Menu
Kurv

Alla Fonte 124 cm - Marmor Statue

Alla Fonte 124 cm - Marmor Statue
2.995,00 kr.
Uden moms: 2.396,00 kr.
  • På lager : 1
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: ST177
  • Est. vægt: 120.00 kg
  • Levering (DK) fra: 500,00 kr.

- Lahema Marmor Havefigur - Alla Fonte

Vægt 120 kg

Højde 124 cm

Lavet i knust marmor 

Produceret i Danmark

Alla Fonte betyder "til kilden" - En smuk italiensk kvinde med vandkaraffel, hvor vandet løber fra. 

Hun er smuk både i haven ved en lille sø, hvor der kan tilsluttes springvandspumpe eller i et smukt rosenbed, eller i en stor hall, der tager i mod gæster med yndefuldhed.

Alla fonte er støbt i marmor og er frostsikker. Hun skal tømmes for vand om vinteren, da garantien ikke dækker frostsprænginger. Hun kan bruges både inde og ude, men vær obs. på vægten.

Alla Fonte er støbt i marmor og er frostsikker. Hun kan bruges både inde og ude.

Prisen er excl. sokkel. Vi anbefaler sokler til statuer, der skal løftes lidt. De skaber en flot afslutning på statuen og sikrer, at den ikke dækkes af for mange blomster, men rejser sig over ex. buske og lign. 

Til denne statue anbefaler vi denne sokkel (SO534)

En helt unik service, når du handler Lahema statuer hos os, der kan vi inden dit køb tilbyde dig at "se" statuen i din have før du køber den. Vi kan tilbyde dig at lave et manipuleret billede, hvor du kan se statuen om det skal være den her, eller måske en af de andre. Se meget mere om dette unikke tilbud, ved at klikke her.

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk efter aftale, der har vi flere statuer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor statuer er tunge og vi anbefaler, at du får din statue leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din statue hos HebeHome i Dømmestrup på fyn efter aftale. 

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Aluminia, confetti, Antik, kongelig, genbrug

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik