Pia maler med vintage paint  Pia er en af HebeHome's faste kunder :) Hun har eksperimenteret med Vintage Paint på krukkerne til haven. Hvem har ikke en stribe halv gamle krukker stående, som ikke længere passer i farver eller matcher hinanden for den sags skyld? Det kan du rode bod på nu!

Pia har en stribe krukker som er forvandlet til nye tidssvarende smukke krukker, der matcher hinanden. Her er Pias Fif til dig :)

Pia fortæller: "Jeg har kun vasket krukkerne og potterne rene. Derefter malet dem 2 gange, det er nemmest med en lille rulle. Ikke spor andet. Jeg har malet krukkerne i juni, så de har holdt til megen rusk og regn allerede." 

Pia maler med kalk maling vintage paint

Krukkerne ser fantastiske ud. Normalt anbefaler vi at malingen vokses eller får sealer, når det er til udendørs brug. Men det her viser hvor nemt og lækkert Vintage Paint er at arbejde med.

Krukkerne er malet i Warm cream og French Grey

 

Pia - Tusind tak for det Lækre billede af dine krukker. Ingen tvivl om at det vil give masser af inspiration til andres haveprojekter :)

 

Vi håber at Du kan få glæde af inspiration fra alle vores søde kunder, der deler deres billeder. Har du også lavet et lille eller stort projekt - så vis os det gerne. - Skriv til: gh@hebehome.dk

Vil du se alle vores Vintage Paint produkter? - Så klik her - VINTAGE PAINT