Så er der masser af nye lækre krukker i shoppen - Altid et meget stort udvalg og direkte levering til dig. Vi leverer i hele landet  - også til Bronholm. For ikke brofaste øer, kontakt os for en leveringspris. 

      

Alle vores havekrukker er produceret i Danmark. Havekrukkerne er Dansk håndværk, støbt i nordnorsk marmor, færdiggjort i hånden, frostsikret med rustfri armering - og selvfølgelig rengøringsvenlige. Husk at krukkerne skal tømmes for evt. vand inden frost. Garantien dækker ikke frostsprængninger pga. vand. Husk altid at ligge potteskår eller andet dræn i bunden af din blomstervase, så der er frit afløb for vandet. 

Alle Lahema marmor potter og havekrukker kan bestilles til afhentning hos Galleri-Hebe eller de kan leveres med fragtmand. Der sendes ikke Lahema marmor med Postnord.

Med Lahema marmor blomster krukker, har du noget virkelig smukt at se på hele året rundt. Krukkerne holder godt på fugtigheden og udtørrer ikke så nemt, som fx. terracotta potter. De har en god rummelighed og du kan have planter stående i hele året rundt.  

Find Din nye Krukke her >>>