Mynte er med sine mange farver og modeller en meget populær køkkenserie blandt vores kunder. Mynte er et registreret varemærke og det er din garanti for kvalitet og originalitet. Mynte stentøj kan benyttes i Ovn, Mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser.

Der er nu 6 BASISFARVER indenfor Mynte serien og det er :

MYNTE PURE WHITE - kridhvid

Mynte pure white

MYNTE LATTE - sandfarvet

mynte latte

MYNTE ENGLISH ROSE - pastel lyserød

mynte english rose

MYNTE FRENCH GREY - grå. French Grey har været en af Sæsonfarverne, men er nu "forfremmet" til Basisfarve, grundet den enorme popularitet. Det er vi glade for.

mynte french grey 

MYNTE STRAWBERRY - pastel rød

mynte strawberry

MYNTE NORDIC SKY - pastel blå

mynte nordic sky

Derudover finder du Mynte i en Stribe Sæsonfarver - smukke modebaserede farver som kommer og er med i serien i 3-4 år. Derefrer udgår den og giver plads til nye farver. De nye farver i 2016 er ikke kun 2 farver som vi plejer at få, men hele 3 nye farver! De nye farver for den kommende sæson er:

Lemon Zest - en blød pastel gul

mynte lemon zest

Meadow Green - en lysegrøn eng i den tidlige sommer

mynte meadow green

Lavender Haze - en smuk afdæmpet pastel lavendel

mynte lavender haze

Udover de tre nye farver er der også en stribe nye modeller. De nye modeller er et smukt krus, en dyb tallerken, en saltboks og en serviet holder. Altsammen kan ses i kataloget.

Her hos Galleri-Hebe har vi hele tiden et stort udvalg af Mynte Stentøj. Du finder alle de skønne ting i vores varegruppe med Ib Laursens Mynte stentøj lige her >>>

Er der noget du savner, kan vi sagtens bestille det hjem til dig - Kontakt os endelig :) Er der noget i de nye farver, så vent ikke men skriv en besked til os med Din bestilling.

Se det Nye Mynte Katalog 2016 lige her >>>

Mynte stentøj katalog 2016

Blandt sæsonfarverne finder du også Mynte Cornflower, som var en af de to nye 2015 farver.

mynte cornflower