Menu
Kurv

Indpakning

Så er det tid til at forkæle. Ikke kun med det der er inden i pakkerne - men også udenpå. Der findes ikke noget bedre end en Smukt indpakket gave. GIv den gas med smukt papir, yndigt bånd, flotte til og fra kort og gerne noget ekstra pynt på pakken. 

Her på siden har vi samlet masser af inspiration, produkter og idéer til årets smukkeste julegaveindpakning, samt idéer og inspration til Julekalenderen.

Juleindpakning

Find alt til årets smukkeste julegaveindpakning. Du finder både papir, poser og stofposer. Alt med smukke print og lækkert papir

Klik her og Find Alt til Julegaveindpakning >>>

Julekort - Til & Fra kort

Her finder du et stort udvalg af de sødeste, fineste, smukkeste og sjoveste til og fra kort. Der er både nostalgi og stemning, og de er alle med at skabe en smukt indpakket gave. 

Klik her og Find Alt i til og fra mærker >>>

Bånd

Her finder du et stort udvalg af de smukkeste og hyggeligste bånd til julen. Om det er til dekorationer, julepynt eller gaveindpakning, så er der noget til enhver smag.

Klik her og Find Alt i Julebånd >>>

Julekalender

Her finder du Din julekalender. Om det er til at hænge gaverne på, lille noget i sokkerne, eller en helt færdig indkøbt julekalender - så er det her du skal kigge.   

Klik her og Find Alt i Julekalender her >>>

TEMA : JULEINDPAKNING & JULEKALENDER

Alt om Julekalender

Ventetid- ventetid ...
December måned har altidværet svært både for børn og større barnlige sjæle. Med en julekalender kan børnene selv tælle og holde øje med dagene indtil jul.
I 1930'erne begyndte man at købe lys og selv lave streger  - vandrette farvede streget også havde man et hjemmelavet kalenderlys. I 1942 kom det første fabriksproduceret datolys / kalenderlys. 


I dag bruger vi mange forskellige "tælle"metoder indtil jul : Kalenderlys, adventsdekorationer, låge julekalendere, chokoladejulekalender,  pakkekalendere, adventsgaver, og lign. 

Danmarks ældste julekalender, Børnenes Jule-Kalender, er fra 1930. Det er en afrivningskalender med dato, farvelagte tegninger og tre små julevers.

Pakkekalenderen 

Efter Anden Verdenskrig udviklede sig en ny idé. Man lavede selv eller købte en lang kalender af stof til at hænge på væggen. Der var 24 tal med enten små lommer til at placere en lille gave i eller med påsyede ringe til at hænge gaverne i. 
I dag hænger denne idé ved i mange hjem - nogle steder er den blevet til Adventsgaver i stedet for daglige gaver. 

Julekalender i Fjernsynet

Siden 1962 har der været vist julekalender i fjernsynet. Det har samlet de fleste familier med hygge i mens julekalenderen blev vist. En af de største klassikere er "Jul i Gammelby"  fra 1979 og siden har genudsendt i 1983 og 1994. Det er en sød julekalender som fylder i mange julehjerter.

I dag sendes der julekalendere på flere kanaler - og der er noget specielt for børn, specielt for familier og specielt for voksne. 

En ting er sikkert - vi hygger os med julen....

AdventsKalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med den her Dejlig Adventskalender - vi håndplukker fire lækre gaver til den værdi du har valgt. Pakkerne er indpakket smukt og nummereret, lige klar til at give. Hebehome sender gerne gaverne direkte til den der skal modtage - Du bestemmer! 
Du kan selv bestemme farvetema.

Bestil Adventspakkekalender her >>>

PakkeKalender

Giv Daglige glæder i hele december. Giv 24 smukt indpakkede gaver til den værdi du vælger. Alle gaverne er smukt indpakket, nummereret og lige klar til brug. Og du bestemmer selv farvetema, så fremt du ønsker det.  

Bestil pakkekalender her >>>

SmykkeKalender

Super fint sammensat smykkekalender til dig der gerne vil have kontrol med indhold - men stadig vil overraskes.

Vi har pakket 24 dejlige smykkegaver ind til en, du holder særligt meget af. 

Bestil pakkekalender her >>>

Bånd 

Bånd i alverdens farver og udformninger er nærmest et must. VI bruger bånd til gaveindpakning hele året rundt. Men vi bruger det også til krea-projekter,til håndarbejde og meget mere. 

Glæd dig selv med et pænt udvalg af bånd i flere farver og størrelser.  

Find en masse bånd lige her >>>

Mærker

Mærker i alle afskygninger bruger vi masser af til Jul. Til og fra mærker, manilla mærker, tal mærker, julemærker og meget mere. Et godt tip! Køb lidt ekstra når julen er ovre og gem dem til næste år - jul går aldrig af mode :)

Klik her og se det store udvalg af Mærker >>>

Et Godt Tip til Gaveindpakning

Hvis du vil lave rigtig flotte pakker? - så kræver det selvfølgelig noget papir og fint bånd - Men det der sætter prikken over i'et er pynten. Den der lille ekstra ting du sætter på pakken. Det kan være alt fra en lille grankvist til en stor flot blomst eller en særlig sløjfe. 
Herunder kan du se lidt forslag til pakkepynt. 

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik