Sig Velkommen til Hebehome.dk 's Nye maskot. Den yndigste lille pige Mus lavet af sødeste Karina <3 Hold nu OP hvor er hun kær!


Den lille skrøbelige pige mus er rejst langt fra den store ø til den lille ø og laaangt vest på... Med pakkepost hun er kommet i favnen af den smukke englepost Abelone, som har bragt hende sikkert til hendes nye hjem. Den lille mus skulle sunde sig et par timer før hun kunne sig hej og hilse på sin nye familie. Familien Hebe har taget i mod hende med Åbne arme og hun har nu fået sit eget værelse, som kan lukkes når hun har behov for fred og ro - Og et lille ekstra værelse til opbevaring, for hun havde både vaskepulver og rengøringsmiddel nok med til et helt lille museliv. Den lille pigemus har taget en madkurv et tæppe og arbejdstøj med, til når hun skal i gang med at arbejde for Hebehome.dk - men det viser hun ikke frem endnu. I dag viser hun den fine kjole frem og sit nye hjem.

Vi lover dig at du vil se mere til den skønneste lille pigemus - som vi er Så lykkelige for at i allesammen har været med til at give hende navnet HEBELINE.

 
Af hjertet TAK Karina <3 Hvor er hun bare fantastisk - vi elsker hende allerede!  Og tusind tak for det sødeste kort <3 Kæmpe Kram til dig!