Menu
Kurv

Pensler

Her finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør til kalk malingen. Gode redskaber er det halve arbejde. Så investér lidt i at få nogle gode arbejdsresskaber som arbejder godt sammen med malingen. Vores pensler og svampe er speciel designet til netop at blive anvendt til kalk maling og dermed giver den smukkeste finish.

Farvekort Kalkmaling ONLINE Vintage Paint Alle farver Farvekort Kalkmaling ONLINE Vintage Paint Alle farver
Populær Gratis Klar til levering
Her kan du få et farvekort på Kalkmaling farver - 60 farverFarvekortet med alle 60 farver kalkmaling Vintage Paint kan fås her gratis. Vælger du at købe denne vare, får du mulighed for at downloade farvekortet via din konto under punktet downloads. Du kan også vælge at hente farvekortet nederst på ..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Vintage Paint - Kalkmaling Farvekort ALLE 60 farver Vintage Paint - Kalkmaling Farvekort ALLE 60 farver
Populær Forudbestil - lev.januar VP
Farvekort til Alle farver i Vintage Paint KalkmalingDet mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe i..
DKK 12,50
Uden moms:DKK 10,00
Vintage Paint - Kalkmaling ONLINE Farvekort Effect paint
Populær Gratis Klar til levering
Her kan du hente et farvekort på Kalkmaling effect paint/primerFarvekortet er ikke produceret i tryk så det kan hentes her helt gratisVed bestilling af denne vare modtager du et link hvor du kan hente farvekortet elektroniskDu kan også klikke på fanen Download - her er et link hvor det også kan hent..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Basic Pensel Sæt med 9 stk. Basic Pensel Sæt med 9 stk.
-32 %
Basic pensel sæt med 9 pensler. Pensel størrelse 0-2-4-6-8-10-12-14-16Generel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig e..
DKK 19,00 DKK 28,00
Uden moms:DKK 15,20
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Blandesprøjte til nøjagtig blanding af Vintage Paint Kalkmaling og andre malinger. Sug den ønskede mængde farve op i sprøjten. Husk at notere mængden, så farven kan laves igen.Skyl den grundigt med rent vand Fakta: ..
DKK 59,95
Uden moms:DKK 47,96
Malerbakke med 2 ruller - 10cm og 18cmDenne vare er nyPrisen er for et sæt med 2 håndtag, 2 ruller og 1 bakke..
DKK 49,95
Uden moms:DKK 39,96
Malerrulle med bakke og tre ruller
Populær -25 %
11 cmDenne vare er nyPrisen er for et sæt med 1 håndtag, 3 ruller og 1 bakke..
DKK 29,95 DKK 39,95
Uden moms:DKK 23,96
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Lækker natur svamp som er perfekt til at lave små effekter eller blot male med Vintage Paint for et flot resultat. Disse svampe passer perfekt til vores Vintage Paint og Vintage antique wax. Forny dine møbler og skab..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Spandeåbener med flot logo. Åbner malerbøtter skånsomt så de kan lukkes igen uden malingen tørrer ind  Fakta: Lavet i metal13 cm Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! Jeanne D'A..
DKK 28,00
Uden moms:DKK 22,40
Spartel i gummi - 5,5cm Spartel i gummi - 5,5cm
-20 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Spartel i gummi - perfect til påføring af Strukture Powder og montering af stencils. Kan nemt rengøres og genanvendes. Fakta: Mål/Vægt  B: 9,1 - H: 7,2 cmKvalitet  GummiPrisen er for 1 stk&..
DKK 23,96 DKK 29,95
Uden moms:DKK 19,17
Spartel i plast - 5,5cm Spartel i plast - 5,5cm
-20 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Lille spartel i hård plast - perfect til påføring af Strukture Powder og montering af stencils. Fakta: Mål/Vægt  B: 5,5 - H: 8,5 cmKvalitet  PP-plastPrisen er for 1 stk  Producent: Jeanne ..
DKK 7,96 DKK 9,95
Uden moms:DKK 6,37
NyA4 størrelse 21 x 29,7 cmKan genbruges igen og igen - husk at skylle den efter brug. Lavet i et bøjeligt plast materiale - BPA Fri...
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Mærke: Hebe-Art
NyA4 størrelse 21 x 29,7 cmKan genbruges igen og igen - husk at skylle den efter brug. Lavet i et bøjeligt plast materiale - BPA Fri...
DKK 59,00
Uden moms:DKK 47,20
Stor tapetbørste fra Jeanne d'Arc Living
-90 %
Utrolig lækker pensel lavet af naturhår. En af Jeanne d'Arc Livings lækre produkter. Perfekt til at sætte tapet op og glatte folder ud. Tapet kost Fakta: 31,5 x 10,5 cm Naturhår med logo på skaft- Det er detaljerne, der tæller!..
DKK 19,90 DKK 199,00
Uden moms:DKK 15,92
Svamp i microfiber Svamp i microfiber
-24 %
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Svamp med microfiber - virkelig god at patinere malede overflader med, inden overfladen/malingen er helt tør - støver ikke og laver ingen ridser i overfladen.NB.: Svampen kan anvendes i både tør og våd tilstand&..
DKK 19,00 DKK 24,95
Uden moms:DKK 15,20
Vintage Paint svamp til maling og voks Vintage Paint svamp til maling og voks
Populær Forudbestil - lev.januar VP
- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish! Flot svamp som er perfekt til at lave små effekter eller blot male med Vintage Paint for et flot resultat. Disse svampe passer perfekt til vores Vintage Paint og Vintage antique wax. Forny dine møbler og skab dit hel..
DKK 15,00
Uden moms:DKK 12,00
Vintage Paint tyk slibemåtte til patinering - grovkornet Vintage Paint tyk slibemåtte til patinering - grovkornet
-20 %
Lækker måtte til patinere dine møbler. Ønsker du at give dine kedelige IKEA møbler et nyt liv, der æmmer af romantik og charme? Så vil Vintage Paint være den helt optimale løsning! Du maler bare møblerne med en af de mange lækre farver der at vælge imellem. Derefter kan du slibe dem med denne måtte ..
DKK 16,00 DKK 20,00
Uden moms:DKK 12,80
Bliv Medlem af Klub Hebehome - Og Spar 50% på denne vare! - Det er Gratis at være medlem :) - Meld dig ind her >>>Pakke med 4 ruller ståluld uden sæbeBruges til let slibning og patinering når du har malet med kalkmalingkan selvfølgelig også bruges til rengøringØ3cm, H7cm..
DKK 10,00
Uden moms:DKK 8,00
Pakke med afdækningsfolie4x5 meter til overdækning af gulv - møbler etc. når der skal males..
DKK 25,00
Uden moms:DKK 20,00
Basic Pensel Flad 2,5 cm til kalkmaling Basic Pensel Flad 2,5 cm til kalkmaling
Forudbestil - lev.januar VP
Basic pensel på 2,5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 55,00
Uden moms:DKK 44,00
Basic pensel på 5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare p..
DKK 80,00
Uden moms:DKK 64,00
Basic pensel på 2 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare p..
DKK 65,00
Uden moms:DKK 52,00
Basic pensel på 2,9 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
Basic pensel på 3,5 cmGenerel Information om Pensler til Kalkmaling & VoksVintage Paint pensler er helt specielle og lavet til dine specielle projekter med kalkmaling – og penslerne er lavet til at kunne holde i mange år! En pensel er mere vigtig end du måske tror! Med en god pensel vil du spare..
DKK 115,00
Uden moms:DKK 92,00
Viser 1 til 24 af 38 (2 sider)

Skab dit helt eget look på møbler, vægge og gulve med kalkmaling og gode arbejdsredskaber

FAST FORHANDLER AF VINTAGE PAINT - KALKMALING FRA JEANNE D'ARC LIVING -Altid Kalkmaling på lager!