Vi fejrer den Nye Webshop er Gået i luften :O) 

Masser af de Lækreste ÅBNINGSTILBUD - NYE TILBUD HVER DAG - Find alle tilbud her >>>

Og vi kan præsentere en FANTASTISK LÆKKER NYHED!
- Bestik fra Italien -BESTIK I HØJ KVALITET!

Med det helt rigtige bestik er det ingen sag at dække et smukt bord, der imponerer dine gæster. Bestiksæt er en perfekt indflyttergave til de unge, der flytter hjemmefra. Det er også perfekt til dem der samler på bestemte serier eller porcelæn, hvor bestikket meget gerne må matche i stil og farver. 


Neva Bestik er designet og produceret i Italien. Neva er en familie virksomhed der gennem generationer nu har over 20 års erfaring med produktion af bestik. Neva producerer bestik i former og farver efter tidens trend og stemning. 

Find det Nye Smukke BESTIK her >>>






Kvalitet

Alle produktionsteknikker foregår lokalt i på Nevas fabrik i Italien. Det betyder at alle processer i produktionen er varetaget med store kvalitetskrav.

Et af kvalitetsstandarderne, der kendetegner Neva bestikket er den synlige stålkerne, der er lagt mellem håndtaget, som er dekoreret med en speciel forarbejdningsteknik, der gør det muligt at bestikket kan komme i opvaskemaskinen og stadig holde flotte farver, da farvetrykket er forarbejdet under temperaturer på over 200 grader. Samling af bestikket foregår under topmoderne maskiner, som for eksempel ultralydssvejsning, der sikrer en høj kvalitet og en lang levetid på bestikket. 


Der anvendes kun rustfri stål til metaldelen, og alle materialer, der ellers er anvendt som primær polypropylen, ABS, polyester og methacrylat er totalt allergivenlige og certificeret i henhold til de nuværende standarder i EU. 

Find det Nye Smukke BESTIK her >>>

Flotte Designs

Du kan lige nu vælge mellem fem forskellige designs. Tre sæt med Polka Dots i lyseblå, lyserød eller rød. Og et helt sart lyseblåt design, enkelt og fint. Og det sidste er med smukke roser.  De fem flotte design matcher så smukt med vores Greengate serier, Alice serier, Mynte serier og andre stel, som for eksempel Dots fra Krasilnikoff eller Lilje fra C&E.  

Find det Nye Smukke BESTIK her >>>


Perfekt som Gave


 Julen nærmer sig og som Gave idé er de her bestiksæt perfekte. Du får et sæt til hele 6 personer, og det leveres pakket i en æske, Og vi pakker selvfølgelig gerne gaven smukt ind, så du bare lige skal sætte et til og fra kort på.

 

Find det Nye Smukke BESTIK her >>>






 

Find det Nye Smukke BESTIK her >>>