Menu
Kurv

Tavlemaling

Mal et område på en væg og gør det til en tavle med tavlemaling. Det kan også være en låge på et køkkenskab - tavle maling fås i grå og i sort og tavle malingen er vandbaseret.

Med Smart Wall Paint som fås i både klar og hvid kan du få en tavle hvor du kan bruge tusch.

Tavle maling Grå 250ml
-50 %
Mærke: Tapetcompagniet
Grå tavle maling - 250ml - til kridtLav en grå tavle på en køkkenlåge eller et område af væggen - som husketavle og små beskeder i hverdagenDenne tavlemaling er vandbaseret - 250ml dækker ca. 3m2.Sørg for at området hvor du ønsker tavlemalingen påført er glat. Slib evt. området først. Området skal l..
DKK 89,50 DKK 179,00
Uden moms:DKK 71,60
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Tavle maling har efterhånden været kendt i mange år. Det smarte med tavle maling er at du kan male fx. en køkkenlåge og gøre det til en huske tavle for hele familien. Tavle maling kan også bruges på en væg så du kan snildt lave et område på væggen om til en tavle. Tavle maling fås i grå og i sort. Med Smart Wall Paint kan du lave en tavle hvor du kan bruge tusch - Smart Wall Paint fungerer som et Whiteboard hvor tusch'en kan udviskes efter brug. Lav en hvid tavle med Smart Wall Paint i hvid - ønsker du en tavle på væggen i en anden farve kan du bruge Smart Wall Paint i klar - start med at male området i din ønskede farve og brug herefter Smart Wall Paint i klar til at dække området. 

Læs mere om hvordan du bruger Smart Wall Paint på varekortet - Smart Wall Paint fås i størrelserne 2 m2, 6 m2, 18 m2 og 34 m2.