Chic Antique er en af Galleri-Hebes faste leverandører.

Chic Antique designer smukke reproducerede franske møbler, smukke glas- og emaljelamper, vintage påske ting, vidunderlige lysekroner, tekstiler i de skønneste farver, gamle franske kurve, bedelys i skønne farver, flotte lanterner med krummelurer, finurlige flasker og nostalgiske patentlåg - alt sammen i den autentiske franske landstil, som du kender hos Chic Antique. Find det hele her på hebehome.dk. 

chic antique brugskunst

Gør dig klar til at opleve den mest betagende og vidunderlige kollektion nogensinde. Med inspiration hentet direkte fra de sydfranske brocante markeder kan du nu genopleve den unikke autentiske atmosfære i dit eget hjem.

Den smukkeste gyngestol, der giver anledning til en god bog eller til at fortælle anekdoter til ens nære. Samtidig kan du dekorere væggene med unikke rammer i ægte oldemor-stil og trække oldemor-stilen med ind i køkkenet med de mest charmerende og yndige vinglas, der fortryller din bordopdækning. Bland de charmerende autentiske varer med de fineste pelstæpper og puder, masser af nye sølvvaser, lækkert zink til ethvert formål, bestik, batterilys, bånd, potter, fade, greb og MEGET MEGET MERE - mere end 2000 lækre nye varer fra Chic Antique. 

Det sidste nye katalog fra Chic Antique er nu udkommet. Varerne kommer hen på efteråret og starten af det nye år. Du kan allerede Nu bestille varer fra det nye katalog. Skriv til gh@hebehome.dk eller send en besked til Hebe på Facebook.

Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores nyeste katalog... AMAZING AUTUMN...

 

brugskunst fra chic antique

Din stil - dit hjem!

#haveitall

Gå på opdagelse og bliv inspireret til det smukkeste og mest romantiske bolig interiør.