Tiden til Julefrokoster, adventshygge og andre glædelige events, hvor vi hygge med familie og venner nærmer sig i hastige skridt. Ved disse lejligheder er der Altid en værtinde som har gjort lidt ekstra godt for hendes gæster. 

Sådan en skøn værtinde skal selvfølgelig have en lille varm hilsen. Det mest almindelige er jo en blomst eller en buket. Men hvorfor ikke tænke i en lille gave, som hun kan glæde sig over hele året?

Den perfekte værtinde gave er lige her!

Den meget smukke kalender fra Jeanne DArc Living er i butikken nu!

- Den koster kun 149 kr. 

 

 

Kalenderen er en lækker eksklusiv kalender med fantastiske billeder, citater og mærkebånd. Den er opdelt i måneder og uger, så der er en uge på en dobbeltside med god plads til at skrive mærkedage, husketing, aftaler og meget mere for hele familien. 

Kalenderen er kun 15 x 21 cm, så den kan også kommes i tasken og der 160 meget smukke sider, som man kan glædes over hver eneste dag.

 

 

 

 

Hver måned har også en månedsoversigt, som fremmer overblikket over hele måneden. Der kan forberedes til fødselsdage og andre mærkedage.

 

Kalenderen er selvfølgelig også optimal som den fælles familikalender, der kan ligge fremme og give familien det samlede store overblik. 

 

Vi pakker gerne den lækre kalender smukt ind til den værtinde, mor, kæreste, hustru eller veninde, du ønsker at glæde. Klik og Bestil din værtindegave nu >>>

 

 

 

 

 

Find den flotte kalender og masser af andre perfekte idéer til værtindegaver, kalendergaver, adventsgaver og julegaver herunder. Vi holder gavebudgettet på max 150 kr. her :)