Menu
Kurv

Tapet klister 175g

Tapet klister 175g
30,00 kr.
Uden moms: 24,00 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres slut juli VP
  • Mærke: Vintage Kalkmaling
  • Varenr.: 700217
  • Est. vægt: 0.50 kg
  • Levering (DK) fra: 58,00 kr.

Vintage Paint - Tapetklister - Tapetet med det smukkeste Vintage look!

vintage tapet klister

Vintage paint tapeter er specielt velegnet til møbler og selvfølgelig vægge eller dele af en væg eller dør. Dette smukke tapet er lavet i en autentisk vintage udgave, som ligner de helt gamle franske tapeter. Tapeten er tyk og en virkelig fin kvalitet.

Her kan du bestille tapetklisteren. Der er vejledning påtrykt pakken.

Fakta:

175 gram pulver - kilopris kr. 171,15 - blandes med 4,5 liter vand

1 pakke kan række til 5-7 ruller tapet afhængig af underlaget du sætter tapetet op på

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

Jeanne D'Arc Living Vintage Tapet

De mange smukke tapeter er velegnet til at bruge både på vægge, møbler, skabslåger, æsker, kasser og ikke mindst hatteæsker. Du kan også anvende tapetet som borter, som en overgang mellem to farver på en væg, eller brug det rundt i den indvendige lysindfald i vindueskviste.

Ønsker du en kraftigere patinering anvender du bare Jeanne D'Arc Living Vintage Antique Wax. Voksen kan give en dybere og måske mørkere patinering eller du kan brug en hvid eller lysegrå voks og få en lysere patinering af tapetet. Ønsker du at lave fx æsker eller hatteæsker, kan det give et mere autentisk look hvis du patinerer æskerne til sidst på de "slidte" kanter og hjørner.

Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling matcher fudlstændig alle tapeterne og kan selvfølgelig også kombineres som du lyster.  Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter som skabeloner, stenciler, pensler og meget mere. Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik