Det nyeste skud på stammen af vores brede vifte af produkter er det Lækre Vintage Paint, som er Jeanne D'Arc Livings lækre og uovertrufne kalkmaling. Vi skrev om det for et par måneder siden at det var på vej hjem til hylderne. Stort set ALT hvad vi fik hjem er nu allerede udsolgt. SÅ NU er der Nye forsyninger på vej igen. Du kan jo Selvfølgelig bestille i netbutikken med det samme. Vi har en stribe farver, som er fast sortiment og er der en farve du mangler - så sig til, så tager vi den hjem til dig. Alt det lækre maling kan jo fås i 100 ml til kun 44 kr og 700 ml kun 189 kr. Det er en Absolut konkurrencedygtig pris! 

Vintage Paint til møbler og gulve fås i 20 forskellige farver:

farvekort vintage paint

Farverne kan kombineres eller tones både med hinanden men også med de tre nye Primærfarver Rød, Blå og Gul

vintage paint JDL

Vintage Paint giver den originale, matte, kalkede udseende som ses på gamle møbler og i mange gamle huse blandt andet i det franske, spanske og italienske. Med denne maling kombineret med voks, får du den fløjsbløde overflade der er vaskbar og slidstærk nok til at kunne bruges til at male dine gulve. Hvis du slider ekstra hårdt kan du forsegle overfladen med Primer & Sealer. 

Du kan læse og se nærmere på Alle vores produkter om Før og Efterbehandling af Vintage paint lige her:

primer vintage paint  voks vintage paint

Hvis du bare har brug for lidt inspiration - så kig ind på hver af farverne. Vi har lagt billeder ind på alle farver, hvor der er malet møbler i den farve du klikker på. 

vintage paint rose

Her er det Vintage paint Faded Rose - En gammel malke skammel er malet med kalk maling - et enkelt lag. Toppen har fået et lag klar voks bare lige for at sikre den kan aftørres med en god våd klud. Voksen giver også den fløjlsbløde overflade, som man slet ikke kan lade være med at røre ved. 

Smukt ikke? .... :)

Se Alle Vintage Paint Produkter lige her 

vintage paint