Menu
Kurv

Spandeåbner til maling

Spandeåbner til maling
Tilbudet udløber om
Dage
Timer
Min
Sek
25,20 kr.
28,00 kr.
Uden moms: 20,16 kr.
  • På lager : 3
  • Mærke: Vintage Kalkmaling
  • Varenr.: 700363
  • Est. vægt: 0.10 kg
  • Levering (DK) fra: 58,00 kr.

Maler Pensel flad 6 cm fra JDL- Jeanne D'Arc Livings Vintage Paint - Kalkmaling med den smukkeste finish!

Spandeåbener med flot logo. Åbner malerbøtter skånsomt så de kan lukkes igen uden malingen tørrer ind 

Fakta:

Lavet i metal

13 cm

Producent: Jeanne D'Arc Living - Det er detaljerne, der tæller! 

Jeanne D'Arc Living Vintage Paint Vejledning

Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling er lavet efter gamle opskrifter og indeholder udelukkende 100% naturlige ingredienser. For at opnå det bedste resultat bedes du læse vejledningen her. 

* Malingen hæfter på næsten alle overflader uden forbehandling. Ellers kan det være nødvendigt at slibe lidt først. 

* Normalt behøves der ikke grunding før påføring af malingen. Hvis du maler et ubehandlet træmøbel eller bejdset træ, kan der forekomme gennemslag af farven. Vi anbefaler, at du tester farven på et lille område først. I tilfælde af gennemslag anbefaler vi vores Jeanne D'Arc Living Vintage Primer & Sealer før påføring af farven. 

* Du kan gøre møblerne mere slidstærke med Jeanne D'Arc Living Vintage Antique Wax. Voksen ligger et beskyttende lag henover malingen, så møblet bedre tåler rengøring og brug. Vi anbefaler at du bruger den klare voks, medmindre du ønsker at gøre dit møbel mørkere. 

* For at undgå pletter og slid på større flader som for eksempel gulve, bordplader, køkkenskabe og lignende, anbefaler vi at du bruger Jeanne D'Arc Living Vintage Primer & Sealer efter du har malet med klakmalingen. 

* Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling kan anvendes som det er, når du åbner bøtten. Ønsker du kun et sløret let bemaling, kan du sagtens tynde malingen med vand. Og har du brug for at tykne malingen, så lader du den stå natten over uden låg. 

* Malingen kan blandes med hvilken som helst anden Jeanne D'Arc Living Vintage Mat møbelmaling for at skabe dine egne specille farver. Vi har nu også  fået de tre grundfarver, så du kan nu lave enhver farve på farveskalaen. 

Malingen er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Den er vandbaseret og så godt som lugtfri.

* Malingen overholder EN71-3 og er godkendt til børnemøbler. 

* Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter som skabeloner, stenciler, pensler og meget mere. Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her.

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage Maling fra Jeanne D'Arc Lving, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede i Hebe News. 

Det mest fantastiske ved Vintage Paint er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at hvis du først bliver grebet af det, vil du blive så begejstret, at det kan være svært at stoppe igen.

Vintage Kalkmaling

Kalkmaling med den smukkeste finish - Vintage Kalkmaling

Kalkmaling : Vintage Paint er specielt velegnet til møbler, vægge, lofter og gulve. Det giver det originale, matte, kalkede udseende, som mange antikke møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Malingen er vandbaseret og miljøvenlig med EU Ecolabel EN71-3 certifikat. Malingen er godkendt med højeste klassifikation, som gør det velegnet til børnemøbler! 

Den lækre kalkmaling fås i 60 forskellige farver, der derudover også kan matches med forskellige typer voks.  


Kalkmaling kan bruges til både møbler, væg, lamper, tekstiler og meget mere -  det er samme kvalitet i alle dåser uanset om de er små eller store.

Vintage Kalkmaling - Vintage Paint

Kalkmalingen er lavet efter gamle opskrifter og indeholder udelukkende 100% naturlige ingredienser. For at opnå det bedste resultat bedes du læse vejledningen her. 

* Kalkmalingen dækker cirka 1 m2 pr. 100 ml malet én gang. Regn med at alle overflader skal have to gange maling. Nogle gange dækker det af en gang og andre gange to. Nogle ganske få projekter kræver tre lag. Men jo bedre pensel - jo bedre dækkeevne. 

* Kalkmalingen hæfter på næsten alle overflader uden forbehandling. Maler du en meget glat overflade, som glaserede fliser, glas, plastic, højglans laminat kan det være en stor fordel at bruge en grunder først - Find dem her >>> Malingen kan sagtens hæfte på den glatte overflade, men den er nemmere at skrabe af igen efterfølgende hvis ikke den får en grunder på den glatte overflade. 

* Kalkmalingen dækker på stort set alle overflader. Normalt behøves der ikke grunding før påføring af malingen. Hvis du maler et gammelt træmøbel, hvor der er rester af lak, fernis, nikotin, tannin og lign. eller bejdset træ, kan der forekomme gennemslag af farven. Vi anbefaler, at du tester farven på et lille område først. Det viser sig som gullige, lyserøde eller brunlige områder. Det kan variere fra møbel til møbel, og der kan forekomme gennemslag kun nogle steder på dit møbel. I tilfælde af gennemslag anbefales en spærregrunder inden maling. Du finder Spærregrunder her >>>

* Kalkmalingen i sig selv er cirka 3 uger om at hærde - og tørrer hårdt op, så på områder uden stort slid eller daglig rengøring er det ikke nødvendigt med efterbehandling. Men du kan gøre møbler mere slidstærke med Vintage Antik voks. Voksen ligger et beskyttende lag henover malingen, så møblet bedre tåler rengøring og brug. Du finder Antik voks her >>> Ønsker du at lære noget mere om teknikker til brug af voks, og hvordan du skaber effekter med voks? Tag et kig på bloggen her >>>

* Ønsker du en meget hård overflade som tåler ekstra slid og ekstra rengøring - for eksempel på gulve, trapper og bordplader, så anbefaler vi lak eller topcoat - den finder du her >>>

* Vintage kalkmaling anvendes som den er, når du åbner bøtten, du skal bare sikre en grundig omrøring helt ned i bunden, da farvestofferne ligger i bunden. Malingen er vandbaseret og kan tyndes med vand efter behov. Kan også bruges i sprøjtepistol. 

* Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter som skabeloner, stenciler, pensler og meget mere. Du kan se alle vores Vintage Paint produkter ved at klikke her. Husk at bruge GODE redskaber. Gode pensler giver gode resultater. - Læs mere om valget af pensler her >>>

* Har du lyst til at vise hvad du har lavet med Vintage kalkmaling, så send os en mail på gh@hebehome.dk - så ligger vi dit billede på bloggen eller del dine billeder i vores facebook gruppe her >>>

Det mest fantastiske ved Vintage Kalkmaling er, at den er så nem at bruge. Vi vil vove den påstand, at alle kan male med den. Vi tør også godt love dig, at det kan være svært at stoppe igen.

Introduktionsvideo til kalkmaling

Vi spiser cupcakes & cookies
og vores webshop anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Se vores Privatlivspolitik