Få en Månedskasse hos Hebe

Udgivet af Jens 16/09/2016

Månedskasse

 

Hos HebeHome får du automatisk adgang til en månedskasse, når du opretter en konto.

 

Månedskassen kan du bruge til at samle varer sammen løbende igennem en måned - når måneden slutter gør vi månedskassen op, sender en mail med beløbet, der skal betales, vi pakker og sender varerne i kassen til dig, så snart betalingen er modtaget.

 

Betalingen skal være modtaget senest 2. hverdag efter opgørelse af kassen. Alle kasser opgøres den sidste hverdag i måneden, det er ikke muligt at have kassen i længere tid. Du kan Altid få din kasse sendt før "tid" - så skriver du bare en besked til os, enten her til kundeservice >>>   eller på facebook >>>

 

Vi pakker rigtig mange kasser hver måned, så din månedskasse sendes til dig indenfor en uge efter betaling. Har du brug for en hurtigere forsndelse anbefaler vi at du laver en Almindelig bestilling og Ikke ligger varerne i månedskasse. 

 

På denne måde kan du samle alt det, du ønsker dig og kun betale fragt en gang.

 

Når du lægger en vare i din Månedspakke, er varen købt, så lig kun ting i din kasse, du ønsker at købe.

 

SÅDAN GØR DU:

 

1. LOG IND

Klik på "konto - knappen" øverst på siden. Det ser således ud på en pc,  - på tablet og telefon er det symbolet, du skal klikke på.

 

Log ind på din konto

Du logger ind med din emailadresse og din adgangskode, som du selv har lavet - klik på glemt adgangskode, hvis du ikke kan huske den for at få tilsendt en ny adgangskode på din email. Du kan altid selv ændre denne kode, når du er logget ind.

På din konto kan du ligeledes altid se, hvad du har i din månedskasse.

 

2. FIND VAREN

Du kan handle når du er logget ind her i netbutikken, ved at tilføje varen til din månedskasse. Find den vare du vil købe og klik på billedet.

 

Find varen du vil lægge i din månedskasse

 

 

3. KØB VAREN

 

Du er nu inde på varesiden, og når du er logget ind, så kan du se feltet "TILFØJ TIL MÅNEDSPAKKE" 

 

Køb varen til din månedskasse ved at klikke på denne knap. Ønsker du at afregne og få sendt med det samme klikker du i stedet på "LÆG I KURV" - som den helt almindelig måde at handle på.

 

 

Læg varen i månedskassen ved at klikke på knappen Tilføj til Månedspakke

 

 

Din månedspakke er nu opdateret med dit nyeste køb. Den trækkes ud af lageret med det samme og lander i din kasse. Netbutikken kvitterer for modtagelse af din bestilling ved at lave den her grønne bjælke øverst på varen.

 

 

Du får besked om at varen er lagt i din månedskasse

 

 

Du er også velkommen til at handle ved at skrive på opslag i vores facebookgruppe: "SKØNNE GAMLE SAGER & OUTLET BRUGSKUNST" - der har vi også auktioner, hapstilbud, forudbestillinger og mange andre hyggelige ting.

 

 

4. OPGØRELSE

 

Du modtager en mail med beløbet, der skal betales den sidste hverdag i måneden.

Tjek evt. din spammappe, hvis du ikke har set mailen.

Det er ikke muligt at have kassen i længere tid end en måned ud. Du kan Altid få din kasse sendt før "tid" - så skriver du bare en besked til os,

enten her til kundeservice >>>   eller på facebook >>> 

 

Betalingen skal være modtaget senest 2. hverdag efter opgørelse af kassen.

 

På din konto i netbutikken kan du vælge hvordan du vil betale og hvordan du vil have din månedspakke sendt. Du kan også ændre adresse og se de oplysninger vi har gemt på din konto.

Klik på konto og du kommer frem til menuen her:

Log ind på din konto

Find din månedskasse på din konto

 

Nederst på siden hvor du ser indholdet af din månedskasse skal du angive hvordan du ønsker at betale samt leveringsmetode. Har du ikke selv har forvalgt, så vælger den automatisk Mobilepay samt Levering til den pakkeshop, som står øverst på listen.

Og du kan selvfølgelig se de ting du har købt, som nu ligger i din månedspakke og venter på at komme hjem til dig.

 

Indhold i månedskassen

 

 

 

5. FRAGT

 

Når du samler ting i en månedskasse, er der fast porto med GLS

Pakke uden omdeling koster 70 kr (til den nærmeste Pakkeshop)

eller

Pakke med omdeling koster 90 kr. (til din adresse) HUSK at udfylde Fuldmagt til GLS hvis du ikke er hjemme til at modtage din pakke. Det koster et gebyr på 20 kr for omdirigering til pakkeshop.

Denne porto er fast uanset hvor meget du fylder i kassen. Dette gælder ikke marmor og møbler - kontakt os for fragtpris på det. 

 

6. BETALING

 

Vi tager i mod betaling via Dankort, Netbank, mobilepay eller Paypal - og for udenlandske kunder IBAN. Se mere under vores handelsbetingelser.

The bank account for foreign customers is:
IBAN: DK2568800002911195

Betalingen skal være modtaget senest 2. hverdag efter opgørelse af kassen

Inde på din konto kan du gemme hvilken betalingsmetode du ønsker :)

 

Er der noget som helst du vil spørge om eller vi kan hjælpe med, - så skriver du bare en besked til os i kundeservice >>>  

 

Vi ønsker dig Fantastisk dejlig fornøjelse med din Månedspakke og vi håber du bliver glad for den. KH Hebe

Har du lyst til at kigge forbi vores Facebook Hygge Gruppe? - Skønne Gamle Sager & OUTLET Brugskunst >>>