Vintage Effect Paint - Hvid Primer til effektmaling

Vintage Effect Paint - Hvid Primer til effektmaling

- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish!

vintage paint

Jeanne d'Arc Living Vintage Paint er specielt velegnet til møbler og gulve. Det giver det originale, matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Malingen er vandbaseret og miljøvenlig. 

Den lækre kalkmaling fås i 20 forskellige farver, der derudover også kan matches med forskellige typer voks.  

Effect Primer skal bruges før effektmaling, hvis overfladen er glat/blank. Effect Primer sikrer både fantastisk vedhæftning og dækkevene for effektmalingen. 

Fakta:

Effect Primer 1000 ml  - Hvid

Prisen er for 1 dåse primer med 1000 ml

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

Jeanne D'Arc Living Vintage Paint Vejledning

Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling er lavet efter gamle opskrifter og indeholder udelukkende 100% naturlige ingredienser. For at opnå det bedste resultat bedes du læse vejledningen her. 

* Malingen hæfter på næsten alle overflader uden forbehandling. Ellers kan det være nødvendigt at slibe lidt først. 

* Normalt behøves der ikke grunding før påføring af malingen. Hvis du maler et ubehandlet træmøbel eller bejdset træ, kan der forekomme gennemslag af farven. Vi anbefaler, at du tester farven på et lille område først. I tilfælde af gennemslag anbefaler vi vores Jeanne D'Arc Living Vintage Primer & Sealer før påføring af farven. 

* Du kan gøre møblerne mere slidstærke med Jeanne D'Arc Living Vintage Antique Wax. Voksen ligger et beskyttende lag henover malingen, så møblet bedre tåler rengøring og brug. Vi anbefaler at du bruger den klare voks, medmindre du ønsker at gøre dit møbel mørkere. 

* For at undgå pletter og slid på større flader som for eksempel gulve, bordplader, køkkenskabe og lignende, anbefaler vi at du bruger Jeanne D'Arc Living Vintage Primer & Sealer efter du har malet med klakmalingen. 

* Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling kan anvendes som det er, når du åbner bøtten. Ønsker du kun et sløret let bemaling, kan du sagtens tynde malingen med vand. Og har du brug for at tykne malingen, så lader du den stå natten over uden låg. 

* Malingen kan blandes med hvilken som helst anden Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling for at skabe dine egne specille farver. Vi har nu også  fået de tre grundfarver, så du kan nu lave enhver farve på farveskalaen. 

Malingen er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Den er vandbaseret og så godt som lugtfri.

* Malingen overholder EN71-3 og er godkendt til børnemøbler. 

* Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter som skabeloner, stenciler, pensler og meget mere. Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

 vintage paint fra Jeanne Darc living

 

Jeanne D'Arc Livings Bog om Vintage Paint

Med denne bog finder du inspiration til mere end 50 forskellige, skønne forvandlinger med Vintage Paint. Den er et uundværligt værktøj til dig, der elsker at arbejde med kalkmaling og udforske de utallige muligheder, den giver. 

Du finder i bogen masser af både inspiration og vejledning til hvordan du opnår det originale og autentiske vintage look - Netop det som malingen Vintage paint er lavet til

Vil du se lidt mere om bogen - så klik her

vintage Paint Bogen

Mere JDL...

Hvis du vil læse mere, samt se alle vores varer fra Jeanne D'Arc Living -Dansk design - så klik her Læs mere her


Levering eller afhentning?

Denne vare kan sendes med postdanmark som Pakke med omdeling eller pakke uden omdeling. Maling sendes IKKE som brevpost. Se i øvrigt alt omkring levering under handelsbetingelser. Du kan også vælge at afhente dine varer hos HebeHome i Vissenbjerg på fyn efter aftale. Du er velkommen til at kontakte os ved at klikke herunder, for nærmere info eller aftale.  Kontakt her

Her kan du downloade sikkerhedsdatabladet for Vintage Paint - kalkmaling, voks, lak og primer/sealer

Klik her for at downloade (pdf)

Altid sikker indpakning i Miljørigtige genbrugsmaterialer

Tags: jdl, jeanne d'arc living, vintage, sådan gør du, vejledning til kalkmaling, vintage paint, vejledning til vintage paint, kalk maling, primer

- Hurtig & Sikker Levering!Hvad koster levering af brugskunst fra HebeHome
Brugskunst, Tøj, Antik, Loppefund mm.

Vi sender med GLS
Pakkeshop incl. forsikring fra 42,50 kr. (Afhentes i nærmeste pakkeshop)

Levering til firmaadresse kan ske med GLS

Ved bestilling inden kl. 10.00 sendes lagervare samme dag, leveringstid 1-2 dage

Gratis Fragt ved køb over 500 kr, max 10 kg, til pakkeshop med GLS. 


Møbler og Marmor

Alle møbler og marmor ting sendes med fragtmand.

Det koster fra 500 kr. i hele landet undtaget ikke brofaste øer. Kontakt kundeservice for fragtpris af møbler til ikke brofaste øer.

Leveres oftest indenfor 5 hverdage.

Klar til Levering
De fleste Møbler og Marmor produkter leveres direkte fra fjernlager hjem til dig. Hvis varen skal afhentes hos HebeHome, kan der forekomme lidt leveringstid. Det afhænger af bestillingstidspunktet.  Kontakt endelig kundeservice, hvis du har brug for at kende den præcise leveringsdato inden bestilling.Gratis fragt opnås ved køb over kr. 500,- MEN under 10kg. Du kan altid se vægten i kurven øverst på kurv-siden, her et eksempel:

Se samlet vægt i kurven