
Her kan du hente et farvekort på Kalkmaling effect paint/primerFarvekortet er ikke produceret i tryk så det kan hentes her helt gratisVed bestilling af denne vare modtager du et link hvor du kan hente farvekortet elektroniskDu kan også klikke på fanen Download - her er et link hvor det også kan hent..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish!  Forny dine møbler og skab dit helt eget look. Pensler har deres helt egen charme og udstråler en super lækker vintage stil. Her får du nogle af de gamle deco pensler. De kan godt bruges, men er mest bare for de..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Blandesprøjte til nøjagtig blanding af Vintage Paint Kalkmaling og andre malinger. Sug den ønskede mængde farve op i sprøjten. Husk at notere mængden, så farven kan laves igen.Skyl den grundigt med rent vand Fakta: ..
DKK 59,95
Uden moms:DKK 47,96
Malerrulle med bakke og tre ruller
Populær -25 % Udsolgt
11 cmDenne vare er nyPrisen er for et sæt med 1 håndtag, 3 ruller og 1 bakke..
DKK 29,95 DKK 39,95
Uden moms:DKK 23,96
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Lækker natur svamp som er perfekt til at lave små effekter eller blot male med Vintage Paint for et flot resultat. Disse svampe passer perfekt til vores Vintage Paint og Vintage antique wax. Forny dine møbler og skab..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Professionel Pensel rund 2,2 cm til kalkmaling Professionel Pensel rund 2,2 cm til kalkmaling
Forudbestil-Lev. slut april JDL
Proffesionel pensel på 2,2 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil d..
DKK 89,00
Uden moms:DKK 71,20
Spartel i gummi - 5,5cm Spartel i gummi - 5,5cm
-20 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Spartel i gummi - perfect til påføring af Strukture Powder og montering af stencils. Kan nemt rengøres og genanvendes. Fakta: Mål/Vægt  B: 9,1 - H: 7,2 cmKvalitet  GummiPrisen er for 1 stk&..
DKK 23,96 DKK 29,95
Uden moms:DKK 19,17
Spartel i plast - 5,5cm Spartel i plast - 5,5cm
-20 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Lille spartel i hård plast - perfect til påføring af Strukture Powder og montering af stencils. Fakta: Mål/Vægt  B: 5,5 - H: 8,5 cmKvalitet  PP-plastPrisen er for 1 stk  Producent: Jeanne ..
DKK 7,96 DKK 9,95
Uden moms:DKK 6,37
Mærke: Hebe-Art
17,5 x 5 cmDenne vare er nyPrisen er for et sæt med 1 håndtag og 1 rulle med struktur..
DKK 149,00
Uden moms:DKK 119,20
NyA4 størrelse 21 x 29,7 cmKan genbruges igen og igen - husk at skylle den efter brug. Lavet i et bøjeligt plast materiale - BPA Fri...
DKK 49,00
Uden moms:DKK 39,20
NyA4 størrelse 21 x 29,7 cmKan genbruges igen og igen - husk at skylle den efter brug. Lavet i et bøjeligt plast materiale - BPA Fri...
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Mærke: Hebe-Art
NyA4 størrelse 21 x 29,7 cmKan genbruges igen og igen - husk at skylle den efter brug. Lavet i et bøjeligt plast materiale - BPA Fri...
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stor tapetbørste fra Jeanne d'Arc Living
-80 %
Utrolig lækker pensel lavet af naturhår. En af Jeanne d'Arc Livings lækre produkter. Perfekt til at sætte tapet op og glatte folder ud.  Fakta: 31,5 x 10,5 cm Naturhår med logo på skaft- Det er detaljerne, der tæller!..
DKK 39,00 DKK 199,00
Uden moms:DKK 31,20
Svamp i microfiber Svamp i microfiber
-24 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Svamp med microfiber - virkelig god at patinere malede overflader med, inden overfladen/malingen er helt tør - støver ikke og laver ingen ridser i overfladen.NB.: Svampen kan anvendes i både tør og våd tilstand&..
DKK 19,00 DKK 24,95
Uden moms:DKK 15,20
Vintage Paint slibemåtte til patinering - grovkornet Vintage Paint slibemåtte til patinering - grovkornet
-25 %
Lækker måtte til patinere dine møbler. Ønsker du at give dine kedelige IKEA møbler et nyt liv, der æmmer af romantik og charme? Så vil Vintage Paint være den helt optimale løsning! Du maler bare møblerne med en af de 51 lækre farver der at vælge imellem. Derefter kan du slibe dem med denne måtte få ..
DKK 15,00 DKK 20,00
Uden moms:DKK 12,00
Vintage Paint svamp til maling og voks Vintage Paint svamp til maling og voks
Populær -20 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Flot svamp som er perfekt til at lave små effekter eller blot male med Vintage Paint for et flot resultat. Disse svampe passer perfekt til vores Vintage Paint og Vintage antique wax. Forny dine møbler og skab dit hel..
DKK 12,00 DKK 15,00
Uden moms:DKK 9,60
Pakke med 4 ruller ståluld uden sæbeBruges til let slibning og patinering når du har malet med kalkmalingkan selvfølgelig også bruges til rengøringØ3cm, H7cm..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Basic pensel på 2,5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Basic pensel på 5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare p..
DKK 80,00
Uden moms:DKK 64,00
Basic pensel på 2 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare p..
DKK 65,00
Uden moms:DKK 52,00
Basic pensel på 2,9 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Basic pensel på 3,5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 115,00
Uden moms:DKK 92,00
Basic pensel sæt i fyrretræ med svinebørster. Diameter på penslerne er 1 , 6 , 7 , 9 , 10 og 12 millimeterGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i ..
DKK 58,00
Uden moms:DKK 46,40
Proffesionel pensel på 10 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du..
DKK 165,00
Uden moms:DKK 132,00
Professionel pensel på 2,5 cm- perfekt til stenciler med de korte hårGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig en..
DKK 119,00
Uden moms:DKK 95,20
Proffesionel pensel på 3,5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil d..
DKK 139,00
Uden moms:DKK 111,20
Professionel pensel på 3,6 cm - perfekt til stenciler med de korte hårGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig e..
DKK 229,00
Uden moms:DKK 183,20
Professionel pensel på 3,9 cm - perfekt til voksGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med ..
DKK 159,00
Uden moms:DKK 127,20
Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 3,8 cm Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 3,8 cm
Populær -50 %
- Billige Pensler til maling med Kalkmaling og Lak Pris stærk pensel med glatte hår, der egner sig godt til kalkmaling og lak. Penslen her er Meget billig i forhold til vores kvalitetspensler fra JDL. Det forventes derfor heller ikke at holdbarheden er lige så lang som luksuspenslerne. Forny..
DKK 10,00 DKK 19,95
Uden moms:DKK 8,00
Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 5 cm Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 5 cm
Populær -50 %
- Billige Pensler til maling med Kalkmaling og Lak Pris stærk pensel med glatte hår, der egner sig godt til kalkmaling og lak. Penslen her er Meget billig i forhold til vores kvalitetspensler fra JDL. Det forventes derfor heller ikke at holdbarheden er lige så lang som luksuspenslerne. Forny..
DKK 10,00 DKK 19,95
Uden moms:DKK 8,00
Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 7,6 cm Billig Maler Pensel til kalkmaling & Lak 7,6 cm
-50 %
- Billige Pensler til maling med Kalkmaling og Lak Pris stærk pensel med glatte hår, der egner sig godt til kalkmaling og lak. Penslen her er Meget billig i forhold til vores kvalitetspensler fra JDL. Det forventes derfor heller ikke at holdbarheden er lige så lang som luksuspenslerne. Forny..
DKK 10,00 DKK 19,95
Uden moms:DKK 8,00
Professionel Pensel flad 6 cm til kalkmaling Professionel Pensel flad 6 cm til kalkmaling
Forudbestil-Lev. slut april JDL
Proffesionel pensel på 6 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du ..
DKK 115,00
Uden moms:DKK 92,00
Lille Rørepind
Populær
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Rørepind i træ til at røre kalken op fra bunden af kalkmalingsdåsen.  Fakta: 23 cm Prisen er for 1 stk  Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller!    Jeanne D'Arc Living..
DKK 1,00
Uden moms:DKK 0,80
Viser 1 til 35 af 35 (1 sider)

Skab dit helt eget look på møbler, vægge og gulve med kalkmaling og gode arbejdsredskaber

FAST FORHANDLER AF VINTAGE PAINT - KALKMALING FRA JEANNE D'ARC LIVING -Altid Kalkmaling på lager!