Menu
Kurv

Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat

Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat
Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat
Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat
Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat
Søgeord : mynte , stentøj , tallerken , ib laursen
Sæt med 6 Mynte Dybe Tallerkener - Latte - 20% rabat
528,00 kr.
Uden moms: 422,40 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres slut august IB
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: LB-2040-01C
  • Est. vægt: 4.00 kg
  • Levering (DK) fra: 58,00 kr.

Mynte stentøj i lattefarven fra ib Laursen- Latte Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Latte - sand / beige

Her får du en klassisk dyb tallerken, der egner sig perfekt til hverdagens brug. Størrelsen er god til en lækker hjemmelavet porresuppe eller en stor portion cornflakes.

 4,5 x 21 cm

Prisen er for 6 stk. dybe tallerkener. Her køber du en samlet pakke - det vil sige en fuld kasse. Det hjælper os og så giver dig en Ekstra god pris :) Derfor har vi fratrukket 20% rabat på normalprisen :) Prisen er reguleret. 

Dette er en bestillingsvare. 
Denne vare kommer som angivet under lagerstatus

BEMÆRK! - Bestiller du andre ting sammen med denne vare sender vi hele ordren samlet, så snart de kommer på lager. Ønsker du at få sendt de andre ting først, skal du lave to bestillinger :-)

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Denne vare matcher også Boheme Stilen

Naturlige materialer, farverige mønstre og utraditionelle detaljer: det er den bohemeagtige interiørstil. Perfekt til alle, der leder efter en unik og personlig indretning. Med din boheme stil kan du være kreativ og kombinere forskellige kulturer og epoker. Tænk på vintage møbler, makreme hængende planter og farverige puder. Vil du give dit interiør et bohemepræg? Så tjek vores kollektion af boheme interiørtilbehør og skab din egen boheme stil!

Klik her og Få tips til Hemmeligheden bag Bohemestilen : Et indblik i den tidløse elegance og komfort >>>


Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik