Menu
Kurv

Flasker

- Lad glasset reflektere i sollyset i vinduet og få en smuk oplevelse hver eneste dag

Vi har generelt en svaghed for flasker, de pynter sådan ret uformelt og så har de fleste en tosidet funktion. De fleste flasker kan nemlig bruges både som lysestage eller som vase. Sæt en stribe flasker på gulvet gerne i forskellig højde og farver og fyld dem med hvide stearinlys og hvide roser ind imellem... Rigtig god fornøjelse rundt i varegruppen her. 

GRATIS Termoflaske kun 1 stk pr kunde iforbindelse med køb af SS20 varer GRATIS Termoflaske kun 1 stk pr kunde iforbindelse med køb af SS20 varer
Nyhed Gratis
Mærke: Greengate
Køb varer fra den Nye Greengate Kollektion SS20 - Og få en GRATIS Termoflaske med :) Du kan vælge mellem Lily Petit, Marley White og Limona Petit white.Se Hele den nye Greengate Kollektion her >>>..
DKK 0,00
Uden moms:DKK 0,00
Mærke: Ib Laursen
Søde glasflasker med patentlåg. Brug flasken som vase til små buketter fra haven, eller som udstillingsvase til det flotteste rosenhoved du har i haven. Du kan også bruge dem til hjemmelavet pesto eller andre hjemmekreeret lækkerier.  Fakta: Lavet i glas H: 27 cm Ø: 10 cmKan cirka indehol..
DKK 45,00
Uden moms:DKK 36,00
Dolomite Flaske Lily petit white Dolomite Flaske Lily petit white
-59 %
Mærke: Greengate
27 cmmed silikone / plast låg..
DKK 95,00 DKK 229,00
Uden moms:DKK 76,00
Flaske med patentlåg Constance white Greengate
Bestil -kommer December/Januar
Mærke: Greengate
glasVelkommen til Greengate smukke forår og sommer kollektion for 2020. Kollektionen indeholde smukke farver og masser af blomstre og mønstre. Som altid bliver man glad af at se på Greengate.Med Greengate får du flotte produkter der delvist håndlavet. Der kan forekomme små uregelmæssigheder, samt va..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Mærke: Ib Laursen
- Smuk og Praktisk Forstøver En rigtig fin forstøver i bølget glas med sølvfarvet top. Den er perfekt til at fylde med koldt kogt vand og stille ved siden af dine orkideer, så giv dem et pust i ny og næ, det kan de meget bedre lide end de kan lide at blive hældt med direkte vand. Og så fin bare til..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
- Super Flot gammel Flaske med original plombering Smuk flaske med original plombering. Indholdet er ukendt og det anbefales derfor IKKE at åbne den. Der ligger en lille seddel i toppen hvorpå der muligvis kunne stå hvad flasken indeholder - ægte skattejagt ;) Gamle kontorartikler er skønne t..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
- Flot gammel Flaske med original plombering Smuk flaske med original plombering. Indholdet er ukendt og det anbefales derfor IKKE at åbne den. Der ligger en lille seddel i toppen hvorpå der muligvis kunne stå hvad flasken indeholder - ægte skattejagt ;) Gamle kontorartikler er skønne til dek..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
En super flot og charmerende gammel sifonflaske lavet i tykt glas i en meget smuk form, hvor den nærmest står på en lille fod.  Påfyldning af sifonner opfandt en franskmand i 1837, som hed Savaresse. Han opfandt en påfyldningsmaskine, som kunne lave det overtryk i flasken, som skulle brug..
DKK 595,00
Uden moms:DKK 595,00
En super flot og charmerende gammel sifonflaske lavet i tykt glas i en meget smuk form Påfyldning af sifonner opfandt en franskmand i 1837, som hed Savaresse. Han opfandt en påfyldningsmaskine, som kunne lave det overtryk i flasken, som skulle bruges til at få vandet til at sprøjte ud af flask..
DKK 495,00
Uden moms:DKK 495,00
Grøn Flaske vase med dekoration Grøn Flaske vase med dekoration
-37 %
Mærke: Clayre And Eef
Str. Ø 7*13 cm Farve: Grøn Transparant Materiale: GlasSød vase til stilkeblomster ..
DKK 12,00 DKK 19,00
Uden moms:DKK 9,60
Mærke: Ib Laursen
Skøn flaske i glas. Den kan blandt andet bruges til olie eller eddike. Den har en fin hældetud, der gør det nemt at dosere og lukke til efter brug.  Fakta: 20 x 5 cm Prisen er for 1 stk. flaskeDenne vare er nySkal afvaskes inden brug..
DKK 15,00
Uden moms:DKK 12,00
Patentflaske Stor
-36 %
Mærke: Clayre And Eef
Str. Ø 8*29 cm Farve: Transparant Materiale: Glas..
DKK 29,00 DKK 45,00
Uden moms:DKK 23,20
Mærke: Ib Laursen
Stor lækker dispencer til lækre sommerdrikke. Fyld den med limonade, saftevand eller frugtdrik og friske bær samt citrusfrugter i anledning af fødselsdag eller brunch.  Fakta: Lavet i glas 25,5 x 25,5 x 13 cmKan indeholde 2 liter - Denne vare er Ny Prisen er pr. stk. ..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
Sifonflaske - 31 cm Klar
-50 %
Smuk sifonflaske i klart glas Kun til dekorationbrug. cirka H: 31 - cirka Dia: 11 cm.Kan variere i farve og størrelse fra billedet da de er gamle. ..
DKK 89,00 DKK 179,00
Uden moms:DKK 71,20
Fin karaffel der egner sig super til portvinen, den hjemmelavede kirsebærlikør eller måske bare til whiskyen, der er god på en karaffel. Brug den til din vin og servér med god stil.Karaflen er H: 27 cmDenne vare er nyGlasTung og lækker, med smuk prop og lavet med de flotteste ciceleringer. ..
DKK 195,00
Uden moms:DKK 156,00
Mærke: Ib Laursen
Fin sæbepumpe, der passer ind i alle hjem Fakta: H: 20,5 Ø: 8 cm Prisen er pr. stk ..
DKK 99,00
Uden moms:DKK 79,20
Mærke: Greengate
20 x 6,7 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. Klik..
DKK 185,00
Uden moms:DKK 148,00
Mærke: Greengate
20 x 6,7 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. Klik..
DKK 185,00
Uden moms:DKK 148,00
Mærke: Greengate
20 x 6,7 cmtermoflaske med kop350 ml God både til kolde og varme drikke..
DKK 186,00
Uden moms:DKK 148,80
Mærke: Greengate
19 x 6,9 300 mlStort udvalg i Greengate - Hurtig levering - Masser af OUTLET - Gratis fragt ved køb over 500 kr. Kundeklub med masser af fordele!..
DKK 179,00
Uden moms:DKK 143,20
Spray flaske i 350 ml - brug den til de små nye planter, når du sår, brug den til strygning, til maling, til sprit, til din egen vinduespudsblanding, til ...350 mlPink..
DKK 15,00
Uden moms:DKK 12,00
Sifonflaske - 32 cm - Glas med print Sifonflaske - 32 cm - Glas med print
Bestil-kommer slut januar JDL
Smuk sifonflaske i klart glas og med et flot transparent print i hvidt. NB.: Kun til dekorationbrug. H: 32 - Dia: 11 cm. Lavet i glas og messing. Lavet som en smuk kopi af de gamle sifonflasker. Dette er en bestillingsvare. Ud for teksten : PÅ LAGER   kan du læse hv..
DKK 249,00
Uden moms:DKK 199,20
Viser 1 til 23 af 23 (1 sider)

Her finder du et pragtfuldt udvalg af gamle flasker, patent flasker, flasker i forskellige farver og smukke gamle og nye flakse vaser. Flasker er fine i hele huset til en afslappet og hyggelig indretning. Flasker er også praktiske i køkkenet til hjemmelavet saft, eller server vand med et par citron skiver i en flaske med patentlåg, så smager vandet lige en smule bedre. :) 

Du kan handle online her 24 timer i døgnet hele året rundt. Hos HebeHome sikrer vi, at Du får et stort udvalg, super god service, tryg betaling, sikker indpakning, lav fragt og hurtig levering. Det er vores 6 kerneværdier, som vi gør alt for at efterleve hver eneste dag og vi holder af dag hver eneste Dag :)

Vil du se hvordan vores kunder oplever at handle hos os? - Så klik her og tag et kig på vores anmeldelser på Facebook - EN hel del af vores kunder er så søde at tage sig tid til at skrive om deres oplevelse hos os - og du kan læse alle de Personlige tilbagemeldinger lige her >>>

Er der noget du mangler, så er du velkommen til at kontakte os her >>>

Rigtig God fornøjelse på din handle tur og inspirationstur rundt i vores butik :)

Velkommen til HebeHome - En verden fuld af skønne sager; Fantastiske loppefundsmukt fransk Brocantenyt smart bolig interiøroutlet brugskunstMøblerlækkert dansk DesignJeanne DArc Living Vintage Paint og Alt det andet.

Går du efter en hyggelig sommerhusstil? - så er vores Brands som Mynte Stentøj by Ib Laursen og GreenGate oplagt. Eller er du til fransk landstil? - Så er det naturlige valg Jeanne D'Arc Living og Chic Antique. Eller er du til en dejlig skandinavisk indretning? - Så er det bedste valg Ib Laursen og Cozy room, som begge to også kan supplere til alle de andre stilarter med det lækreste interiør. Disse 6 Breands; Ib Laursen, GreenGate, Chic Antique, Jeanne D'Arc Living, Cozy Room og Pip Studio er de faste Brands du altid kan finde her hos HebeHome. Vi supplerer også med andre mærker i perioder, hvor vi syntes deres kollektioner passer ind til vores butik og vigtigst af alt til vores kunder :) Vi tager jævnligt varer ind fra England, Sverige, Italien og Frankrig, så der er rig mulighed for at finde super lækkert interiør, som du ikke ser andre steder. Hvis du gerne vil følge med i vores vare Nyheder, kan du melde dig til vores Nyhedsbrev her >>>  

Sammen med vores store udvalg af nye møbler og brugskunst, er der også rig mulighed for at finde autentiske og lækre gamle sager. Vi håndplukker selv et udvalg af både antikke, ældre og nyere brugte ting. Kig forbi og se vores meget store udvalg af skønne gamle sager her >>>

Brugskunst online - Design Brugskunst - Brugskunst Udsalg - Brugskunst Møbler