Menu
Kurv

Hebelines Hygge RSS Feed

Sig Velkommen til Hebehome.dk 's maskot. Den yndigste lille pige Mus lavet af sødeste Karina - Karina er en af vores Rigtig søde og trofaste kunder, som har handlet ved os læææænge. Karina har givet os denne fantastiske gave, som er gået lige i hjertet på os.   Hold nu OP hvor er hun kær!
Her på bloggen kan du følge billeder og hygge med Hebeline. 
08 Feb Hebeline har lavet badeværelse
Lille Hebeline har haft SÅ travlt på arbejde, så hun har slet ikke haft tid til at renovere hus - MEN Nu har hun endelig haft gang i malerpensel og kreahyggelige ting. Det betyder at Badet nu er færdi..
18 May Hebeline Laver Køkken
Så er der gang i renoveringen igen. Hebeline har brugt rigtig lang tid på at lave hendes nye køkken. Her kan du se hvordan hun har lavet det. Alle de gamle møbler fra køkkenet er taget ud og de har få..
25 Apr Hebeline renoverer soveværelse del 2
Så lykkedes det for Hebeline at blive færdigt med sin nye yndige soveværelse. Hebeline har ventet Aaaallltt for længe på sit nye gulvtæppe. Corona tider har gjort det svært at finde det helt rigtige b..
04 Feb Hebeline renoverer soveværelse
Hebeline - vores lille maskot - er i fuld gang med sit nye hus. Eller måske rettere palads - det er et Stort hus og der er Meget der skal gøres faktisk ALT fra top til bund. Herover kan du se huset so..
19 Dec Hebeline har Købt HUS!
NØØØJJJJJJ i de sidste par måneder har Hebeline ledt efter sit nye hus ♥Hun flyttede ind hos os i en lille Abelone postkasse - som hun var glad for ... MEN der var simpelthen ikke nok plads. Allerede ..
03 Dec Isobel - Overset?
Hebeline og Tina er blevet enige om at den nye ISOBEL serie fra Greengate er RET SÅ FIN! ♥ ♥ ♥Isobel er fra AW19 kollektionen og er ikke en der er blevet bestilt så meget. DEn er Meget yndig og lidt "..
07 Nov Fantastisk Oktober
Hebeline og os siger TUSIND tak for en Fantastisk Oktober måned! ♥ Vi er meget overvældet over de mange, der har valgt at komme i vores nye Klub ♥3 AF HJERTET TAK! ♥..
01 Oct Fajance til Auktion
Uhhh Hebeline er ved at finde Spændende sager frem til auktionerne ♥ Hun syntes det siger sjovt når man banker på fajance :) Torsdag kommer der fine Arabia Marmelade krukker med på Auktion! Kig forbi ..
20 Sep Hebeline Hygger med Garderne
Det er Blevet tid til Fredagshygge ♥ ♥ ♥Hebeline er en smule fornøjet over alt det nye selskab i samme størrelse - så i dag deler hun Chips med Garderne - Hun har Lovet at det ikke er én bestemt! :) :..
29 Aug Marley Pale Blue er landet
En lille Waouu hilsen fra Hebeline ♥ ♥ Vi pakker Marley pale blue ud - Så smuk ny serie fra Greengate - Limited edition! Super klassisk Greengate i en rigtig fin lyseblå med lyserøde blomster. SÅ Fin ..
28 Aug HUSK at Drikke Vand!
Hebeline siger "HUSK at drikke MASSER af vand i den her varme!" Faktisk har hun brugt hele formiddagen på at finde sommertøj, for hun vil ikke have sin bikini på - for nogen siger den ligner en pizza ..
20 Aug Hebeline & Nøddeknækkeren
Hebeline er vores fantastiske lille hjælper maskot - hun følger Nøddeknækkerne på plads til den rigtige hylde :)Kender du historien om Nøddeknækkeren ? En Super skøn gammeldags nøddeknækker. Den gamle..
Viser 1 til 12 af 14 (2 sider)
Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik