Menu
Kurv

Stor Engel i marmor 62 cm

Stor Engel i marmor 62 cm
798,00 kr.
Uden moms: 638,40 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres juli LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: FI388
  • Est. vægt: 25.00 kg
  • Levering (DK) fra: 375,00 kr.

- Lahema Marmor Havefigur - Lav dit personlige hjem og have

havefigur

Skøn stor Engel med muslingskål på hovedet. Englen er perfekt som blomster søjle eller piedestal til et par lys eller en lanterne. Englen er støbt i marmor og kan selvfølgelig bruges både inde og ude hele året rundt. Byd dine gæster velkommen med denne smukke engel - pynt skålen efter sæson. Det er Så hyggeligt.

Den er også velegnet som fuglebad - så kan de små størrelser bade i skålen på hovedet. 

Fakta:

Vægt 25 kg

H: 62 cm

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk, der har vi figurer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Lahema marmor springvandsfigurer er tunge og vi anbefaler, at du får dit figur leveret med fragtmand. Fragtmanden læsser af i vej niveau/indkørsel, ønsker du andet, skal det aftales på forhånd. Du kan også vælge at afhente din figur hos HebeHome i Dømmestrup på fyn efter aftale. 

Du er velkommen til at kontakt os ved at klikke her, for nærmere info eller aftale. 

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

Aluminia, confetti, Antik, kongelig, genbrug

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren helt hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik