Den Eventyrlige Magiske Jul

Du har nu muligheden for at bestille de Flotteste ting til en overvældende smuk jul. Dekorer som på de smukke herregårde i Frankrig og England - Giv den gas med de nye Julekollektioner "Golden Christmas" , "Winter Wonderland" og "Magical Christmas". 

Alt i vores eksklusive julekollektion er håndmalet, håndsyet og hånddekoreret. Lavet i eksklusive materialer i høj kvalitet med de smukkeste detaljer, der skaber den smukkeste og Mest magiske Julestemning.  Ønsker du Blikfang i din butik - så er her masser af flotte "centerpieces" der skaber stemning og opmærksomhed. Varerne leveres i løbet af september og oktober. 

Vi opfordrer dig til at bestille med det samme, da der er Begrænset antal af Alt ting. Vi ønsker dig en Magisk Eventyrlig jul. 

Golden Christmas

Den første kollektion er GOLDEN CHRISTMAS. Den er fyldt med varme gyldne farver som creme og selvfølgelig Masser af GULD. Der er også Glitter og sølv med i denne kollektion med masser af Waouuu effekt. Du finder de smukkeste og mest detaljerede glaskugler og Mange andre smukke ting, der er værdige til at blive CENTER PIECE på det smukkeste julebord. 

Find hele GOLDEN CHRISTMAS Kollektionen her >>>

Magical Christmas

Den anden kollektion er Magical Christmas. En smuk og eventyrlig jul i Røde, grønne og hvide toner. Fyldt med magi i alt fra Flyvende rensdyr til små pynte-lege-syge mus. Det er også her du finder det Magiske Nøgleskilt og de hjælpende Alfer. Der er også en meget smuk serie af eksklusive bordløbere, julestrømper og juletræstæpper - der er Helt fortryllende at se på. 

Find hele MAGICAL CHRISTMAS Kollektionen her >>>

Winter Wonderland

Den sidste kollektion er Winter Wonderland. En fortryllende kollektion af hvide og sølvdryssende toner, der spreder en magisk julestemning. Du finder Masser af glitter og sølv, eventyrlig detaljerede glaskugler, Ballerinaer, Engle og sneklædte pelsdyr. 

Find hele WINTER WONDERLAND Kollektionen her >>>

 

 
bottom border
HebeHome
Årupvej 41
5492 Vissenbjerg