Friske blomster er Så smukke - hvem elsker ikke at få fyldet hjemmet med flotte buketter?

- men bagsiden af medaljen er at buketterne holder sig ikke ret længe og de er dyre at købe igen og igen. Men Nu kan du få så smukke buketter, og du kan bruge dem igen og igen og Kun købe dem én gang!

Køb de nye flotte kunstige blomster vi nu har fået i butikken. Og lav dine egne smukke buketter. De flotte blomster er Meget virklighedstro og er flotte både som single grene og som hele buketter. Du kan forme og bøje de fleste grene, så de danner en smuk buket, hvad enten den skal være løs eller stram eller måske hovederne skal bruges til at pynte på bordet spredt med en blød hånd. 

Kombinér de flotte kunstige blomster og grene, så du får både "grønt" og blomst i buketterne, Der er mange forskellige længer og du kan selvfølgelig klippe dem af så de passer i længden, men du kan også bare sno dem rundt i bunden, så de stadig kan bruges i den fulde længde til et andet formål senere hen.

 

Slip for vedligehold, vandskift og udskiftning - bliver de støvede, så skyl dem en tur under vandhanen eller bruseren. Så er de smukke og friske igen. 

Vi har nu en meget stor variation af smukke blomster, der er velegnet til buketter. Du finder det hele lige her >>>

Rigtig God fornøjelse med dine nye buketter, der holder!