Menu
Kurv

Putica 122 cm - Have statue i marmor

Putica 122 cm - Have statue i marmor
Putica 122 cm - Have statue i marmor
Putica 122 cm - Have statue i marmor
Putica 122 cm - Have statue i marmor
Søgeord : havefigur , marmor , putica , statue
Putica 122 cm - Have statue i marmor
2.595,00 kr.
Uden moms: 2.076,00 kr.
  • Udsolgt : Leveres marts LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: ST189
  • Vægt: 92.00kg

Beskrivelse

- Lahema Marmor Havefigur - Smukke Statuer i haven

Vægt 92 kg

Højde 122 cm

Ø: 34 cm

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Putica betyder sød pige på italiensk. Putica er en klassisk italiensk statue.

Putica bærer et strejf af både romantisk og erotik på samme tid. Samtidig udviser hun en vis mystik med det delvis skjulte ansigt. Hun vil tage sig smukt ud i en have, hvor hun skal lyse op. Sæt hende i et stort Rhododendron bed, hvor Rhododendronerne vil lyse op og blomstre gennem hele foråret og forsommeren og Putica vil lyse op resten af året på den stedsegrønne baggrund.

Putica er støbt i marmor og er frostsikker. Hun kan bruges både inde og ude, men vær obs. på vægten.

Prisen er excl. sokkel. Vi anbefaler sokler til statuer, der skal løftes lidt. De skaber en flot afslutning på statuen og sikrer, at den ikke dækkes af for mange blomster, men rejser sig over ex. buske og lign. 

Ønsker du en sokkel - klik her for at se udvalget.

En helt unik service, når du handler Lahema statuer hos os, der kan vi inden dit køb tilbyde dig at "se" statuen i din have før du køber den. Vi kan tilbyde dig at lave et manipuleret billede, hvor du kan se statuen om det skal være den her, eller måske en af de andre. Se meget mere om dette unikke tilbud, ved at klikke her.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk efter aftale, der har vi flere statuer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor statuer er tunge og vi anbefaler, at du får din statue leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din statue hos HebeHome i Dømmestrup på fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale.

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Aluminia, confetti, Antik, kongelig, genbrug

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

 

Levering eller afhentning?

Denne vare kan sendes med Fragtmand. Alle Lahema Marmor ting, figurer, fuglebade, krukker, statuer mm sendes KUN med fragtmand, vi sender ikke med Post Danmark. Se i øvrigt alt omkring levering under handelsbetingelser.Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel. Bemærk de bærer ikke dine varer ind. 

Du kan også vælge at afhente din figur hos HebeHome i Dømmestrup på fyn efter aftale.  Du er velkommen til at kontakte os ved at klikke herunder, for nærmere info eller aftale. Kontakt her

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik