greb og knager

Skal der luftforandringer til? Et nyt møbel, stort som lille, bredt som smalt, hvidt eller sort - kontraster og ligheder - gør en verden til forskel på boligen. Ethvert møbel er med til at lave et sceneskifte i boligen. Nye møbler kan hjælpe til at understrege en bestemt stilart, eller bløde op på mere kølige toner. Møbler er ofte en lille investering, som vi allesammen tænker lidt over inden vi køber. Møbler følger os ofte i en hel del år, før vi leverer det videre til et nyt liv i genbrugsklæder.

Tendenser i indretningen i tiden er klart "Det Personlige hjem" - vores egen stil, vores egen sammensætning, vores egen måde at bruge og genbruge ting på. Det personlige hjem er en skøn og vild kombination af nyt og gammelt. Der findes ikke det rigtige og det forkerte. 

Vi kombinerer rå materialer som træ og sten med bløde tekstiler og kalkmalede flader. Genbrugsmøbler med historie og patina bringer liv og sjæl til nye møbler. Kombinationen af nyt og gammelt og nye måder at bruge tingene på gør dit hjem til DIT HJEM. Det kan være svært at få alt i genbrugsmøbler, men i dag kan næsten alle møbler fås i nye "genbrugsmøbler" - altså møbler som er lavet med masser af charme og patina - liv og sjæl. Det gør det meget nemt for os alle at få et lækkert hjem. 

Når man mixer mange ting og materialer, kan "pointen" i hjemmet forsvinde. - Find derfor Din røde tråd i indretningen, nogen som kan trækkes igennem alle rum og skabe sammenhæng. Det kan være Ét materiale der går igen i alle rum - for eksempel hvide træ møbler, det kan være at farven grå er gennemgående i alle rum. Oftest kigger man på et rum og får det til at hænge flot sammen, men hvis man kan trække tråden igennem til alle rum, giver det et stort overskud og rolige omgivelser til din hverdag.