Indretning af Stemningsfyldt cafe

Det kan være svært både at indrette og være Rigtig god til mad og cafe - så har du brug for hjælp til at indrette din nye cafe? Så giv os et kald. Her har vi samlet lidt inspiration og tips til indretning af en lækker cafe med masser af rar og hyggelig stemning hvor man har lyst til at være. 


1. Stemning

Inden du begynder et projekt, skal du altid finde den stemning, du ønsker at formidle. Hvilken følelse skal man have når man er i din cafe? Skal det være en trendy indretning? Skal det være minimalistisk? Skal det være hyggeligt? Skal det være en "loose" stemning? Mærk efter hvad du gerne vil have folk til at opleve når de kommer hos dig. 


2. Moodboard

Lav et moodboard med farver, ønsket atmosfære, møbler og detaljer, så du kan visualisere den retning, du ønsker, at projektet skal tage. Klip gerne billeder ud fra magasiner, eller gem billeder på din computer, der kan hjælpe dig på vej til at skabe den stemning, du ønsker. Moodboards er fantastiske til at skabe overblik over de typer af materialer og stemninger du ønsker at sammensætte. 

 

Måske det er din mad der giver dig inspiration til indretningens farver og udtryk


3. Brands

Find ud af hvilke brands du kan bruge til at levere den ønskede atmosfære - find gerne en butik der har de fleste af dine ønskede brands så du kan få hjælp til levering / indretning / pris mm. 

Jeps - det er Jens og Cindy du ser på billedet her - Altid hjælpsomme og klar til en snak :)

4. Genbrug

Overvej at bruge Genbrug -  Genbrugsting kan upcykles til et super fedt look - hvad enten du er til det rå, maskuline og industrielle look, men også masser af smukke gamle træmøbler, eller et romantisk look eller måske endda en fransk cafe stemning. Tænk på bæredygtigheden i at bruge genbrugsting, det giver en god status for din butik. Vi er særlige effektive til at finde ting der kan genbruges og matches i en større sammenhæng. 


5. Materialer

Find en balance mellem blødt og hårdt. Det er vigtigt at matche materialer så du ikke får et meget klinisk look. Mix for eksempel træ metal og læder. Eller Velour, metal og grønne planter. 


6. Akustik

Tænk på lydniveauet. Brug tekstiler, tæpper, eller arbejd med akustikpaneler. Dette er især vigtigt i et restaurantmiljø, der kan være ret støjende. Det skal være rart for dine gæster at være længe i cafeen. Brug gerne tunge tekstiler til at opsluge støj. 


7. Planter

Brug planter! Hvad enten du vælger kunstige, tørrede eller levende planter og blomster, så giver det den bedste og rareste atmosfære. I vores natur har vi brug for at være omgivet med planter - så vi stræber gerne efter at være i rum med planter. 


8. Farver

Farver er essentielle for din indretning. De skal matche en stemning du ønsker i din cafe - men overvej også hvad du vil opnå med farverne? Hvilket udtryk vil du gerne have de skal give? Farver kan bruges til at dæmpe eller til at skabe vildskab - så brug dem til det du ønsker. Tag gerne udgangspunkt i dine egne favorit farver - det er jo også dig selv der skal være og trives i din cafe. Farverne skal selvfølgelig afspejle den stemning - stil du går med. Men paletten er stor, så der er mange muligheder. 


9. Rengøringsvenligt

Uanset hvordan vi ønsker tingene skal udforme sig i stemninger og atmosfærer - så er den samlede pakke nødt til at være nem og rengøringsvenlig, så du kan holde en høj standard i den nye cafe. Vælg materialer der er nemme at vaske og holde, og som ikke slides for hurtigt. 


10. Waou

Indret dig med en waou faktor - gerne noget som står ud i din cafe - noget som folk husker - noget som er "eye-cathing". Vi har masser ideer til Waou faktor . Kontakt os med dit mood board og projekt - så kan vi snakke sammen om ideer og planer derfra. Ønsker du konsulent bistand til indretning koster det 500 kr plus moms i timen og plus kørsel.