Menu
Kurv

Stejlende Hest i marmor 100 cm

Stejlende Hest i marmor 100 cm
3.395,00 kr.
Uden moms: 2.716,00 kr.
  • : Ved bestilling nu leveres Juni LH
  • Nye under produktion
  • Mærke: Lahema Marmor Kunst
  • Varenr.: DY922
  • Est. vægt: 86.00 kg
  • Levering (DK) fra: 500,00 kr.

- Lahema Marmor Havefigur - Smukke Statuer til haven

havefigur hest

Vægt 86 kg 

Højde 100 cm

Denne statue er ny

Lavet i nordnorsk marmor 

Produceret i Danmark

Denne flotte stejlende hest passer til ethvert hjem hvor heste har en plads i hjertet. Hesten er stilfuld og særdeles klassisk. Den vil pryde ved indgangspartiet men også ved indkørslen i par eller gå all ind og sæt to styk ved indgangen til ridebanen.

Prisen er excl. sokkel. Vi anbefaler sokler til statuer, der skal løftes lidt. De skaber en flot afslutning på statuen og sikrer, at den ikke dækkes af for mange blomster, men rejser sig over ex. buske og lign. 

Du er velkommen til at komme forbi HebeHome.dk efter aftale, der har vi flere statuer stående i udstilling. Vi har ikke alle modeller stående, så kontakt os gerne inden du kommer. 

Hvad er en Marmor Have figur?

Lahema Marmor er et dansk produceret produkt, som er udviklet til det danske skiftende og fugtige klima. Alle figurer er lavet til at stå ude hele året rundt og det er kun nødvendigt at tømme fuglebade, springvandsfigurer og fontæner for vand. Krukker holdes rene i drænrøret, så kan de stå ude hele året rundt.

?

Aluminia, confetti, Antik, kongelig, genbrug

Rengøring & Vedligeholdelse af Havefigurer

Alle figurer tåler alt slags rengøring, men det nemmeste er at putte algerens til træterasser i en sprayflaske, spray det over hele figuren og lad stå gerne i en uge eller to uger indtil det regner næste gang. Så er figuren hvid igen. Har du dem indendøre, så bruger du hvad der er lettest for dig, de tåler alle rengøringsmidler. 

Ønsker du en figur med patina, så undlader du bare den halv-årlige spraytur. Lad figuren stå og lad den tage farve af naturens vind og vejr. Med tiden vil den få en grønlig farve, en grålig farve eller en rødlig farve. Det afhænger af de buske, træer og blomster, der står i nærheden af figuren. 

 Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik