Nyhed
Vælg rigtigt
Vælg de rigtige dåser - når du investerer i nye dåser til køkken, spisekammer, bryggers eller måske til krearummet, så er det vigtigt at klarlægge formålet med dåserne. Skal de være lufttætte? Skal de kunne komme i køleskab / fryser? Skal de være flotte? Skal der være gennemstrøm af luft? Hvilken størrelse har du brug brug?
Slutter låget tæt?

Der er stor forskel på dåser, og til tørvarer som mel, sukker, flormelis mm vil du gerne undgå dyr (melmøl) og fugt, så der er det særlig vigtigt med et lufttæt låg. Mange fødevarer dåser slutter tæt, men nogle slutter ikke 100% tæt, så tjek om der er en god fleksibel gummiring i dåsen. 

Find vores store udvalg af dåser her >>>

Med luft

Tørvarer som kan afgive fugt, skal ligge i dåser hvor de kan få "luft". Det vil sige dåser der ikke er lufttætte. Det kan være metaldåser, brødbokse mm. De egner sig perfekt til fødevarer, som brød, løg, hvidløg, tomater, knækbrød mm. 

Find alle dåser og brødbokse her >>>

Dåser størrelser

Det ser lækkert og indbydende ud med et flot system - alle dåser er ens og de er markeret med indhold, så du ved hvad der er i dem alle. Det gør hverdagen Langt nemmere. 

De fleste serier af dåser fås fra de små krydderi dåser helt op til 5000 ml dåser. Så find ud af hvad du skal bruge og hvor mange af hver. Til info - så skal 2 kg mel bruge en 3500 ml dåse. 

Find alt i dåser her >>>

Dekorative Dåser
Dåser der skal stå fremme er altid dejligt hvis de ser godt ud! Men det stiller krav til udformning og materiale og derfor er de ofte dyre når de er godkendt til fødevarer. Men det ændrer ikke på at man godt kan give den gas med Flotte dåser.
Vælg dåser der kan genbruges

Vælg dåser i glas, metal og keramik. Det er dåser der har en meget lange leveralder, og de kan genanvendes til nyt når du vil have dem skiftet ud. De tåler høje og lave temperaturer og de fleste tåler opvaskemaskine og fryser, så de kan gøres ordentlig rene. Plasticdåser bliver hurtigt kedelige, ridsede og nussede at se på og det ønsker man jo ikke sammen med fødevarer. 

Find Gode dåser her >>>

Sevilla - fast sortiment
HebeHome
Dømmestrupvej 59
5792 Årslev