Har du prøvet vores nye Silk All-in-one Mineral maling? - Malingen til dig der ønsker den Nemme løsning! 

Dette smukke skab er malet af Annie Loveday furniture - Brand ambassadør for Dixie Belle, firmaet som laver Silk malingen.

Det flotte skab er malet i farven Bay breeze.


 

Farven er en helt sart lys blå med en lille bitte snert af lysegrå afhængig af lyset den står i. Den ser fuldstændig lys ud når du åbner bøtten, men som alle andre Silk malinger, tørrer den lidt mørkere op. 


Bay Breeze farven kan måske i virkligheden bedst forklares som den smukke strand sydpå...i morgensol .. hvor morgendisen ikke helt har forladt stranden. Håber det kan give en god indikation af farven.

Hvad kan Silk All-in-one Mineral Maling bruges til ?
Silk malingen er velegnet til alle de overflader hvor du ønsker en satin blød og glat overflade, der er vaskbar, holdbar og nem at bruge. Den er Super velegnet til at fornye dine køkkenskabe, møbler, spiseborde, garderober, vaser, æsker, kasser, - alt hvad du lyster. Den er også super velegnet til brug udenfor på havemøbler, krukker og lign. MEN husk den har 30 dages hærdetid! - Overhold hærdetiden for det bedste og mest holdbare resultat.   

 Silk All-in-one Mineral maling indeholder:

  • et lag Spærregrunder
  • et lag Primer
  • et lag Maling
  • et lag Topcoat

God Dækkeevne med høj pigmentering, Nul VOC

Dækkeevne er cirka 100 ml pr 2 m2 i et lag

Tørretid ca 2 timer

Hærdetid 30 dage


Vejledning til Silk All-in-One Mineral Maling:

1. Afvask dit møbel i grundrens

Lad det tørre helt - slib med en let hånd over det hele - aftør for støv

2. Ryst malingen og rør godt rundt med en rørepind, sørg for at komme helt i bund

3. Påsmør malingen i et tyndt lag med pensel med syntetiske hår - sørg for at pensle det helt ud. Hvis du maler i for tykt lag, giver det synlige penselstreger, Arbejd ikke for meget i malingen, da det er selvniveallerende. Brug lange fine strøg og videre 

Malingen må ikke fortyndes med vand, da der er indbygget topcoat

4. lad tørre i mindst to timer

5. Påfør andet lag - også tyndt helt udsmurt for en smuk finish. Der skal ikke bruges sandpapir imellem.

6. Maler du en mørk overflade med en lys eller hvid farve kan det være nødvendigt at male tre gange for at dække helt eller hvis møbler er meget sugende. Ellers er det nok med to lag maling.

7. Rengør pensel i varmt vand

Kan bruges sammen med andre kalkmaling produkter, der kan bruges voks ovenpå, der kan blendes andre farver ovenpå og der kan også bruges glaze ovenpå. Silk malingen indeholder allerede et lag topcoat så den skal ikke efterbehandles for bedre holdbarhed, kun hvis du ønsker effekter kan du bruge andre produkter ovenpå. 

Hvis du vil patinere med sandpapir for at få et vintage look, så gør det indenfor det første døgn. Det tørrer hårdt op og det bliver svære at slibe jo længere tid der går. Brug en ekstra topcoat hvis du sliber.

Malingen er UV resistent, skimmelafvisende, vandafvisende, smuds og fedt afvisende.

Super god at bruge på køkkenlåger, garderobeskabe, havemøbler og lignende der bruges meget. 

Malingen er ikke helt mat i overfladen men semi-matt. Kan sammenlignes med en æggeskal. 


5 TIPS til Succes med Silk All-in-one Mineral Maling! 


1. Forbered dit møbel Grundigt!
- Det vil sige afvaskning, tørrering og den Helt lette slibning - Spring ikke over! - Det er vigtigt for et godt resultat! Vi anbefaler at du bruger Dixie Belles egen sæbe : White Lightning - Det er en kraftigt rensende sæbe, som er perfekt til at rengøre møbler inden maling. Du vasker af - og renser efter med rent vand og lader tørre. Slib til sidst og tør støv af. 

2. Bløder dit møbel?
- Hvis dit møbel er en type der kan "bløde" det vil sige frigive Tanin - harpiks - gamle rester af nikotin og lign - så er dit møbel en "bløder". Silk malingen indeholder allerede 1 lag spærregrunder (BOSS) - MEN der kan være nogle tunge drenge - som har brug for mere end et lag. Så skal du bruge 1 - 2 lag spærregrunder mere inden du maler. "Blødningerne" viser sig typisk på de lyse farver og trækker ud som lyserøde, gullige eller grønlige plamager hist og pist. Det er sjældent over hele møblet. Du finder spærregrunder ved at klikke her >>>

3. Glat overflade
Skal du male en super glat overflade? - Så er det nødvendigt at forberede overfladen med 1-2 lag enten primer eller Slick Stick, det finder du her >>> 
Disse produkter sikre en Lang holdbarhed på din maling. Du kan sagtens male de glatte overflader og få malingen til at sidde fast, men kradser du lidt i overfladen, så kan du lige ridse det af. Giver du din overflad Slick stick eller lign primer, så holder malingen sig meget bedre fast. 
Superglatte overflader er for eksempel Glas, plastic, metal, laminat, bambus, fliser, glaseret keramik og lignende. 

4. Pensler
Jeg tror en af vores faste indlæg alle steder er at dit resultat bliver en følge af et værktøj du har valgt at bruge. Penslerne har kæmpe betydning for dit færdige resultat. 

Ønsker du en overflade hvor du kan se penselstrøg - så er det rigtig fint at bruge billige naturhårsbørster. Ønsker du en overflade der er glat og helt fin så skal du bruge de rigtig gode pensler med syntetiske hår. Penslerne er dyrere - MEN de holder i mange år og du får det smukkeste resultat, hvis du ønsker en blank og glat overflade uden synlige penselstrøg. Silk malingen er selvniveallerende men har brug for en GOD pensel. Du finder de gode pensler her >>> 
Den bedste serie pensler vi har, er den der hedder Professionel. En GOD investering for et rigtig godt og smukt resultat. 

5. Hærdetid
Overhold Altid hærdetiden på de 30 dage. Overholder du ikke hærdetiden, så er malingen ikke så holdbar som lovet. Du kan tage tingene i brug med forsigtighed indenfor, men vær meget forsigtig i omgangen med det. 

Spørg
Er du i tvivl - så spørg gerne :) Skriv til os her >>>

Sharing is Caring - Del gerne før og efter billeder af dine nymalede ting. Vi elsker at se billeder og der sidder masser af søde mennesker derude, der elsker at se inspiration til deres næste projekt - stort som lille. Så send os gerne før og efter billeder af dit projekt, og skriv hvilke produkter du har brugt. Du er også hjertelig velkommen til at dele dem i vores facebook gruppe her >>>

Rigtig God fornøjelse med din nye maling :)