Menu
Kurv

Flasker

- Lad glasset reflektere i sollyset i vinduet og få en smuk oplevelse hver eneste dag

Vi har generelt en svaghed for flasker, de pynter sådan ret uformelt og så har de fleste en tosidet funktion. De fleste flasker kan nemlig bruges både som lysestage eller som vase. Sæt en stribe flasker på gulvet gerne i forskellig højde og farver og fyld dem med hvide stearinlys og hvide roser ind imellem... Rigtig god fornøjelse rundt i varegruppen her. 

Dolomite Flaske Lily petit white Dolomite Flaske Lily petit white
-52 %
Mærke: GreenGate
27 cmmed silikone / plast låg..
DKK 110,00 DKK 229,00
Uden moms:DKK 88,00
Flora White Termo Flaske 800 ml. 2. sort.  - Greengate
-50 %
Mærke: GreenGate
Prisen er for 1 stk. Termoflaske - Drikkedunkkan indeholde 800 mlDenne vare er ny, MEN er angivet til 2. sortering. Den har været i udstilling og fået nogle brugsspor. Derfor nedsat!Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakt kundeservice her >>>Her kan du se produktinformation om..
DKK 94,50 DKK 189,00
Uden moms:DKK 75,60
- Super Flot gammel Flaske med original plombering Smuk flaske med original plombering. Indholdet er ukendt og det anbefales derfor IKKE at åbne den. Der ligger en lille seddel i toppen hvorpå der muligvis kunne stå hvad flasken indeholder - ægte skattejagt ;) Gamle kontorartikler er skønne t..
DKK 75,00
Uden moms:DKK 60,00
- Flot gammel Flaske med original plombering Smuk flaske med original plombering. Indholdet er ukendt og det anbefales derfor IKKE at åbne den. Der ligger en lille seddel i toppen hvorpå der muligvis kunne stå hvad flasken indeholder - ægte skattejagt ;) Gamle kontorartikler er skønne til dek..
DKK 95,00
Uden moms:DKK 76,00
En super flot og charmerende gammel sifonflaske lavet i tykt glas i en meget smuk form, hvor den nærmest står på en lille fod.  Påfyldning af sifonner opfandt en franskmand i 1837, som hed Savaresse. Han opfandt en påfyldningsmaskine, som kunne lave det overtryk i flasken, som skulle brug..
DKK 595,00
Uden moms:DKK 595,00
Gammel Mælk - Flødeflaske 1 liter Gammel Mælk - Flødeflaske 1 liter
-48 %
Mærke: Clayre And Eef
Super skøn gammel flaske, brugt til levering af mælk og flødePrisen er for 1 stkBrug dem til vaser eller lysestager - put lysspyd i, så kan der kommer almindelige lys i. Flaskerne er også søde med de små LED lys kæder i til jul. H: 28 cmMasser af smuk patina..
DKK 15,00 DKK 29,00
Uden moms:DKK 15,00
En super flot og charmerende gammel sifonflaske lavet i tykt glas i en meget smuk form Påfyldning af sifonner opfandt en franskmand i 1837, som hed Savaresse. Han opfandt en påfyldningsmaskine, som kunne lave det overtryk i flasken, som skulle bruges til at få vandet til at sprøjte ud af flask..
DKK 495,00
Uden moms:DKK 495,00
Grøn Flaske vase med dekoration Grøn Flaske vase med dekoration
-37 %
Mærke: Clayre And Eef
Str. Ø 7*13 cm Farve: Grøn Transparant Materiale: GlasSød vase til stilkeblomster ..
DKK 12,00 DKK 19,00
Uden moms:DKK 9,60
Hvid Flaske med sort patentlåg 24cm høj Hvid Flaske med sort patentlåg 24cm høj
-75 %
Mærke: Clayre And Eef
Str. Ø 8*24 cm / 0,5 L Farve: HvidMateriale: Glas..
DKK 15,00 DKK 59,00
Uden moms:DKK 12,00
Patentflaske Stor
-36 %
Mærke: Clayre And Eef
Str. Ø 8*29 cm Farve: Transparant Materiale: Glas..
DKK 29,00 DKK 45,00
Uden moms:DKK 23,20
Sifonflaske - 31 cm Klar
-50 %
Smuk sifonflaske i klart glas Kun til dekorationbrug. cirka H: 31 - cirka Dia: 11 cm.Kan variere i farve og størrelse fra billedet da de er gamle. ..
DKK 89,00 DKK 179,00
Uden moms:DKK 71,20
Mærke: GreenGate
20 x 6,7 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. Klik..
DKK 185,00
Uden moms:DKK 148,00
Mærke: GreenGate
20 x 6,7 cmVelkommen til Greengates smukke univers i AW19 kollektionen. Den nye kollektion er tro mod det oprindelige Greengate design med masser af smukke pastelfarver og en fantastisk skøn juleserie.Husk at læse Greengates Produktinformation. Du finder direkte link allernederst på siden. Klik..
DKK 185,00
Uden moms:DKK 148,00
Termoflaske Bambi white 350ml
-25 %
Mærke: GreenGate
20 x 6,7 cmtermoflaske med kop350 ml God både til kolde og varme drikke..
DKK 139,00 DKK 186,00
Uden moms:DKK 111,20
Termoflaske Cherry Berry 300ml Greengate Termoflaske Cherry Berry 300ml Greengate
-50 %
Mærke: GreenGate
19 x 6,9 300 mlStort udvalg i Greengate - Hurtig levering - Masser af OUTLET - Gratis fragt ved køb over 500 kr. Kundeklub med masser af fordele!..
DKK 89,50 DKK 179,00
Uden moms:DKK 71,60
Spray flaske i 350 ml - brug den til de små nye planter, når du sår, brug den til strygning, til maling, til sprit, til din egen vinduespudsblanding, til ...350 mlPink..
DKK 15,00
Uden moms:DKK 12,00
Sifonflaske - 32 cm - Glas med print Sifonflaske - 32 cm - Glas med print
Bestil-kommer slut oktober JDL
Smuk sifonflaske i klart glas og med et flot transparent print i hvidt. NB.: Kun til dekorationbrug. H: 32 - Dia: 11 cm. Lavet i glas og messing. Lavet som en smuk kopi af de gamle sifonflasker. Dette er en bestillingsvare. Ud for teksten : PÅ LAGER   kan du læse hv..
DKK 249,00
Uden moms:DKK 199,20
Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)

Her finder du et pragtfuldt udvalg af gamle flasker, patent flasker, flasker i forskellige farver og smukke gamle og nye flakse vaser. Flasker er fine i hele huset til en afslappet og hyggelig indretning. Flasker er også praktiske i køkkenet til hjemmelavet saft, eller server vand med et par citron skiver i en flaske med patentlåg, så smager vandet lige en smule bedre. :) 

Du kan handle online her 24 timer i døgnet hele året rundt. Hos HebeHome sikrer vi, at Du får et stort udvalg, super god service, tryg betaling, sikker indpakning, lav fragt og hurtig levering. Det er vores 6 kerneværdier, som vi gør alt for at efterleve hver eneste dag og vi holder af dag hver eneste Dag :)

Vil du se hvordan vores kunder oplever at handle hos os? - Så klik her og tag et kig på vores anmeldelser på Facebook - EN hel del af vores kunder er så søde at tage sig tid til at skrive om deres oplevelse hos os - og du kan læse alle de Personlige tilbagemeldinger lige her >>>

Er der noget du mangler, så er du velkommen til at kontakte os her >>>

Rigtig God fornøjelse på din handle tur og inspirationstur rundt i vores butik :)

Velkommen til HebeHome - En verden fuld af skønne sager; Fantastiske loppefundsmukt fransk Brocantenyt smart bolig interiøroutlet brugskunstMøblerlækkert dansk DesignJeanne DArc Living Vintage Paint og Alt det andet.

Går du efter en hyggelig sommerhusstil? - så er vores Brands som Mynte Stentøj by Ib Laursen og GreenGate oplagt. Eller er du til fransk landstil? - Så er det naturlige valg Jeanne D'Arc Living og Chic Antique. Eller er du til en dejlig skandinavisk indretning? - Så er det bedste valg Ib Laursen og Cozy room, som begge to også kan supplere til alle de andre stilarter med det lækreste interiør. Disse 6 Breands; Ib Laursen, GreenGate, Chic Antique, Jeanne D'Arc Living, Cozy Room og Pip Studio er de faste Brands du altid kan finde her hos HebeHome. Vi supplerer også med andre mærker i perioder, hvor vi syntes deres kollektioner passer ind til vores butik og vigtigst af alt til vores kunder :) Vi tager jævnligt varer ind fra England, Sverige, Italien og Frankrig, så der er rig mulighed for at finde super lækkert interiør, som du ikke ser andre steder. Hvis du gerne vil følge med i vores vare Nyheder, kan du melde dig til vores Nyhedsbrev her >>>  

Sammen med vores store udvalg af nye møbler og brugskunst, er der også rig mulighed for at finde autentiske og lækre gamle sager. Vi håndplukker selv et udvalg af både antikke, ældre og nyere brugte ting. Kig forbi og se vores meget store udvalg af skønne gamle sager her >>>

Brugskunst online - Design Brugskunst - Brugskunst Udsalg - Brugskunst Møbler