Den her gamle skænk / buffet var blevet noget træt i udseende og træet

Derfor har den fået en stor overhaling. 
Alt er først afvasket i White Lightning Cleaner ( Det finder du ved at klikke her >>>) - da den afgav Rigtig meget skidt og snavs - muligvis også nikotin, så fik den to omgange - det vil sige vask med white lightning claeaner - afvask med rent vand og igen vask med white lightning claeaner - afvask med rent vand. Som du kan se på billedet herunder, så vasker White Lightning cleaner fuldstændig i bund og fjerner samtidig den meget blanke overflade i lak overflader, det gør det meget nemmere for malingen af hæfte godt. 

Så skulle den bare tørre. Der var fint varmt i den gamle stald og vinduerne står åbne i den her varme, så dagen efter var den fuldstændig gennemtør. Havde jeg villet male den her skænk med en meget lys farve, så havde jeg givet den Spærregrunder først - spærregrunder finder du her >>> Der er indbygget ET LAG spærregrunder i SILK ALL-IN-ONE Mineral maling. Men her frigiver skænken masser af farve fra formentlig både nikotion og gammelt lak, så skulle den fx males med Saltwater eller Tide Pool så ville jeg helt klart give den et lag spærregrunder ekstra inden jeg maler med Silk malingen, så den i alt ville få to lag spærregrunder. 
Men jeg har valgt at male med farven CAPE CURRENT fra Silk All-in-one Mineralmaling. Inden jeg går i gang med at male, får den lige en ganske let slibning over det hele. Det ligger træet ned, hvis noget har rejst sig lidt under vask, og det matter overfladen og giver en bedre hæfte for malingen. Hvis dit møbel er glat i overfladen - det vil sige blank lak, fliser, glas, plasticagtig, plastic, laminat, bambus og lign glatte flader - så skal du bruge en God hæftegrunder først. Vi anbefaler SLICK STICK - Det finder du her >>>  Men har du ikke den super glatte overflade - Så kan du gå i gang med at male med det samme. 

Cape Current er en mørk flot blå farve. Bemærk - den tørrer mørkere op end det du ser når du åbner dåsen. Brug en GOD pensel med syntetiske hår. Penslerne er dyre, men husker du at vaske dem efter endt brug - så holder de i Mange år, også selvom du maler meget. Du finder de GODE pensler ved at klikke her >>>

Påsmør malingen i et tyndt lag med pensel med syntetiske hår - sørg for at pensle det helt ud. Hvis du maler i for tykt lag, giver det synlige penselstreger, Arbejd ikke for meget i malingen, da det er selv-niveallerende. Brug lange fine strøg og videre igen. 

Jeg lader malingen tørre i 2- 4 timer Mindst - gerne til dagen efter. 
Her har skænken fået Et lag. Det dækker rigtig flot i første lag - men malingen har brug for to lag, så du er sikker på at den er godt beskyttet med sin indbyggede topcoat. 


Her er jeg i gennem første lag og jeg har kun brugt en dåse maling - det vil sige cirka 200 ml til en så stor skænk. 


Her har jeg malet andet lag på dag 2. 


Malingen dækker fantastisk - drypper ikke og er Så nem at arbejde med. Penslen har jeg lagt i en lufttæt pose fra dag 1 til dag 2, så den blev først vasket efter sidste lag maling. Som du kan se på billederne så er malingen fantastisk selv-nivellerende, den glatter sig selv ud og super sig ind i træet, så man kan se årene på træet. Det giver et Smukt og autentisk look. 


Jeg har til denne skænk brugt 1 bøtte maling - det vil sige 483 ml. Der var lige måske 10 ml tilbage - dem har jeg brugt på andre småting du kan se nederst. 


Håndtagene havde jeg egentlig planer om at skifte ud så jeg tog det ikke så tungt at der kom maling på. Men nu hvor den er færdigmalet, så syntes jeg den er SÅ fin med alle de matchende blå håndtag. Så den får lov at beholde de fine gamle håndtag og greb. 

Det færdige resultat af skænken der var blevet træt. Nu Updatet til en ny og moderne skænk, der er Super funktionel i et moderne hjem. 
Et lille til hvis du har en lille rest tilbage af maling - så kan du male små ting også . 
Her har jeg givet den samme maling på en lysestage i træ, en lille vase og en urtepotte. De glatte flader ville jeg normalt give slick stick hvis det var et møbel - men disse småting, de må holde så længe de kan :) 


Urtepotten er malet helt med to lag maling, vasen og lysestagen er bare "duppet" maling på hist og pist. 

Find Alt SILK ALL-IN-ONE MINERALMALING HER >>>