Det er vist ingen hemmelighed længere... Vi Elsker de røde og hvide juletoner i år! De gængse farver i alle vores juleting i år er i allerhøjeste grad præget af de røde og hvide farver kombineret med sølv - zink eller træ - rattan. Det er de klassiske julefarver der ryger frem på 1. pladsen i år. Der er Så mange ting vi er Helt vilde med og det gennemgående er den nostalgiske jul med kælke, skøjter, trommer, julemænd, lyskæder, juleklokker, glaskugler og meget mere.

 

Vi nyder at pakke alle gaverne til Advent smukt ind og julegaverne sniger sig så småt ind i hjemmet også. De prydes med smukt bånd i røde og hvide toner eller bånd med klassiske ornamenter som juletræer og julestrømper.

 

Pakkerne prydes også med pakkepynt i alle afskygninger - det er ikke kun selve indholdet men vi nyder også synet af de smukt indpakkede gaver.

 

 

 Når du vil pakke ekstra smukt ind, så brug "rigtigt" bånd - bomuldsbånd - her ses en smuk rød og hvid udgave - men vi har et væld af farver og udseender til at lave de flotteste pakker til jul. Du kan lave de Fineste pakker og finde båndet til dem lige her >>>

 

 

 

 

 

 

Trommer kan man Aldrig få for mange af - dem og klokker er så inkarneret i vores danske jul at det må man bare have masser af - Og syntes du der er Lidt for mange trommer rundt omkring i hjemmet? - Så saml dem i farver der matcher og lig dem i en smuk rattan kurv med lidt grankviste eller enebær stukket ned hist og pist. Enkelt, rødt, dansk og nostalgisk smukt.

Du finder selvfølgelig også et fint udvalg i de gammeldags brune trommer og de helt hvide flotte jerntrommer. Køb trommer her >>>

 

 

 

 

  Småkager hører sig jo julen til ♥

 

Vaniliekranse, finskbrød, pebernødder og figur småkager der sirligt bliver pyntet er en fast del af Juletraditionen her i hjemmet. Så udvalget af kagedåser er også Ret stort.

Vi elsker dåser der kan rumme en masse lækkerier til Jul - for udover alle de lækre småkager, bliver der også produceret en hel del lækkert konfekt, havregrynskugler og fyldte chokolader.

 

Alle lækkerierne bliver nydt til de to daglige julekalendre i Tv sammen med en dejlig kop kaffe og varm chokolade til børnene. Har du faste traditioner til Jul?

 

- Vi nyder traditionerne og mærker at børnene jo større de bliver - også holder hævd i det kendte og hyggelige ♥

 

Er du klar til bageriet? Ellers find lidt til dine småkager og lækkerier her >>>

 

Hvordan kommer Din Jul til at se ud? - Har du lyst til at se meget mere Julepynt, julehygge, juledåser, juleskilte og meget mere Jul, Klik bare her >>>