Menu
Kurv

Sæt med 12 Mynte Latte Krus Cornflower

Sæt med 12 Mynte Latte Krus Cornflower
DKK 431,20
DKK 539,00
Uden moms: DKK 344,96
  • På lager: Bestil - kommer August IB
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2042-09C
  • Vægt: 2.30kg

Beskrivelse

Cornflower Mynte Stentøj fra Ib Laursen - sæsonfarve- Cornflower Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt hverdagskrus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

Cornflower - Mørkeblå - Sæson farve 2016

Prisen er for 12 stk. krus

8,5 x 9 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik