Julen nærmer sig med Hastige skridt! Og lige om lidt er det sidste chance for at få sendt julegaverne afsted.

Alle Bestillinger modtaget Senest den 21. december kl. 14.00 - når frem inden Jul.

Bestiller du ordrer efter den 21. december kl. 14.00 - sender vi hurtigst muligt, men vi kan ikke love det når frem inden jul.

Er du usikker på om du er hjemme til at modtage pakken når den kommer, så vælg afhentning i nærmeste postbutik. Det tager en ekstra dag for postnord at bringe pakken videre til en postbutik, såfremt du ikke er hjemme.

HUSK ALTID GRATIS GAVEINDPAKNING - OGSÅ TIL JUL!

Skriv i kommentarfeltet, hvilke varer, du ønsker, der skal pakkes ind. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til en julegave eller flere. Vi sender også gerne din julegave direkte til den, der skal have glæden af at modtage den. Alle julegaver kan byttes frem til og med den 16. januar 2017.

Har du spørgsmål til betaling eller levering eller ønsker hjælp til Julegaver - så er du velkommen til at kontakte kundeservice her >>>

Vi holder Lukket den 23.12 - til og med den 26.12 :)

Det store Juleudsalg skyder om sig med de lækreste Juleting til halv pris og derunder! Vi har fratrukket 50 % af prisen - UANSET førpris - så der er masser af spare!

Kom til Juleudsalg her >>> Men skynd dig, der er masser af varer, der allerede er udsolgt!

Vi har i dag fyldt op med 100 nye Pudebetræk til det store Pudeudsalg!

Du kan komme til Pudeudsalg her >>>

Udover Alle de mange fantastiske Tilbud, som du finder i vores netbutik, så er det de seneste par uger stormet ind med Masser af Nye varer.  Vi går altid efter at kunne levere vores flotte varer til den bedste pris, derfor fås mange varer kun i begrænset antal, og derfor går det ofte hurtigt med at der er udsolgt. Derfor har vi her lavet en oversigt over de 200 nyeste varer i webshoppen, så kan du altid få et hurtigt overblik over hvad vi får hjem, og måske være blandt dem der får fat i de gode tilbud.
Du kommer til de 200 nyeste varer lige her >>>

Vil du gerne have et overblik over ALLE TILBUD i netbutikken - Så er det Lige her >>>

SIDSTE DAGS GAVE IDEER!

Her får du Årets TOP 5 i gaver:

1. Sengetøj

2. Mynte Stentøj

3. Kasser og Dåser

4. Smykker

5. Håndklæder

PSSSTTTTT...... Sengetøj og håndklæder har været Nææææsten udsolgt - men vi er i fuld gang med at ligge både nyt sengetøj OG håndklæder ind i netbutikken også :)

Så er der bare lige tilbage at ønske en Glædelig Jul og et Fantastisk Nytår - Tak for Alt og tak for Din opbakning til vores lille skønne butik.

 

Glædelig Jul  ♥ KH Hebe ♥