Menu
Kurv

Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white

Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white
Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white
-10 % Bestil - kommer i september
Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white
Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white
Sæt med 12 Mynte Kaffekrus Pure white
Dage
Timer
Min
Sek
DKK 378,00
DKK 420,00
Uden moms: DKK 302,40
  • På lager: Bestil - kommer i september
  • Mærke: Ib Laursen
  • Varenr.: 2088-11C
  • Vægt: 2.30kg

Beskrivelse

Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen- Pure White Mynte Stentøj fra Ib Laursen

Vi matcher og mixer alt det vi elsker. Ib Laursen har for mange år siden introduceret Mynte stentøj for os. Det er en serie af holdbart stentøj, der kan leve op til alt det vi skal bruge det til. Alt tåler microbølgeovn, fryser, opvaskemaskine og ovn. Det er holdbart stentøj i de skønneste farver, som kan mixes og matches eller holdes i en enkel farve efter smag og behag.

Mynte er i 6 basisfarver, som har været produceret fra start og stadig produceres, derudover kommer der hvert år 1 - 3 nye sæsonfarver, som udgår igen efter et par år.

Her får du et dejligt hverdagskrus, der egner sig perfekt til hverdagens brug. God robust hank og en fin form. Størrelsen er god som krus til både kaffe, te eller måske en kop dejlig varm cacao.

Fakta:

Pure White - hvid - Basis farve

Prisen er for 12 stk. kaffe kopper

10,5 x 9,5 cm

Denne vare er ny

Mynte Stentøjsserien er håndlavet og der kan forekomme små uregelmæssigheder og foreskelle i tonerne. Selvfølgelig ikke noget der kan have betydning for brug af stentøjet. De små uregelmæssigheder kan være små pletter / bobler i glasuren, forskel i tykkelsen af glasuren, små manglende pletter i glasuren, farvetoner, form og lign. Mynte stentøj tåler det hele

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik