Ny Greengate Kollektion! - Bestil med RABAT Nu!

Udgivet af Jens 04/12/2018 0 Kommentar(er)
{{headbody}}
Den Nye Greengate Kollektion er klar til bestilling!

Så er den nye kollektion lagt online og du kan nu forudbestille med Rabat! Kollektionen er online nu i netbutikken. Der kan du bestille alt det du ønsker, er der noget du ikke kan finde, så endelig sig til, vi kan bestille alt fra kataloget hjem til dig. 
Ved Bestilling hos HEBEHOME får du:
- 10% rabat på alle de nye varer ved bestilling inden 1. januar 2019

  BRUG KODEN ; ggss19 

- GRATIS FRAGT ved bestilling over 500 kr
- en lækker gave der matcher dit køb
- et SS19 katalog ( så længe vi har)
Vi glæder os til at høre fra dig :)

Ny Serie - Rose White
Rose White er en ny serie i den modige lavendel. Den har både den mørke og den mere lyse lavendel / lilla toner.  Den er kombineret med prikker, der føjer den fint sammen med Spot og passer perfekt sammen med den tidligere Juliet lavender serie.
Find Rose serien her >>>

Ny Serie - Cherry Berry

Cherry Berry serien er en skøn sommeragtig serie med pastel lysegrønne toner og de skønneste kirsebær. Serien er fyldt med alt hvad der skal til en god picnic hvad enten det er i skoven eller ved stranden. Og det er Alt fra bæredygtigt bambus til strandmåtter og køletasker.

 Find Cherry serien her >>>

Ny serie - Strawberry Pale pink

Strawberry pale pink emmer af dansk sol og sommer. kombinationen af den røde jordbær og den smukke sarte lyserøde er så skøn og så Greengate-agtig. Serien indholder fine kombinationerder duer rigtig godt sammen med Spot og Cherry og Mary serien. Find Den nye serie her >>>

Ny Serie - Mary White

Mary White er en Ny serie i en flot kombination af hvid, lysegrøn, rød og lysrød. Med de mange farver er den en perfekt kombination til rigtig mange serier. De er kombineret med spot red og spot green. Så den matcher også rigtig godt nogle af de gamle serier. Mary er i tegningen en kombination af smukke roser og jordbær, så her er strawberry serien også fin sammen med. Det er hovedserien i den her kollektion med de absolut fleste elementer. Jeg kan fremhæve den smukke tehætte, de flotte viskestykker og den yndige tebrevsholder.

 Find Mary serien her >>>

Jolie & Josephine er tilbage i Nye farver

Josephine og Jolie, som i efteråret var med sort baggrund er nu tilbage i en Meget smuk sart pastel lyserød og en sart pastel duset mint grøn farve. Begge meget yndige og helt sarte og dusede i farven! Serien byder på nye elementer i form af store flotte hatteæsker / opbevaringsæsker med flotte bånd.

 Find Jolie og Josephine serierne her >>>

Storsælgerne Meryl & Lily
Greengate SS18's mest populære serier : Lily og Meryl er tilbage igen! Denne gang i en Lily petit udgave - en småblomstret Lily serie og en Meryl og Meryl Mega serie ♥ De lyserøde pasteller er denne gang i selvskab med grønne pasteller og masser af bladornamenter som tilføjer begge serier et skønt sommerligt look. Der bydes på alt i tilbehør fra baby til voksen. Sortimentet er udvidet med en masse nye elementer til de mindste størrelser. Alt fra baby sengetøj, sutteklude, pusletaske, sutteholdere, melamin service og smukt stentøj service, når de små bliver lidt større og også gerne vil have smukt service. Jeg vil gerne fremhæve middagssættet i gaveæske - en sammenpakningen af 4 ting, der er perfekt til den lilles første service. Der er også kommet tre fantastisk skønne bamser! I tekstilerne findes en Patchwork inspireret serie, som kombinerer både Lily, Meryl og spot serne. Find Meryl & Lily serierne her >>>

Ny Serie - Limona

Limona er den mest forfriskende serie længe - Som navnet siger er det citroner i en smuk dæmpet - pastelagtig gul forårsagtig gul farve. Den virker opfriskende på alle pastellerne og er lavet i en smuk kombination med den pastel lyseblå og de grønne bladornamenter som også ses i Lily og Meryl, der gør det nemt at kombinere serierne på kryds og tværs - meget mere end tidligere. Limona rummer alt til den perfekte picnic uanset om du tager i skoven eller på stranden. Alt fra strandmåtter, til køletsker, termoflasker og melamin i alle afskygninger.

 Find Limona serien her >>>

Ny serie Pipa

Der har sneget sig en Mini serie ind som hedder Pipa multicolor - ganske få elementer - men forfriskende på sin egen måde og minder om den tidligere Victoria. Den passer rigtig godt sammen med alle serierne da dens striber indeholder farver fra dem allesammen.

 Find Pipa Multicolor her >>>

Greengate Marley White og Marley petit white

Marley fra AW18 er også tilbage i en Petit udgave med et par små nye elementer som strygebrædtbetræk og et nyt krus. Find Marley serien her >>>

   

Min Favorit?

Åhhh det er ALtid svært at vælge favorit nummer 1 - heldigvis! :D Men der er alligevel nogle som virkelig har fået min fulde opmærksomhed! Jeg har valgt fire Top Favoritter ud herunder. Jeg glæder mig til at se Dine favoritter. 

Har du fundet noget i kataloget som ikke er på siden, som du ønsker at bestille - så bare sig til, så bestiller vi det hjem til dig. :)

Quilt 180 x 230 cm Josephine Pale mint


Tekande Meryl mega white


Strandmåtte Limona petit white


Køletaske med skulderstrop Lily petit white


bottom border
HebeHome
Årupvej 41
5492 Vissenbjerg
Tags: nyhedsbrev

Kommenter indlægget