Menu
Kurv
Vi holder fortsat åbent og sender pakker dagligt. Vi følger i enhver henseende myndighedernes anvisninger ift. corona og overholder alle anbefalinger ift. hygiejne m.m.

Limona - Greengate

Forfriskende Limona - Citroner giver Altid et friskt pust både i tøj, interiør og i mad. Den skønne Limona serie er ny i Greengate SS19 kollektion. Limona er skøn og forår og sommer agtig med masser af friske farver. Der er både Gult, grønt, lyseblåt og lyserødt i den skønne serie. Derfor matcher den også med stort set alt andet. Den har også prikker involveret flere steder - så den er også fin sammen med SPOT serierne. 

Her kan du se produktinformation om alle Greengates produkter. Der findes vaskevejledninger og anvisninger i forhold til opvaskemaskine, fryser, ovn mm.  Klik her >>>

Perletaske Limona white Greengate
-85 %
Mærke: Greengate
Super Yndig sommerfrisk taske fyldt med perler i et smukt citron mønster. Med kvast på lynlås og kæde som rem16 x 4 cmprisen er for 1 stk..
DKK 49,00 DKK 329,00
Uden moms:DKK 39,20
Pude Limona White pieceprinted 30 x 50 cm Greengate Pude Limona White pieceprinted 30 x 50 cm Greengate
-70 %
Mærke: Greengate
Greengate Limona White pieceprinted, 30 x 50 cm uden fyld, Skønt pudebetræk i sommerfarver, fyld kan medkøbes for kun 49 kr..
DKK 65,70 DKK 219,00
Uden moms:DKK 52,56
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)