Lille Hebeline har haft SÅ travlt på arbejde, så hun har slet ikke haft tid til at renovere hus - MEN Nu har hun endelig haft gang i malerpensel og kreahyggelige ting. Det betyder at Badet nu er færdigt og klar til brug. Alle de gamle badeværelses-møbler har fået en overhaling med hvid kalkmaling i farven Natural white. 

Gulvet er blevet et smukt mørkegrønt med smukke mønstre i guld. Langt fra pastellerne i resten af huset - men Hebeline forelskede sig dybt i den mørkegrønne farve - så væggene har fået en matchende lysegrøn farve med kalkmaling. Hebeline har brugt farven Dusty green. Den syner lidt mørkere med det mørke gulv, men matcher det smukt. 


Hebeline elsker at hygge i badet - og så er det jo dejligt med lys og spa stemning :) 


 

Kan du lide Hebelines nye badeværelse ? 

Har du brug for tips eller idéer til hvordan du laver nogle af helt små ting - så sig endelig til - vi deler gerne idéerne.


HEBELINE ER HEBEHOME.DK 'S MASKOT ♥ DEN YNDIGSTE LILLE PIGE MUS LAVET AF SØDESTE KARINA ♥ - SE HEBELINES REJSE TIL HEBEHOME HER >>>

HAR DU LYST TIL AT FØLGE MED I HEBELINES HYGGELIGE LIV MED SÅ SYSLER, NYE TING OG SAGER - SÅ HAR HUN SIT HELT EGET KAPITEL PÅ BLOGGEN HER >>>