Så lykkedes det for Hebeline at blive færdigt med sin nye yndige soveværelse. Hebeline har ventet Aaaallltt for længe på sit nye gulvtæppe. Corona tider har gjort det svært at finde det helt rigtige bløde tæppe til det nye lyserøde soveværelse. Tæppet skulle jo være blødt til tæerne når hun står op om morgenen, så det kunne jo ikke være hvilket som helst tæppe. 

Så nu er tæppet lagt i den rigtige størrelse - rummet er malet færdigt -både vægge, lofter, vindueskarm og dør har fået kalkmaling. Den Lyserøde kalkmaling Faded rose er kommet på væggene, den kridhvide kalkmaling Natural white i loftet og i vindueskarm og på døren. 

Hebeline har fået lavet en seng af den søde æske som var med hende, da hun kom hjemme fra Karina. Sengen har fået ben så Hebeline kan opbevare lidt under sengen hvis hun får brug for det... Hun mangler dog ikke lige plads i det det nye store palads.. Men man ved jo aldrig! :) 

Smukke hatteæsker er kommet til og pynter så fint for enden af sengen. Hebeline anbefaler de nye Hatteæsker som er kommet i butikken - de er i mange flotte nye mønstre - men kan også Nemt betrækkes med nyt stof eller tapet hvis du har en anden favorit. 

Find de flotte nye hatteæsker her >>>

Forenden af sengen har Hebeline hængt knager op med bøjler, så hun lige kan hænge tøjet pænt op når hun går i seng. En fin lille dame smider jo ikke tøjet på gulvet. Er det vasketøj? - så er hendes skammel til toiletbordet så fint indrettet med plads til at samle tøjet nede i den. 

Hebeline Elsker sit nye toiletbord. Bordet er selvfølgelig malet med kalkmaling ... Denne er også Natural white - den helt hvide kalkmaling .. og bordet er efterbehandlet med hvid voks. Det forstærker smukt den hvide farve, også er det jo nemt at tørre bordet af når der er brug for det. 

Bordet er selvfølgelig fyldt med de smukkeste parfumeflakonner - Hebeline Elsker parfumeflakonner. Og det er så smukt at stille en masse forskellige sammen. Ønsker du at starte din egen lille samling af flakonner ? - Find en masse i webshoppen lige her >>> 

Det er Meget smukt at mixe dem både nye og gamle. 

Hebeline har selv lavet hendes natbordslampe. Hun fandt en gammel lampe og betræk den med nyt stof. Hebeline har brugt et viskestykke Marley pale pink fra webshoppen. Det har hun klippet ud fra og lavet både lampeskærm, gardiner, dynebetræk og pudebetræk, så det hele matcher så fint sammen. Viskestykkerne fra Ib Laursen og Greengate er begge Økotex bomuld, så de er dejlige at anvende i hele huset.  

Natbordet er selvfølgelig malet med kalkmaling ... Denne er også malet i Natural white - den helt hvide kalkmaling .. og bordet er efterbehandlet med hvid voks. Det forstærker smukt den hvide farve, også er det jo nemt at tørre bordet af når der er brug for det. 

Tørrede blomster er jo en kæmpe trend i tiden, og Hebeline er selvfølgelig med på tidens trend og har også fået tørrede blomster i en smuk glasvase. Vil du gerne have tørrede blomster ligesom Hebeline ?

Så finder du dem i webshoppen lige her >>>

Om Aftenen når Hebeline går i seng, så sender hun en kærlig tanke til Karina, som har sat Hebeline til denne verden. Det smukke billede på væggen er et udsnit af det søde kort der fulgte med fra Karina da Hebeline kom hjem til Jens & Tina. Et dejligt minde som altid bevares.


HEBELINE ER HEBEHOME.DK 'S MASKOT ♥ DEN YNDIGSTE LILLE PIGE MUS LAVET AF SØDESTE KARINA ♥ - SE HEBELINES REJSE TIL HEBEHOME HER >>>

HAR DU LYST TIL AT FØLGE MED I HEBELINES HYGGELIGE LIV MED SÅ SYSLER, NYE TING OG SAGER - SÅ HAR HUN SIT HELT EGET KAPITEL PÅ BLOGGEN HER >>>