Hos Galleri-Hebe finder du det størte udvalg i flotte fuglebade, havefigurer, dyrefigurer, statuer, fontæner, krukker, potter, springvandsfigurer, søjler og meget meget mere til haven. 

Alle vores marmor figurer og havekrukker er produceret i Danmark. Det er Dansk håndværk, støbt i nordnorsk marmor, færdiggjort i hånden, frostsikret med rustfri armering - og selvfølgelig rengøringsvenlige. Husk at krukker, fuglebade, fontæner -  skal tømmes for vand inden frost. Garantien dækker ikke frostsprængninger pga. vand. Det er en god idé at ligge potteskår eller andet dræn i bunden af din blomstervase, så der er frit afløb for vandet. 

Krukker og statuer kan være en investering i din haven - så du har noget smukt at se på hele året rundt. Du kan lade figurer og krukker tage patina efter tidens vejr, vind og planter eller du kan give dem en tur med algefjerner to gange om året og holde dem fine hvide. Det er helt op til dig og din stil i haven. 

Alle Lahema marmor potter og havekrukker kan bestilles til afhentning hos Galleri-Hebe eller de kan leveres med fragtmand. 

Find de smukkeste Havefigurer og krukker til Din have lige her >>>