På Lyserød lørdag går virksomheder, frivillige og foreninger over hele landet sammen for støtte kampen mod brystkræft. Den 7. oktober er det 10. gang, at hele Danmark bliver hyllet ind i lyserødt og fejrer en stor landsdækkende Jubilæumsfest. 

Antallet af brystkræft tilfælde vil stige. Det anslås, at man vil se en stigning på ca. 277 flere nye kræfttilfælde årligt, fra 4.686 tilfælde til 4.963 nye tilfælde årligt i 2020-2024. Det skyldes dog væsentligst, at befolkningen i gennemsnit bliver ældre og befolkningstallet stiger. Dødeligheden regner man med vil fortsætte med at falde, bl.a. på grund af screening, og fordi behandlingen bliver bedre og bedre. I 2020 regner man derfor med, at der vil være 106 færre personer der dør af brystkræft årligt.   kilde; https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/om-brystkraeft/

Sammen med Dig vil vi gerne gøre en forskel!

Vi har udvalgt 156 produkter, hvor Vi donerer 20% hver gang du handler en af disse varer, Ex. køber du en vare til 100 kr, donerer vi de 20 kr til Støt Brysterne. For at få flest mulige varer solgt gælder dette tilbud til og med 24. oktober 2017. Den 24. oktober, som er sidste frist for indbetaling, laver vi en samlet donation til Støt Brysterne - Kræftens bekæmpelse. På den måde giver vi Alle vores søde kunder en chance for at være med i kampen mod Brystkræft. 

Tilbud gælder til og med 31. oktober 2017 eller så længe lager haves indtil da.

Hav en Skøn dag  KH Hebe www.HebeHome.dk

Brugskunst * Møbler  * Kalk maling  * Marmor  * Seng & Bad * Smykker  * Tasker